Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Projekt Naruto New Era.
Dingo
Linia anbu wygląda super. Zwłaszcza pierwszy poziom. Smile Czego nie można powiedzieć o jouninach. Nadal ma krzywe nogi. Najlepiej będzie narysować je od nowa.

Bakuranoo
Też tak myślę właśnie ale tułów zostawię bo wydaje mi się być dobry

@
Poprawa jounina
/obrazek skasowany/

gdy skończę grafiki konohy potrzebuję dobrego człowieka co pomoże mi zrobić tą erę grywalną bardzo bym prosił na dzień wychodzi mi jakoś 4 jednostki mam kilka których nie pokazałem tutaj takie speciale przed premiera pierwszej Wioski pokażę.I czy ktoś potrafi że jak rekrutuje naprzykład chunina to raz rekrutuje w innym stroju a raz w drugim ? a podstawowej erze coś takiego widziałem u elfów raz facet raz baba
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 19:15

Richiter
Teraz nogi już lepiej, a co do Anbu To mógłbyś zrobić ten 4 poziom też jako 3 tylko inną gałąź, wydaje mi się, że byłoby to lepszym rozwiązaniem.

Bakuranoo
Dobra pokombinuje wieczorkiem Grin teraz chunnina rysuje

Piko
Zgadzam się co do Anbu. A joninom usunąłbym 1lvl, zostawiając tylko 2, 3 i 4, lub obniżając je do 1, 2 i 3. Po prostu zbyt mała różnica między pierwszymi dwoma poziomami.

Bakuranoo
Zrozumiałem u anbu z 2 zrobić 2 przemiany czyli 3 i 4 tak, a w joninach do 3 lvl tylko no spoko ale robie chunnina teraz i chcialem sie zapytac czy da rade żeby raz babka raz facet przy rekrurutacji sie pojawiał

Piko
Nie no, co ty. Czy widziałeś kiedykolwiek w Wesie jednostkę, która ma wersję męską i żeńską? Grin

Bakuranoo
Piko owszem widziałem Elfy naprzykład raz rkrutuje kobietę raz mężczyznę

Piko
I nie sądzisz że sam sobie odpowiedziałeś? ^^ Jeśli co trzecia jednostka w grze jest dostępna w dwóch płciach, to myślę że da się kolejną taką zrobić.

Swoją drogą, naszła mnie ciekawa myśl... Da się zrobić jednostkę z większą ilością płci niż dwie? Shock

Bakuranoo
Hehe wiem ale chciałem wiedzieć czy ktoś potrafi to zrobić Grin
a oto pierwszy Chunnin A
/obrazek skasowany/
Chunnin B
/obrazek skasowany/

A oto zakończona wersja Naruto
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 19:16

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.15
10,885,048 unikalne wizyty