Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
TURNIEJ MOCY UKRYTEJ W KAMIENIACH - rok 2015.
Poliuks
http://replays.we...81672).bz2
Poliuks vs. Scaramush, wygrał Poliuks, grupa B.

Uwzględniony (included)
Edytowane przez Druid dnia 22-09-2015 00:57

Dunno
bpawel10 vs Dunno, wygrał Dunno grupa B

Uwzględniony (included)
Dunno dodał/a następującą plik:
bpawel10vsdunno.gz [24.01kB / 444 Pobrane]

Edytowane przez Druid dnia 22-09-2015 00:58
Już czwarty rok bez podpisu!

sordan
Druid: moim skromnym zdaniem wydaje mi sie, ze dobrym pomyslem byloby dac kolejne 7 dni na mecze grupowe. Sporo nas wszystkich jest i jest troche meczykow do rozegrania. Mecze sa na poziomie, niektore z nich trwaja po 2-4 godziny wiec czasem sie nie ma czasu albo zwyczajnie ochoty na kolejny pod rzad. Ja osobiscie najprawdopodobniej rozegram wszystko w regulaminowym czasie (dwie gry tylko mi zostaly) wiec bardziej mam tutaj na mysli tych, ktorzy jeszcze maja sporo pojedynkow przed soba.

Druid
sordan napisał(a):
... moim skromnym zdaniem wydaje mi sie, ze dobrym pomyslem byloby dac kolejne 7 dni na mecze grupowe. ...

To mamy takie same zdanie na ten temat. Grin Oczywiście termin na rozgrywki grupowe zostanie wydłużony. Info z tym związane jutro zamieszczę. Wink
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Mr_Gray
Mr_Gray vs bpawel10. won Mr_Gray grupa B

Uwzględniony (included)
Mr_Gray dodał/a następującą plik:
game.gz [41.22kB / 435 Pobrane]

Edytowane przez Druid dnia 23-09-2015 00:03

Dunno
Druid napisał(a):
sordan napisał(a):
... moim skromnym zdaniem wydaje mi sie, ze dobrym pomyslem byloby dac kolejne 7 dni na mecze grupowe. ...

To mamy takie same zdanie na ten temat. Grin Oczywiście termin na rozgrywki grupowe zostanie wydłużony. Info z tym związane jutro zamieszczę. Wink

O to super, bo ja wyjeżdżam 25 września i wracam dopiero 4 października, tak to się może wyrobię.

igorbat99
Igorbat99 vs Codename on weldynn chanel. won igorbat99. grupa B

Uwzględniony (included)
igorbat99 dodał/a następującą plik:
codename.gz [46kB / 431 Pobrane]

Edytowane przez Druid dnia 23-09-2015 01:40

Druid
Uwaga zmiany w regulaminie (terminy)

Mając na uwadze fakt, o którym pisał sordan (czyli liczne grupy i duża ilość meczy do rozegrania) wydłużam czas na rozgrywanie meczy grupowych do dnia 07.10.2015 r. Konsekwencją tej decyzji są zmiany również w pozostałych terminach.

Punkt 11 Regulaminu Turnieju po zmianach otrzymuje brzmienie :

11. Terminy :
- zapisy trwają od dnia dzisiejszego do godziny 18:00 do dnia 11 września 2015 r. (w okolicy godziny 20:00 powinny pokazać się zestawienia grup i od tego czasu posiadacze CZM będą mogli czarować ),
- mecze fazy grupowej powinny być rozegrane w przedziale czasowym od dnia 12 września do dnia 7 października 2015 r. Uwaga zawodnicy między sobą ustalają pojedynki w terminie do 3 października 2015 r. (termin podstawowy). W terminie dodatkowym tj. 4 – 7 października 2015 r. godzinę pojedynku ustala organizator. Nie stawienie się w tym terminie skutkuje przyznaniem punktów ujemnych (patrz pkt 8 regulaminu).
- mecze ćwierćfinałowe powinny być rozegrane w przedziale czasowym od dnia 8 października 2015 r. do dnia 21 października 2015 r. (termin podstawowy do 18.10.2015 r. termin dodatkowy 19-21.10.2015r.)
- mecze półfinałowe powinny być rozegrane w przedziale czasowym od dnia 22 października 2015 r. do dnia 3 listopada 2015 r. (termin podstawowy do 01.11.2015 r. termin dodatkowy 2-3.11.2015r.)
- mecze finałowe będą rozgrywane od dnia 4 listopada 2015 r. do 15 listopada 2015 r.

