Witaj Wesnothańczyku
Nawigacja
-> Poradniki dla graczy
-> Poradniki dla twórców
-> Zrzuty ekranu
-> Komendy do BfW
-> Ladder of Wesnoth
-> JAK NIE DOSTAĆ BANA?
-> Kodeks strony
-> Kanały IRC
-> Darczyńcy
-> Galeria
-> Kontakt
-> Szukaj

-> Władcy Taktyk
-> Polski Ranking Graczy

-> Era Magii
-> Eastern Europe at War
-> Forgotten Legends
-> Nowy Porządek
-> Ku Nieznanym Krainom
 
Aktualnie online
-> Gości online: 1

-> Użytkowników online: 2
Hejnewar, ElderofZion

-> Łącznie użytkowników: 2,099
-> Najnowszy użytkownik: Gaara
 
Linki

















Polecane portale

Sygnaturki i buttony wesnoth.com.pl


 
Profil użytkownika
Nazwa użytkownika craken1
Użytkownik
Data rejestracji sierpień 05 2016 18:33:28
Ostatnia wizyta sierpień 17 2017 08:06:04
Statystyki
Postów na forum 84
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło



Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
 
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

17/08/2017 09:32
Nie wiem czy to bezpieczne dzielić się moimi przemyśleniami na ten temat. Wink

17/08/2017 09:18
Mmm...Matematyka! Wystarczy, że udowodnisz hipotezę Riemanna, zgarniesz milion dolarów i uzyskasz sławę wielkiego matematyka Smile

17/08/2017 08:31
@Elder Co ci się stało że tak wcześnie? Wink @crakek prędzej rozwiąże teorię liczb pierwszych i czemu się tak ładnie układają. Wink

17/08/2017 08:03
To wbijaj.

17/08/2017 08:02
Chyba moge wyjatkowo zagrać teraz. A Hejnewar ma rację, mimo, że nie jestem nawet pewien o co się chodzi XD 500 km itd, coś ze strzałami, co ma 500 km do strzał XD

17/08/2017 07:58
Wracając na ziemię i do Wesnoth, gra ktoś? Jestem na serwerze jak coś. Smile @Elder wbijaj, zagramy meczyk. Wink

17/08/2017 07:56
Hmm, tak oto doczekaliśmy się nowego pojęcia w matematyce - hex. Grin @Hejne może to opatentujesz? Wink Mam nawet nazwę dla tak skomplikowanego równania Wink - całki Hejnewara. Grin

17/08/2017 00:11
Lub dla 3 (głupie 0) 2,4km=hex 500/2,4=208,3

17/08/2017 00:09
500/3,2=156,25. Wink

17/08/2017 00:08
30km/h to trochę za dużo. Grin Tura to 4 godziny (6tur =1 dzień) piechota ma 5 ruchów (regularne wojsko) idzie z prędkością powiedźmy 4km/h. 4*4=16 16/5= 3,2 km=hex.

 
Wygenerowano w sekund: 0.01
4,994,853 unikalnych wizyt