Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Proboszcz's arts
Proboszcz
Stwierdziłem że nie będę zaśmiecał galerii więc tutaj dam moją twórczość.
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 15:36

inferno8
Kolorystycznie świetnie, za to w proporcjach i ułożeniu ciała słabo. Pierwszy obrazek, może być, drugiemu popraw nogi. Wygląda jakby miał się przewrócić Pfft

Sagez
Drugiemu wystarczyłoby przesunąć nogi nieco w prawo i byłoby dobrzeSmile
Bardzo klimatyczni ( chyba z frankenstein-packów, nie? ), zalatuje mi Władcą Pierścieni. Ale zalatuje smakowicie!Wink
Dawaj więcej, jeśli masz.

Proboszcz
Są i poprawki :
/obrazek skasowany/
A co do Władcy pierścieni
/obrazek skasowany/

inferno8
Teraz jest dobrze. Gigantyczny ten ludzik, ale to dobrze, jest przez to... niepokojący Wink

Majestic
Bardzo podobają mi się te jednoski. Ale jakoś nie pasuje mi do pierwszego ducha/upiora (czy jak Ty to nazwałeś) srebrna, piękna zbroja. Myślę, że wyglądało by to jeszcze lepiej, gdyby zbroja była podniszczona i zardzewiała. Ale to tylko na mój gust Smile
Natomiast u Nazgula koń jest nie proporcjonalny do je¼dzcy, no chyba, że je¼dzi on na kucyku Smile

Proboszcz
No namęczyłem się ale efekt jest.
/obrazek skasowany/
Jak wam się podoba Gandalf?
A co do Nazgula... zrobię mu odpowiednią bestieWink

Majestic
Gandalf ładny, proporcjonalny, wszystkio ładnie pasuje, ale tak jak powiedział Kamixo, ma za krótką brodę jak na Gandalfa. Ale to szczegół. Sam go namalowałeś? Czy skleiłeś? Smile

Proboszcz
Trochę na szybko ale w sumie... sami oceńcie :
/obrazek skasowany/
a co do Gandalfa to 1/2 głowy należy do elder mage'a (Delfadora)Wink

Majestic
Proboszcz, powiedz mi jedno, czy on klęka? Bo jeśli nie, to powiedziałbym, że to krasnolud przebrany za Nazgula albo upadły krasnal, krasnal zjawa Smile A jeśli tak, to bardzo ładnie. Tylko znowu ten sam fason. Może teraz zrób coś innego a Nazgule i upiory odstaw na bok? Smile

Proboszcz
Tak lepiej? Smile
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 15:37

inferno8
Wolałem wersję klęczącą. Była niezwykle oryginalna jak na swój sposób.

Proboszcz
Wystarczająco nie-mroczny?Grin
/obrazek skasowany/

Sagez
Tak, ale też gorszy od Twoich wcześniejszych pracPfft
Ten pomysł z klęczeniem był naprawdę niezły.

Majestic
Proboszcz, zgadnę, że sam rysowałeś tego krasnoluda, tak? Smile Jak dla mnie to jest on zbyt kwadratowy, choć podobno krasnale tak właśnie powinny wyglądać, Nawet brode ma Pfft Tak jak mówisz, jest 'nie-mroczny'. I czy nie powinien dzierżyć ogromnego, dwu-ręcznego topora? To w końcu 'długo-brody'

Proboszcz
No, mamy wojownika. Grin
/obrazek skasowany/

Majestic
ahaha! Mario Grin Gratuluje pomysłu. A czy mi się wydaję, czy on ma Białe drzewo Gondoru na tarczy?

Proboszcz
No, dokładnie to od tego typa Smile
/obrazek skasowany/

Majestic
Znowu Nazgula? Przecież to już było...
"Ześlizgując się ku śmierci słyszysz już tylko triumfalne okrzyki wrogów... ich radość wypełnia twe ostatnie chwile czystą nienawiścią..."

"...Nie ludzie, lecz psy okrwawione i nie żołnierze, lecz kaci przyszli by śmiercią porazić Was..."

Poliuks
Zrób coś w typie Morgotha Wink. Wszystkie twoje arty są bardzo ciekawe i ładnie narysowane.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.19
10,820,283 unikalne wizyty