Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Turniej EEaW
Guurahk
Nie jestem pewien, czy jest to odpowiedni dział na ten temat, ale wpadłem na pomysł zorganizowania turnieju, w którym gracze będą korzystać wyłącznie z ery EEaW.

Chciałbym wiedzieć co Wy na to?
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Poliuks
Nie. Nie uda się, to już przerabialiśmy. Nikt nie ma na to ani czasu, ani ochoty. Lepiej dać sobie od razu spokój, bo zgłosi się z 10 osób, a pewnie nie zostanie rozegrany ani jeden pojedynek.

Guurahk
Ok, dzięki. Może ktoś inny się jeszcze wypowie?
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Axtman
Adris ty nie dajesz wiary? Ja jestem za! wspieram pomysł i będę z tobą o to walczył!
Adris zawiodłeś mnie...
kontakt:
axtman5@o2.pl

Guurahk
W sumie axtman, masz rację! Jeśli ktoś jest chętny niech się zgłosi, później ustalimy ew. datę poszczególnych meczy, tak żeby wszystkim pasowało.

Axtman
Adris tak plecie że proszę o pierwszą walkę ja z nim.
-Oczywiście także mogę być sędzią;p.
kontakt:
axtman5@o2.pl

kalfat
Możesz mnie dopisać do listy graczy Grin
D Y E D M Λ G E N T Λ

Elensefar
Mnie też (pomimo tego że dawno nie grałem w multi wesnotha). Pfft

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Guurahk
Cóż, 4 to już coś Grin Czekam na więcej (w zależności od liczby graczy turniej będzie rozgrywany w systemie ligowym lub pucharowym).

Kuki1537
Ja mogę się zapisać, ale mam czas na kompa max do 21:00 (wtedy muszę wyłączać).

Arcturus
Guurahk, wrzuć warunki, dokładcnie: era, czas rozgrywek, mapy itp, żeby pytań nie było.
Arcturus

Nie zadawajmy pytania, czy są, ale gdzie są. Ta iskra życia jest tak mała, ale tak piękna, choć niszczona...

Guurahk
Era, jak w temacie, Eastern Europe at War, planowany czas najbliższy piątek 16:00-20:30 oraz sobota 13:00-18:00 (godziny do uzgodnienia), długość bitwy max 1h, mapa Jaskinie Bazyliszka lub Wyspa Rekinów. Jest 6 osób więc, rozegramy to w systemie ligowym tzn. każdy z każdym. Za zwycięstwo 3 punkty za przegraną 0, wyjście z gry wiąże się z przegraną, będziemy grać na gharnie. No, to chyba tyle wystarczy. Konkretne walki ustalimy już na miejscu.

Elensefar
Guurahk a jeśli graczowi wyskoczy error podczas walki to już uznane za przegraną, czy gracz może wrócić do gry i ją dalej kontynuować? Bo mi coś nie wiem czemu, ale errory często wyskakują (około co 10 minut) jak gram multi.(wystarczy mi około 2 minuty, żeby wejść z powrotem do gry i graczowi na danie mi kontroli) Sad (dlatego też powiedziałem że nie grałem dawno w multi)
Edytowane przez Elensefar dnia 26-02-2012 13:18

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Guurahk
Dobrze, to przed meczem zgłosisz, że masz problemy z grą to wtedy potraktujemy Cię indywidualnie (dotyczy to wszystkich) i jeśli CIę wyrzuci, to poczekamy.

kalfat
Z tego co rozumiem to gramy 2 i 3 marca. Zmieniłbym Wyspy rekinów na Jaskinie bazyliszka czy inną mapę bo z tego co zauważyłem to na wyspach pojawiają się jakieś jednostki.
D Y E D M Λ G E N T Λ

Guurahk
Nie zauważyłem tego, ale jeśli wolisz jaskinie, to nie ma sprawy, możesz na nich grać.

EDIT: Cóż, w ten piątek nie da rady, pozostaje sobota, gdzieś ok. 16:00 lub przyszły piątek.
Edytowane przez Guurahk dnia 02-03-2012 17:51

Dark__Gunner
Oczywiście ze się zapisuję Smile

Guurahk
Dobra, pierwszy etap turnieju zaczyna się o dzisiaj o godz. 14:00 a zakończy się o 15:30 na gharnie, tam podam szczegóły dot. meczy i następnego etapu. Jeśli komuś nie pasuje data lub godzina, to proszę pisać.

Dark__Gunner
Niestety, klawiatura i myszka mi siadła. Używam starej myszki (jeszcze z gałką Facepalm ) i klawiatury ekranowej. Niestety, może następnym razem Sad

Guurahk
Szkoda, w takim razie, żeby było po równo to ja też odchodzę. Finał rozegra się między trzema osobami. Termin meczy ustalcie między sobą, ale turniej powinien być zamknięty do 20 marca.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.27
10,821,597 unikalne wizyty