Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
RPG
krasnoludpogromca
Witam.
Ostatnio wróciłem do Wesnoth. Pobrałem pare modów i znalazłem 1 bardzo fajny.
Jest to RPG. Brakuje nam mi i axtmanowi 2-3 graczy. Miła by była obecność skype. ZAinteresowanych postaramy się nauczyć (jeżeli nie umieją).
,,Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.''

misiek10000
Jak dokładnie się ten mod nazywa?

AxeFighter
Ja też byłbym ciekaw.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
krasnoludpogromca
Z tego co pamiętam mod to sx rpg. obrazek z wikingiem xD

,,Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.''

Cerber24
Ja bym mógł. Mam skype jakby co.

Axtman
Ludzie jesteście PIENKNI! <-Admini to specjalnie
Jak ktoś by chciał pograć to nie piszcie tu tylko na priv.
kontakt:
axtman5@o2.pl

Elensefar
Ja w sx rpg gram kilka razy dziennie na oficjalu, to mój ulubiony dodatek, mógłbym z wami pograć, ale nie mam Skype. Sad
Edytowane przez Elensefar dnia 15-06-2012 16:17

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

misiek10000
Podobne do survival extreme. Oczywiście jestem chętny i mam skype jbc pisać na priv Smile

Elensefar
misiek10000 napisał/a:
Podobne do survival extreme. Oczywiście jestem chętny i mam skype jbc pisać na priv Smile

podobne dlatego, że sx to skrót od survival xtreme, twórca "przechrzcił" nazwę. Grin

Elensefar

AxeFighter
Nie do końca, istnieje również SX Collection Grin
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Dark__Gunner
Właśnie powróciłem i jestem chętny. Nie bardzo pamiętam tego dodatka, ale w RPG umiem grać. Co do skypa, to podczas gadania z innymi poznanymi przez neta, niepotrzebnie się stresuje i wale głupoty i jąkam się, wolałbym nie Smile

Apomaner
Macie kolejnego zainteresowanego ;p. O której godzinie gracie? I rozumiem, że na gharnie.

Dark__Gunner
Jaką kobietą? Ja to nie apo, właśnie, wyjaśniło się co to jest? Smile Jestem już po mutacji, ale po prostu, wolałbym nie.

krasnoludpogromca
chcieli by wziąć udział:
Apomaner
Dark
Axe
Elensfer
misiek
Cerber.
Wolą oskara tzn Axtmana jest aby apo wszedł xD
Każdy ma po punkcie za : dużo postów, wkońcu każdy lubi wiedzieć na czym stoi. Posiadanie skype. ogarnianie moda punkt 3.
Punktacja"
Dark 1,5 (bez przesady, ty nie wiesz co sie dzieje zazwyczaj
Axe 2 lub 3(nie napisałes o skype)
Elensfar 3
misiek 2
Cerber 2
Przechodzą dalej axe (jak ma skypa) Apo, Elensfar i cerber

Elensefar
krasnoludpogromca napisał/a:
chcieli by wziąć udział:
Apomaner
Dark
Axe
Elensfer
misiek
Cerber.
Wolą oskara tzn Axtmana jest aby apo wszedł xD
Każdy ma po punkcie za : dużo postów, wkońcu każdy lubi wiedzieć na czym stoi. Posiadanie skype. ogarnianie moda punkt 3.
Punktacja"
Dark 1,5 (bez przesady, ty nie wiesz co sie dzieje zazwyczaj
Axe 2 lub 3(nie napisałes o skype)
Elensfar 3
misiek 2
Cerber 2
Przechodzą dalej axe (jak ma skypa) Apo, Elensfar i cerber

Po pierwsze nie jestem "Elensfer", czy "Elensfar", tylko Elensefar.
Po drugie dlaczego ja mam 3 punkty, jak nie mam skype? Shock

Elensefar

Cerber24
Mam już tego moda. Całkiem fajny.

krasnoludpogromca
sorry elensefar. To jak kiedy wam pasuje? Piątek o 19? dajcie swoje nicki na skype

Cerber24
Wolałbym w sobote, albo 19:30- 20.
nick to cerber2424

Dark__Gunner
Ej, czemu nie mogę zagrać? Tylko dlatego że nie przepadam za skypem? <foch> -,-

Cerber24
Dokładnie. Z poza tym widzisz, ile osób chce? No i w RPG bez skype nie da się grac. Takie jest przynajmniej moje zdanie.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.27
10,821,169 unikalne wizyty