Изменения

Группа матчи могут играть до 07.10.2015.
Changes

Group matches can play up to 07.10.2015.

Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

Scaramush
Scaramush vs sordan. Won Scaramush. grupa B

Uwzględniony (included)
Scaramush dodał/a następującą plik:
ggame.bz2 [35.06kB / 439 Pobrane]

Edytowane przez Druid dnia 23-09-2015 01:42

sordan
Scaramush napisał(a):
Scaramush vs sordan. Won Scaramush.

Nastukał mi 11 latek. Zona jest posikana ze smiechu Smile

Druid
sordan napisał(a):
Nastukał mi 11 latek. Zona jest posikana ze smiechu Smile

Shock Sordan Ty to potrafisz rozbawić człowieka. Grin
@Scaramush Congratulations Wink
Dingo napisał:

Poliuks
http://replays.we...82686).bz2
Poliuks vs. bpawel10, wygrał Poliuks, grupa B.

Uwzględniony (included)

http://replays.we...82781).bz2
Poliuks vs. Codename, wygrał Poliuks, grupa B.

Uwzględniony (included)
Edytowane przez Druid dnia 23-09-2015 21:13

Kuki1537
Nie dam rady rozegrać reszty meczy w turnieju, rezygnuję. Dzięki za mecze które grałem. Wszystkim życzę powodzenia w turnieju i dobrej zabawy. Wink
Pozdrawiam.

igorbat99
Igorbat99 won Scaramush. Caves of Bazilisk. Group B. Without timer.

Uwzględniony (included)
Edytowane przez Druid dnia 23-09-2015 21:17

Druid
Kuki1537 napisał(a):
Nie dam rady rozegrać reszty meczy w turnieju, rezygnuję. Dzięki za mecze które grałem. Wszystkim życzę powodzenia w turnieju i dobrej zabawy. Wink
Pozdrawiam.

Skoro rezygnujesz to pewnie masz ważne powody. Dzięki za gry, które rozegrałeś i że piszesz o rezygnacji. To wielka szkoda, że nie dograsz turnieju do końca. Zastanów się jeszcze. Jednak jak nie zmienisz zdania Twoje pozostałe mecze zostaną rozpisane w terminie dodatkowym, aby dać szanse na punkty tym z którymi nie zagrałeś. Co będzie z "CZM" ? Hym, chyba taka rezygnacja zabiera możliwości uzyskania czaru graczom, którzy nie zagrali pojedynków z Tobą. Może jeszcze, któryś z nich Cie przekona do zmiany decyzji. Wink
Edytowane przez Druid dnia 23-09-2015 21:50
Dingo napisał:

Dunno
Jak już wspomniałem wcześniej w tym wątku, wyjeżdżam 25 września i nie będę wstanie rozegrać meczy. 2 października będę miał dzień "przerwy" kiedy będę mógł zagrać ze dwa mecze, a 4 już będę w domu.

Codename
Obejrzyjcie sobie powtórkę to zobaczycie Wink

Scaramush
Grupa B Scaramush won over Codename. PS. Codename: u should be more polite if ur opponent is lucky

Uwzględniony (included)
ononis.bz2 [20.53kB / 400 Pobrane]

Edytowane przez Druid dnia 24-09-2015 01:47

Druid
Trochę matematyki - 12 dni turnieju, 68 rozegranych gier turniejowych, 1 dyskwalifikacja. Panowie jestem pod wrażeniem. Wink
Dingo napisał:

Scaramush
Scaramush vs Mr_Gray. Won Scaramush grupa B

Uwzględniony ( included)
won.bz2 [21.64kB / 444 Pobrane]

Edytowane przez Druid dnia 25-09-2015 00:54

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.21
10,893,584 unikalne wizyty