Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Poradnik
Serpent
Dzisiaj doznałem natchnienia po przeczytaniu jednego z tematów. Był to temat o zapisanych grach do pobrania, który stworzył Jah. Postanowiłem, że można rozegrać partyjkę i komentować dlaczego tak wykonujesz ruch a nie inaczej. Byłby to ciekawy poradnik. Chętnie wezmę się za coś takiego. Dam plik do pobrania i wy napiszecie jakie tam są błędy itd. Mam nadzieję, że to dobry pomysł.
---

Serpent tu był!

Grzesiex
to moze byc dobry pomysl ale ma tez swoje wady.. Beda naprzyklad niezgodnosci co do ruchow itd... A tak ogolem to jak sobie bys wyobrazal to? ze ktos obejrzy filmik stopujac co chwile by wipisac ruch i lepsza mozliwosc? I kto by sie zorientowal o ktory ruch chodzi?
images34.fotosik.pl/311/1cd655fa8a2b7bb1.jpg

Serpent
Jak obejrzysz to zobaczysz toSmile
---

Serpent tu był!

Grzesiex
hmmm.. Moze i bedzie to obre jak ktos sie bedzie naprawde nudzil i bedzie mu sie chcialo ogladac filmik na pauzach sprawdzajac ktory to ktory ruch... Po za tym to bybylo glownie dla poczatkujacych bo starzy bywalcy nie potrzebuja poradnikow bo maja swoje sposoby gry juz Wink
images34.fotosik.pl/311/1cd655fa8a2b7bb1.jpg

Serpent
No w sumieWink ale ja już się pogubiłem
---

Serpent tu był!

Life and Death
no mogło by byc ale TYLKO dla początkujących bo inni by raczej tego nie używali
Wytłumacze wam przyszłość.
Zawsze gdy się na nią spojrzy zmienia się, bo się na nią spojrzało, a to zmienia całą reszte. (Film Next rok prod. 2007)

Dzień śmierci uzasadnia nasze życiePiraci z Karaibów: Na Krańcu Świata

patrz --> http://www.youtub...6gcmbioqiE

<----- one way
my way ------>

Pisze polskie znaki

Dragon_Warrior
nie tak do końca tylko ... jesli by to był poradnik multi to zrobionuy przez najlepszego gracza z forum miałby cakiem niezla ogladalnosc jak sadze...

Serpent
ale ja nie jestem najlepszy z tego forumAngry
---

Serpent tu był!

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.48
10,823,497 unikalne wizyty