Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Summoners Remake Project
Grzesiex
mi niepasje 4 poziom dzina... Podobno dobre dziny sa na odleglosc a ifryty wrecz.. Z 3poziomu potrzebuje duzo expa a na czwartym atak na odleglosc sie zmienia uwaga!! o 1 w obrazeniach :/ troszq kiszka :/ 12-4 lepiej wyglada Wink
images34.fotosik.pl/311/1cd655fa8a2b7bb1.jpg

inferno8
Będzie miał jeszcze jeden atak mojego autorstwa. Będzie wymiataćSmile

Sagez
Ach, miałem dać 9 - 5, ale zapomniałem i zostało 9- 4... i tak ciężko dżina zabić... niech Inferno zdecydujeSmile

inferno8
Zostawiłbym 9-4, za to dodał jeszcze jeden atak. Jaki? To na razie tajemnica.Wink

Grzesiex
a kiedy inferno zrobisz grafiki dzinow na wyzsze poziomy?

inferno8
Może jutro.

Grzesiex
a co po dzinach?

James Revan
Skoro przerobiliśmy żywiołaki, Rhami, EO i dżiny, to chyba tylko summonersi zostali (bo camel rider niech będzie taki jaki jest)
Forever feels like home sitting alone in your head...

inferno8
Chaps i tu Cię mam, James! Camel Rider idzie do przeróbki. Będę musiał zrobić z niego coś na wzór latającego dywanu z pilotem, ale to pó?niej. Dziś po południu umieszczę tu nowe dżiny.

EDIT:
Dziś mam tylko Wielkiego Ifryta. Na Wspaniałego i Mistycznego musicie poczekać bo nie mam natchnieniaPfft
obrazek skasowany
Edytowane przez AxeFighter dnia 08-11-2014 23:16

Sagez
Bardzo fajnie Ci wyszedł Smile Dzięki!

inferno8
Oni wszyscy są do siebie podobni, dlatego chcę zrobić 3 i 4 poziom inne, tylko że potrzebuję siły twórczej, a dziś ją gdzieś zgubiłemWink

barowei
No to życzę ci byś ja jak najszybciej znalazł. Obrazek ifryta świetny teraz tylko trza czekaćWink

inferno8
A tak poza grafiką to wszystko Wam odpowiada? Może w międzyczasie chcielibyście coś w tych dżinach zmienić? Jak dla mnie to wszystko pasuje, pytam dla pewnościWink

Grzesiex
mi wszystko w dzinach i ifrytach pasuje Smile Pozniej przy testowaniu moga wyjsc sugestie kolejne Wink A wyglad ifryta mi sie podoba Smile ale bym cos zmienil... Dlaczego WIELKI Ifryt jest taki maly? zrobilbym go troszq wiekszego zeby byl grozniejszy i naprawde wielki Wink

inferno8
Wielki Ifryt to przerobiony Wielki Dżin (lvl2). Chyba nie chcesz zrobić go na wielkość jak bóstwa żywiołów?Wink Tak na serio to większych planuję lvl3 i 4.

Grzesiex
ja bym proponowal coraz wiekszego kazdego Wink

barowei
No ja nie wiem, summoners ma być frakcją olbrzymów?
Mi tam pasuje jak jest, ewentualnie podczas testów sprawdzi się wszystko...

James Revan
inferno, brakuje Ci natchnienia? Zrób to co ja robię (i wierzcie lub nie stąd się biorą moje pomysły xD ), we¼ jakąś dobrą książkę i posied¼ sobie z pół godziny na klopie, nie zajdziesz lepszego miejsca do myślenia. Grin
Forever feels like home sitting alone in your head...

inferno8
... aha.

Jak się dobrze wyśpię to od razu mam natchnienie. Gdyby jeszcze wyszło słonko...

barowei
Ja tam wyznam tajemnicę że mi się świetnie wymyśla podczas spacerowania, po pokoju czy po podwórkuPfft

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.87
10,824,105 unikalne wizyty