Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Turniej Ku Pamięci o Prastarych Zasługach
Elensefar
Elo weź już się nie kłóć z Druidem i tak już mi się nie chcę grać w tym turnieju. Pfft
Edytowane przez Elensefar dnia 16-02-2013 14:51

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

eloelo80
Czy ja się kłócę? Smile

Druid
PYTON98 czytaj forum a potem się wypowiadaj patrz Post 118 - "Ponieważ w GRUPIE B dwóch graczy ma taką samą ilość punktów tj. Ariu i AxeFighter biore pod uwagę ich bezpośrednie starcie, które wygrał Ariu i to on dostaje 1 punkt przyznany przez organizatora."

Eloelo80 czytaj ze zrozumieniem jest tam zdanie "Osoby które nie mogą się dogadać co do terminu rozgrywki (nie wnikam z jakich powodów) proszę o zgłoszenie tego faktu w czwartek 14.02.2013 r. do godz. 16:00". Gdzie ono jest? Pokaż mi też zgłoszenie dodające bratu 2 punkty za przegraną zamieszczone w wyznaczonym terminie. Że zapomniałeś napisać za brata - nie Ty powinieneś to pisać.
Kokos a to " mecze fazy grupowej powinny być rozegrane w przedziale czasowym od dnia 1 lutego 2013 r. do 15 lutego 2013 r". Dodatkowo zamieściłem informacje do której godziny należy zamieszczać zgłoszenia (post 114). Tak masz rację zmieniona zostanie punktacja w następnym turnieju i zamieszczone dodatkowy punkt, że osoby grające z jednego IP nie mogą brać udziały w tym samym turnieju. To mój pierwszy turniej i dopiero się uczę wypracowując pewne wzorce.
Nie odbieram tego jako kłótnie ale jako dyskusję z której należy wyciągnąć wnioski Wink.
Jeżeli poszukiwania moich niedopatrzeń się zakończyły (bo pewnie by się już pojawiły Smile ), to życzę udanych rozgrywek ćwierćfinałowych. W związku z powyższym temat uważam za zakończony i nie będę się więcej do niego odnosił. Zmian już nie planuję wprowadzać. I więcej wiary w swoje siły. Powodzenia w rozgrywkach.
Edytowane przez Druid dnia 16-02-2013 15:43
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Kokos
Proponuję jeszcze wykluczyć osoby z tego samego miasta. Najlepiej wszystkie, żeby nie było problemu z wyborem tej, której przyznać prawo udziału w rozgrywkach.

Druid, odnoszę, mam nadzieję, że mylne, wrażenie, że próbujesz zwiększyć swój autorytet kosztem innych.

Co do turnieju to dziękuję wszystkim za udział, mam nadzieję, że w przyszłym dane mi będzie bawić się dłużej Smile (I ew. zagrać przeciwko bratu później niż w rundach grupowych Pfft)
Jako, że zawsze staram się widzieć pozytywy, to mam dwie wygrane do rankingu ELO Smile

polecam również poświęcić chwilę kontemplacji muzyki: http://kotpianist.... To właśnie ten słodki kotek pozwolił mi wczoraj wieczorem zasnąć Smile

eloelo80
Chwila, przecież obudziłem Cię koło 23 zmieniając w kocie kanał.. nie ważne.

Jutro najprawdopodobniej o 16 gram z Rene. Serdecznie zapraszamSmile
Koniec offtopu! Grin

Rene
Druid raportować pojedyńcze gry, czy dopiero jak cały pojedynek zostanie rozstrzygnięty? Mam z eloelo80 jedną grę rozegraną i nie wiem co czynić. Smile
Brak odbioru.

Druid
Informujcie o każdej rozgrywce tutaj na forum. Rene to potrafi budować napięcie. Pfft
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

Rene
Rene vs eloelo80 pierwsza gra z ćwierćfinału - wygrał Rene
Powtórka: http://speedy.sh/...loelo80.gz
Brak odbioru.

Ariu
Rene no no strasznie wysoko ustawiasz poprzeczkę, tyle walk bez porażki. Jakiś Janitor 2 z Ciebie czy co ? Grin Gratulacje.
Ariu

Rene
Dzięki Ariu. Jakoś tak po prostu wychodzi, że mi się nie przegrywa. Wink Jak coś to wolę po prostu Rene niż Janitor 2. Grin
Edytowane przez Rene dnia 18-02-2013 10:16
Brak odbioru.

Ariu
Rene wiem, że jesteś jedyny w swoim rodzaju Wink i moje porównania mogą nie sięgać. Wybacz. Grin
Ariu

Druid
W odniesieniu do dzisiejszych rewelacji dotyczących tego, że Bomba to MIS, Franz, itd. informuję, że dopóki konto nie zostanie mu zblokowane jest pełnoprawnym uczestnikiem turnieju zgodnie z pkt 9 regulaminu tj.

9. W turnieju może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik tego serwisu.

Bomba czyli Twoje być albo nie być w turnieju zależy od tego czy Twoje konto na nicku Bomba będzie aktywne.
Dingo napisał:

Poliuks
Poliuks vs. kalfat, gra ćwierćfinałowa nr 1 - wygrał Poliuks.
http://www.sendsp...ile/bw33yq

Druid
Mając na uwadze że konto użytkownika Bomba zostało usunięte przez administratorów i nie ma aktywnych graczy w grupie A, którzy by mogli wejść w jego miejsce do rozgrywek ćwierćfinałowych ogłaszam że pierwszym półfinalistą jest Ariu. Gratuluję.
Dingo napisał:

Ariu
Nigdy nie przypuszczałem, że dzięki knowaniom Namiestnika znajdę się w półfinałach. Grin Mimo wszystko postaram się znaleźć Bombe na lobby i rozegrać te gry już poza turniejem. O ich wyniku poinformuję. Bomba o ile zdąrzyłeś odczytać PW które Ci wysłałem ustalony termin dla mnie jest nadal aktualny. Będę czekał.
Edytowane przez Ariu dnia 19-02-2013 08:56
Ariu

Axtman
Gramy w końcu axeFighter?
Druida autorytet jest niepodważalny w tym dziale.
Moderatorów macie traktować z należnym szacunkiem bo my do was podchodzimy poważnie,
MY SZANUJEMY WAS

WY SZANUJCIE NAS

kontakt:
axtman5@o2.pl

AxeFighter
Napisałem ci na PW, mam mało czasu, więc nie wiem kiedy.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Poliuks
Dzisiaj o 20.30 drugi mecz ćwierćfinałowy Poliuks - kalfat.

EDIT: Poliuks - kalfat, gra ćwierćfinałowa nr 2, wygrał Poliuks...
... co oznacza awans Pfft. Dziękuję kalfatowi za dwie dobre, sprawnie rozegrane gry i życzę powodzenia w przyszłych turniejach Smile.
http://www.sendsp...ile/8almlg
Edytowane przez Poliuks dnia 20-02-2013 22:34

Druid
Poliuks gratulacje to mamy drugiego półfinalistę. Pfft
Dingo napisał:

Axtman
http://www44.zippyshare.com/v/47488423/file.html
AxrFighter vs axtman- wygrywa axtman
Poliuks nie przegram póki z tobą nie zagram Smile
kontakt:
axtman5@o2.pl

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.28
10,821,518 unikalne wizyty