Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Create - polskie tłumaczenie
Gotai
http://www.wesnot...iki/Create - prosiłbym o tłumaczenie tej strony. Jeżeli by ktoś mógł, to niech pomoże, pó¼niej przetłumaczy się resztę pod punktów. Myślę, że dzięki temu wiele osób nauczy się robić ery, kampanie i inne dodatki. Bardzo proszę- jeżeli mamy być poważną stroną, to taki artykuł powinien się tu znale¼ć.
Edytowane przez Gotai dnia 14-09-2008 11:12
¯ycie to nie je bajka , to je bitwa !

inferno8
Dostałem zlecenie na napisanie własnego poradnika, wzbogaconego o moje własne doświadczenia, ale zanim go napiszę to wszyscy będziemy mieli brody...

Gotai
Trudno...

grywacz
Prawda jest taka, że nawet jeśli ktoś te strony przetłumaczy, to niedługo trzeba będzie tłumaczenie aktualizować, bo gra się zmienia dość szybko. Angielski i tak wypada umieć, choćby żeby komunikować się z resztą społeczności (nie mówiąc już o wypuszczeniu w świat swojej kampanii), więc może lepiej zainwestować w jakiś kurs? :-)

Gotai
Nie tyle chodzi tu o tłumaczenie, co o jakiś kurs, bo ten dział powstał przede wszystkim po to. Napewno ktoś na forum umie robić różne dodatki i mógłby napisać artykuł o programowaniu ery, czy kampaniiWinkWinkWink

Dragon_Warrior
ale tam naprawde nei ma co tłumaczyć ... wiekszosc tekstu jest i tak w jezyku skryptów ... a tresci tam dostepne naprawde nie wymagaja wiele - kariery na zmywaku w anglii nei robiłem a jakos sobie poradziłem

jak juz ktos bardzo musi po polsku

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.wesnoth.org/wiki/Create&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dwesnoth%2Bcreate%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozillaPfftlShockfficial%26hs%3D8kF

i przypominam ze gogle tłumaczy wszystko - skrypty tez Wink

inna sprawa ze tam jest tak naprawde tylko wstep do tego co wypada wiedziec ...
Edytowane przez Dragon_Warrior dnia 14-09-2008 19:58

Gotai
Dużo z tego nie da się zrozumieć .SadSadSad
Powiem tyle - to co oni tam napisali, to dla mnie czarna magia. Ale ja się nie poddam i postanowię uczyć się robić kampanie aż do skutku!!! Chcę po prostu, aby ktoś poprowadził uproszczony kurs tworzenia dodatków. I musi być to ktoś, kto takie rzeczy robić umie i chętnie podzieli się swoimi zdolnościami z innymi !!!
Edytowane przez Gotai dnia 14-09-2008 21:34

inferno8
Ja umiem robić takie rzeczy i chętnie podzielę się swą wiedzą, ale ostatnio nie mam czasu. Obowiązki wzywają...Sad

Serpent
Ja tam, powiedziałem, że poprowadzę kurs do robienia kampanii, ale już zapomniałem co wiedziałem, wię mogę tylko BARDZO ogólne wprowadzenie zrobić. Jak chcecie to piszcieWink Sorka, ale mogę za to pomajstrowac coś z Erami, ale i tak inferno8 jest lepszy Sad
---

Serpent tu był!

inferno8
Akurat... to tylko kwestia doświadczenia. Myślę, że jak nad tym posiedzisz dłużej niż ja to będziesz lepszy.Wink

Może jednak zarwę kilka nocek i napiszę ten poradnik o tworzeniu er. Zobaczę, ale niczego nie obiecuję.

Gotai
No to fajnie - jakby ktoś jescze dał kampanie...

Serpent
Trochę mi wstyd, ale powiem czego nie pamiętamAngry Gdzie się ustawia warunek wygranej? I przegranej??
---

Serpent tu był!

inferno8
W tagu [endlevel], a ten musi znajdować się odpowiednim [event]

Serpent
Dzięki!!! Fajnie będę mógł się wziąć za moją kampanię. Mam nadzieję, że mi wyjdzie. Jeszcze raz dziękiWink
---

Serpent tu był!

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.16
10,883,276 unikalne wizyty