Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Nowe buttony i inne propozycje dotyczące linków
Kuki1537
Skróci się.

/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 17-11-2015 20:21

AxeFighter
Świetne! Brawa się należą. Wink
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Sulik
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 17-11-2015 20:21

Dingo
Jeśli chcecie już koniecznie zapisywać w jpg to za każdym razem ustawiajcie jakość na 100% (można dodatkowo zmienić metodę podpróbkowania). Sygnatury Kukiego wyglądają dobrze, tło jest dosyć... ostre (nie wiem jak to nazwać, te drewniane tło jest zbyt wyraziste). Nie pasuje do żadnego portretu. Może jakby było w png... Pfft Sygnatury Sulika mają ten sam problem, zapisane w png chociaż przy pięciu ostatnich widać, że jakość jest już wymaksowana. Z liczem świetne. Grin Natomiast ta ostatnia wygląda bardzo słabo. Portret słabo pasuje, a tło jest do bani. Reszta spokojnie może się udać do Węgier. Smile

Sulik
Dingo napisał/a:
Sygnatury Sulika mają ten sam problem, zapisane w png chociaż przy pięciu ostatnich widać, że jakość jest już wymaksowana.

???

JA zawsze zapisuję w .png + maksymalna jakość.
Edytowane przez Dingo dnia 13-01-2014 17:41

Kuki1537
To nie jpg, to efekty skalowania. Sad

Dingo
Pokazywało mi w jpeg, ale jak otworzyłem w drugiej karcie to było w png, sorki. Wink

Sulik, przypadkowo edytowałem ci posta, ale nic nie zmieniłem. Pfft Trudno się przyzwyczaić, że piszę edytuj pod każdym. Pfft

Kurde, Kuki rzeczywiście też masz w png. Smile
Edytowane przez Dingo dnia 13-01-2014 17:45

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
10,822,195 unikalne wizyty