Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Przeróbki
Asheron
Aha. Ok, w porządku.
www.wesnoth.com.pl/img/syg1.jpg

golibark
Asheron patrz na avatar perooxa. Co do przeróbek są one świetne raczej nigdy nie będę tak zaawansowany jak ty Wink
images32.fotosik.pl/310/2b58a6dc1b61a482.jpg

http://uniteddogs...llingdogs/
Pomóż nie zabijać zwierząt Sad

Mafcio
A już tym bardziej jak infernoWink

peroox
Golibark zrobił niezłe postacie, tylko je wprowadzić. Jak chcesz możesz i ty spróbować zrobić maszynę parową(ala czołg z drewna wzmacniany żelazem). oczywiście nagroda to że jako pierwszy dostaniesz moje mapy zanim zamieszczę je na stronieGrin

''Fajne te'' - a może się przyłóż trochę, jak piszesz... - Sagez
Edytowane przez peroox dnia 13-10-2009 17:22

Asheron
Err... to jest pierwsza maszyna jaką rysuję więc proszę się nie śmiać.
/obrazek skasowany/

Ew. można jeszcze jej dorobić ruch mechanizmem napędzającym kołami, ale zapomniałem o tym na razie.
Edytowane przez AxeFighter dnia 14-03-2015 08:19

inferno8
Podoba mi się i to bardzo, tylko te białe coś mnie intryguje... We¼ to wywal, albo przerób, bo jeśli to ma być para to jeszcze wiele brakuje.

Asheron
No to powiedz co dodać żeby wyglądało jak para pod ciśnieniem.

inferno8
Nawet nie wiem, skąd ta para wylatuje, ale jeśli chcesz zobaczyć jak powinien wyglądać efekt to sprawd¼ krasnoludzki, starożytny czołg z EoMy. Używałem białego aerografa.

Asheron
Na rurze są złącza. Dobra. Sprawdzę.

golibark
Czołg fajny ale lepiej gdyby ta para unosiła wolniej i w takich kuleczkach że by wyglądała jak para ogólnie jest super Smile
images32.fotosik.pl/310/2b58a6dc1b61a482.jpg

http://uniteddogs...llingdogs/
Pomóż nie zabijać zwierząt Sad

Mafcio
Asheron napisał/a:
Err... to jest pierwsza maszyna jaką rysuję więc proszę się nie śmiać.

Z czego tu się śmiać, fajna maszynka ale to coś na środku to jakieś dziwne...

Asheron
Co na środku? To czarne? To kupa węgla jest. xD

peroox
Czołg nawet, nawet. Przydało by się aby bardziej był z drewna i bardziej widoczna lufa.

Edit:
Kto wie co z maszyną parową. Dawno nie widziałem Asheron. Wie kto co z nim??
Co do tej maszyny. To dobrze by wyglądała jak drewniany prostokąt na kołach z lufą, dymkiem. To co narysowałeś pokazuje twoją klasę.
Edytowane przez AxeFighter dnia 14-03-2015 08:19

Jarvis
Witajcie Wink mam małą prośbę Smile

Czy mogę tutejszych mistrzów pixelartowego pędzla prosić o zrobienie krasnoludzkiego gońca oraz krasnoludzkiego zabójcy demonów/trolli, wg. podręcznika głównego do Warhammer'a?
Opis dostarczę na dniach, jeżeli w ogóle będą chętni, żeby to zrobić Smile

Asheron
Chodzi Ci o tego slayera? Jest trochę niechlujny, bo robiłem go z nudów w szkole.
/obrazek skasowany/
Aha... no i cień jest zły. Zauważyłem po fakcie
Edytowane przez AxeFighter dnia 14-03-2015 08:22

inferno8
Jego głowa wygląda jak głowa kury, no i gdzie on ma przód (o ile maPfft)?

Asheron
No jego łeb ma tak wyglądać. Mają takie dziwne irokezy. A przód? No tym pytaniem to mnie rozwaliłeś. xD Nie wiem co powiedzieć. Pfft

Jarvis
w gruncie rzeczy jest fajny, tylko kilka szczegółów się nie zgadza:
1-ten piechur jest "za lekki", przydałyby się jakieś masywne naramienniki, coś co ogólnie sprawiłoby, że wyglądałby mniej chucherkowato Smile

2-zamiast dwóch myślę że lepiej by wyglądał jeden ogromny, ba, OGROMNY topór Pfft

to takie moje drobne sugestie

peroox
Hmm. Slayer powinien mieć 1 duży topór obusieczny(taki z dwoma ostrzami bo bokach. Berserker ma dwa krótkie topory.

P.S Jak tam moja maszyna(ka) parowa??

Jarvis
ale profesja nie ma NIC, ABSOLUTNIE NIC do rzeczy. berserker może latać równie dobrze z młotem, mieczem, toporem jak i buzdyganem czy korbaczem. To samo łowca olbrzymów/trolli/demonów/blablabla..., może równie dobrze chodzić z toporem jednym, dwoma, mieczem, dwoma, korbaczem, jak hardkor, to i z dwoma Smile

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 1.22
10,821,444 unikalne wizyty