Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Kampania "From The Polish Site"
golibark
Witam. Robię kampanię o użytkownikach forum, jeżeli ktoś chce brać w niej udział to proszę pisać tutaj i dawać grafiki waszych bohaterów(Jeżeli nie macie to mogę stworzyć dla mnie to nie problem). Proszę napisać też charakter. No i ewentualnie kim chcecie być. Czy złymi(Z którymi będzie się walczyć) czy dobrymi

P.S! Uwaga Rasę też trzeba podać(dowolna)
Edytowane przez golibark dnia 08-10-2009 16:32

Vetch
hahah, golibark, nie¼le wymyśliłeś Smile
niedługo prześlę grafikę mnie Wink

http://vetch-dziennik.blogspot.com
golibark
Ok Wink jeszcze raz powtarzam jeżeli ktoś nie umie robić grafiki to po prostu niech tutaj napiszę tylko dane bohatera. Ja grafikę zrobię

barowei
Mam napisać pełną rozpiskę statystyk mojego bohatera czy tylko historię, charakter i ogólnie rolę w przygodzie? Ogólnie wszystko spoko, ale jednak byłbym szczęśliwszy gdybyś jednak skupił się na swojej erze, z doświadczenia(czyjegoś, rzecz jasna, nigdy sam nie tworzyłemPfft) wiem, że pracowanie nad kilkoma rzeczami naraz kończy się zwykle nie powstaniem niczego, a tego byśmy nie chcieli, prawda?Wink

Ale jeśli ci zależy to mogę wysłać swoją postać, ale nie spodziewaj się do niej grafiki...

golibark
o erę się nie martw Wink tylko historię charakter. Roli nie trzeba jak nie masz grafiki to sam stworzę ale powiedz czego oczekujesz(Maga, nekromanty itd.)

Mafcio
A mam takie pytanie:
Czy era będzie dla wszystkich dostępna(na wesnoth.org) czy tylko użtkowników forum?
Bo jeśli będzie tylko dla użytkowników to musi być po polsku, a ja chcesz to ci dam rozpiske z polskimi znakami w wesnothCool wystarczy poprosićPfft

Vetch
hmmm,
A mam takie pytanie:
Czy era będzie dla wszystkich dostępna(na wesnoth.org) czy tylko użtkowników forum?

cóż, powiem tyle, że najpierw będzie na forum polskim Smile
Bo jeśli będzie tylko dla użytkowników to musi być po polsku, a ja chcesz to ci dam rozpiske z polskimi znakami w Wesnoth Cool wystarczy poprosić Pfft

cóż, to może pó¼niej, jak skończymy zarys ery. Wyślij mi na PW rozpiskę znaków.
Edytowane przez Vetch dnia 09-10-2009 19:46

golibark
Ludzie jeżeli chcecie że by kampania w ogóle powstała to musicie się zapisywać. Tak będzie wszędzie także na wesnoth.org i tutaj.

Aureliusz777
Dobra daje kartę.

Imię:Akari
Rasa:elf(dokładnie strzelec ale wolał bym żeby był "podrasowany"Wink
Historia:Akari był kiedyś najlepszym strzelcem na dworze królewskim, lecz pewnego dnia jego największy rywal w armii Eloen podczas misji wyparcia złodziei z wioski Noen która znajdowała się blisko urwiska zepchnął go ze skarpy.Przeżył upadek jednak nie chciał już wrócić do armii a teraz błąka się od miasta do miasta przez różne osady w poszukiwaniu godnego jego łuku zadania...
„Na współczesnej wojnie… giniesz jak pies, bez szczególnego powodu.”
Ernest Hemingway

golibark
Aureliusz imię będzie twoje(w końcu to kampania o forum). Czy taka grafika ci odpowiada?
/obrazek skasowany/
Mercenary
/obrazek skasowany/
Bow Master
/obrazek skasowany/
Bow Champion

Dla tych co nie umieją robić grafik to jeszcze raz przypominam, można je tworzyć dzięki prostemu Narzędziu Franken Pack
Edytowane przez AxeFighter dnia 24-11-2014 18:25

Vetch
bow master kiepski ;/. ja chcę:

Rasa:human- człowiek(grafika w ukończeniu)
Historia:Vetch był kiedyś oficerem południowej straży, ale został niemalże zabity podczas starcia z nieumarłymi. Po tym wydarzeniu nikt go nie rozpoznaje, więc błąka się bezdomny po kraju, mając nadzieję na odzyskanie chwały i honoru. Możliwe, że ten czas właśnie nadszedł...

