Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Pracownia
Dingo
Wielki Minotaur. Czy zmiany między levelami wystarczą.
/obrazek skasowany/
Edytowane przez Dingo dnia 19-09-2017 21:14

Sylar
Zmian chyba wystarczająco, a co na 3? Pewnie jakaś zbroja? (jeszcze) Większy topór? Może spróbuj też innego układu nóg

Piko
Nogi kompletnie nie współgrają z tułowiem. Są zdecydowanie zbyt szerokie jak na ich długość. Kończyny tylne starych minków nie były doskonałe, ale znacznie bardziej do nich pasowały. W obecnej wersji można dorysować za rogatym krzesło, i bardzo ładnie by na nim siedział w tej pozycji.
Edytowane przez Piko dnia 09-03-2014 15:51

Kopernik
Jak na mnie to ma taki trochę tępy ryj, a poza tym (i nogami) to nawet ładny ale nie ma on czasem za krótkiej ręki (tej wolnej)?

Edit.

Aaa... I jeszcze lunarny wojownik jakiś taki blady jest i płaski. Sad
Edytowane przez Kopernik dnia 10-03-2014 12:52

Dingo
#feniks #finałowa wersja #nie wiadomo jak go animować #mam problem #nic na siłę #2014

/obrazek skasowany/
"Wesnoth.com.pl isn't a Polish forum, its something what's preteting to be it, but its not. It's a place where active people who want's to create something are insulted, ridiculed and also by who? Someone who gaves self some nicknames like "super użytkownik" (super user) and more like that and they did nothing for Wesnoth to be the worthy of it." - ChaosRider

Kuki1537
#fajny #feniks #kontrast bardzo #cień bardzo #fajny2 #tak, fajny

AxeFighter
Mi pasuje, nawet bardzo. Smile Z animacją to naprawdę będziesz mieć problem, ale jak ci się już uda, to ludziska będą zachwycone (no może nie wszystkie, wiesz o kim mówię Wink).
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Piko
Obydwoje dobrze wiemy, że jego głowę możesz narysować lepiej, Dingo. Cool Jest za duża i niefajna. Spróbuj może skrócenie jej tyłu do krótkiego obszaru za okiem, natomiast skonstruować ciekawy pióropusz, który dumnie wystawałby do górnej krawędzi pliku.

Mógłbym się jeszcze uczepić tak ciemnych krawędzi przy najjaśniejszych punktach skrzydeł, ale ogólnie rzecz biorąc grafika wyszła ci bosko. Tylko tak dalej. Smile

#FL

Dingo
@Piko: Pióropusz taki na wzór irokeza? Okej, zobaczę co się da zrobić z naszym cygańskim wróblem. Wink Oki może i jest niefajna, ale jakoś mi się nie wydaje za duża.

Ciemna krawędź musi być, sprawdzałem w gierce, jak by była coraz jaśniejsza to by raziła na ciemnym tle i by wyglądało słabo. Z jednolitą ciemną wygląda wporzo.

Edit:
Co powiecie na takiego mistrza ognia:
/obrazek skasowany/

Co do wróbla to raczej go odstawię, i tymczasowo dam tego przerobionego poprawionego bo inaczej będzie bez animacji a tego nie przetrwa nikt.
"Wesnoth.com.pl isn't a Polish forum, its something what's preteting to be it, but its not. It's a place where active people who want's to create something are insulted, ridiculed and also by who? Someone who gaves self some nicknames like "super użytkownik" (super user) and more like that and they did nothing for Wesnoth to be the worthy of it." - ChaosRider

Kuki1537
Jak go zobaczyłem to mi się to skojarzyło
/obrazek skasowany/
Może przesadzam, ale trochę za długa ta szyja.
Edytowane przez AxeFighter dnia 18-11-2015 16:32

Piko
Dziwny kontrast trochę - bardzo jasne odcienie i zbyt gruba krawędź. Głupio by to wyglądało.

Sylar
Ja tam nie zauważyłem nic z szyją, może się nie znam. Tak już na siłę jedyne co bym zmienił to płomień w jego lewej ręce, myślałeś nad tym żeby jednak szedł do góry zamiast w bok? Czy może to się wiąże z jakąś cechą fabularną tej jednostki? Albo w drugą mańkę- oba płomienie po bokach. A tak to jednostka świetna, kolory pasują do mistrza ognia.
Edytowane przez Sylar dnia 25-04-2014 14:58

Dingo
Dinek długo siedzi na stronie. Zapowiada się post! Patataj

Ehh, no dobra... Troszkę poprawiłem:
/obrazek skasowany/
Co do ognia to nie wiem!
Edytowane przez Dingo dnia 19-09-2017 21:15

Kuki1537
Teraz lepszy, ale jak już robisz ognie to oba w jedną stronę (byle nie na dół).

Elensefar
Jeden (z lewej) to ognisty miecz. Grin
Edytowane przez Elensefar dnia 28-04-2014 15:23

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

AxeFighter
Moim zdaniem powinieneś popracować nad tym, by miecz był mieczem, a nie nieco zmienionym płomieniem (chodzi mi o ostrość). Pozdramwiam.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

Dingo
Koksy na dzisiaj:
/obrazek skasowany/

AxeFighter
Pierwszemu poziomowi brakuje ostrza. Reszta spoko.

Piko
IIRC pierwszy poziom nie walczy ostrzem. Ma samą maczugę.

Dingo
Piko: W ostatniej wersji od ciebie bojownik atakuje ostrzem. Mi to średnio podchodzi, wolałbym żeby miał samą maczugę, ale jak trza to trza. Balans, Progres.

Edit:
Poprawki do elfików:
/obrazek skasowany/

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.28
10,820,593 unikalne wizyty