Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
TLU Art Remake Project
inferno8
A jaką wersję masz kampanii?

Jarom
Według _info.cfg 2.0.2

inferno8
Interesujące. Tym bardziej, że testowałem ten scenariusz sam parę razy. Okazuje się, że według gry uwolniłeś 4 jeńców, a przecież maksymalnie jest ich 3 Grin
Nie wiem jakim cudem to zrobiłeś że masz gdzieś jakiegoś niewidzialnego 4-go jeńca, ale gra wymaga 3 do przejścia dalej. No w tej sytuacji to ewidentny błąd. Ciekawe skąd to się wzięło. Będę musiał to przeanalizować.

Edit: poprawiłem to w wersji 2.0.4a
Edytowane przez inferno8 dnia 26-05-2017 22:40

Jarom
Przechodzę TLU po raz kolejny i jestem na scenariuszu Mag-Magar. Olbrzymią różnicę robi awans na 3 poziom dla wielbłądów oraz atak wręcz dla dywanów. Miło byłoby zobaczyć 3 poziom dywanów. Sceneria w Ka'Gatta nie zgrywa się z układem terenu, przez co chodzenie po mieczu wciąż jest bardzo dziwne i nie wiadomo gdzie się kończy część, po której można chodzić.

Mam dziwne przeczucie, że ten 4 jeniec ma związek z moim nalotem dywanowym. Użyłem komendy next level i przechodzę dalej na 2.0.2, spodziewać się jeszcze jakichś problemów?

EDIT

Ukończyłem kampanię. Nie jestem pewien czy na 2.0 czy na 2.1. Jest dobrze, tylko w ostatnim scenariuszu jak na mój gust turboserkery na łatwym powinny zacząć się pojawiać 1-2 tury później. Dodatkowo nie wiem czy da się go przejść nie robiąc spamu z ognistych awatarów, a to przez połączenie kamikaze (ogień) i berserka (podatnego na ogień) u przeciwników. Wysłać powtórkę?
Edytowane przez Jarom dnia 01-09-2017 14:25

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.08
10,345,949 unikalne wizyty