Aureliusz777
Też myślę, że bow master trochę kiepski, i zmień kolor na cimny zieleń.Poza tym ok.
„Na współczesnej wojnie… giniesz jak pies, bez szczególnego powodu.”
Ernest Hemingway

golibark
Dobra Aureliusz Smile. Jeszcze 8 osób się zapisze i robie kampanię

Crag Hack
Nie wiem za bardzo jaka by miała być fabuła tej kampanii, co - orkowie najechali polskie forum i garstka ocalałych użytkowników walczy z naje¼d¼cami? Pfft No ale dobra, ja się pisze. A co do bohatera to chyba wiadomo Grin

Poliuks
Pod wodzą adminów będziemy walczyć ze straszliwymi, spamerowymi potworami Kamixo i Medavoj Grin.
Ja się nie zgłaszam.

golibark
Poliuks kto ci takie głupstwo naopowiadał?

Crag Hack skoro się piszesz to zrób małą kartę postaci ;p

Poliuks
Lol, to żart był Grin.

barowei
W gruncie rzeczy fajnie by było znać fabułę tej kampanii, łatwiej by było dopasować swoją postaćPfft Rozumiem, że mamy nasze nicki nadać bohaterom fantasy, tak? Ja mam o tyle prościej, że Barowei to jest przeze mnie wymyślone imię bohatera kampanii w3(nie, nie pochwalę się, nie ma czym...), ale już sobie wyobrażam czarodzieja-piromana o imieniu Inferno8xP
A oto karta:
Imię: Barowei
Rasa: Ork
Klasa: Mistrz miecza[dużo niemocnych ataków mieczem z marksmanship, wysokie premie do ochrony(60% na łąkach) i stosunkowo mało hp(ale bez przesady, on jest w końcu elitarnym wojownikiem)]
Rola: Przeciwnik albo bohater okresowy(czyli dołącza na pewien okres czasu)
Historia: Barowei był od młodego szkolony dlatego walka stanowi jego jedyny sens życia, jest bardzo lojalny, więc będzie do końca służył wodzowi, któremu złożył przysięgę wierności. Z pozoru nie ma własnego zdania, lecz to tylko ściśle utrzymywane pozory, swojemu wodzowi służy również jako doradca. Jest najlepszym wojownikiem w klanie, o silnym poczuciu obowiązku oraz o przekonaniu, że wszystko musi sam zrobić, ponieważ reszta tylko spartaczy sprawę.
Edytowane przez barowei dnia 10-10-2009 13:44

golibark
Poliuks najpierw piszesz żart a potem: Ja się nie zgłaszam. Jeżeli się nie zgłaszasz to po co spamujesz

Barowei mam miej więcej fabułę gry przygotowaną ale że by ze sobą to wszystko scalić to trzeba mieć wszystkich graczy. Ty będziesz przeciwnikiem i bohaterem okresowym w jednym.

Czy taka grafika postaci ci odpowiada?

/obrazek skasowany/
Sword Adept
/obrazek skasowany/
Thrower
/obrazek skasowany/
Sword Master[/i]

Jeżeli nie to w każdym momencie mogę stworzyć inną. Tylko powiedz(a i cienie poprawie) Smile
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 15:57

Vetch
Lol, golibark, daj mi bohatera barowei do zrobienia(chyba że barowei woli tych twoich, to np). A ja se robię animacje mojego własnego ^^.
Edytowane przez Vetch dnia 10-10-2009 14:47

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.54
10,889,406 unikalne wizyty