Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Problem...
Darmus
Witam mam problem z Bfw kiedy wchodze na multiplayer dolaczam sie do jakiegos servera lub stawiam wlasny to:
-po 1 tury trwaja dluuuuugo (raczej gracze sie moment uwijaja)
-po 2 kiedy gram na jakims serverze gdzies tak po okolo 5-7 turach mnie wywala i wysakuje czy chce zapisac ta gre.....;/
bardzo prosze o pomoc moja wersja to 1.4.3 ale na innych tez sprawdzalem i jest to samo

inferno8
Hmm...
1. Lagi? Połączenie z Internetem szwankuje?
2. Ban? Ktoś chce się Ciebie pozbyć? A może osoba, która ustawia grę sama rezygnuje? Czy te objawy są zawsze?

Dobrze byłoby sprawdzić jak się sprawy mają na innym komputerze.

Darmus
No tak mowie... ze to zawsze tak jest a internet raczej to to nie jest... ja i moj kumpel tak mamy ;] nie ze ktos kicka ani banuje tylko tak jak by kickal server...;/ albo cos przerywalo nagle internet...;/ ah no i na 2 moim kompie to samo jest ;]
Edytowane przez Darmus dnia 11-11-2008 17:48

inferno8
Obawiam się, że nie będę w stanie Ci pomóc. Może ktoś inny wie?

Darmus
kurde kazdemu smiga a mi nie ;/ no coz moze ktos inny ma jakis pomysl <reinstal nic nie daje > ;]

Ar-Pharazon
Hmmm też miałem kiedyś taki problem. Non stop lagi - to było dość denerwujące. Nie pamiętam już jak sobie z tym poradziłem i czy wogóle sobie z tym poradziłem. Jedyne co mogę powiedziec, to spróbuj powyłączać wszystkie firewolle, antywirusy itp. przed wbiciem na serwer, to jedyne co mogę Ci poradzić.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.08
10,885,955 unikalne wizyty