Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Projekt - POLSKI RANKING GRACZY BfW
Piko
A mój to już totalnie. Pfft Jw.

Druid
Nie zgodzę się z Wami. Wyjaśniam, że starłem się nikogo nie pominąć z tych co zabierali głos w dyskusji (nawet najmniejszy). No może poza hurtownią ogrodniczą. Wink Dlatego w podziękowaniu jest część mówiąca również o źródle inspiracji. Poza tym brak wiary Guurahka w projekt bardzo mnie motywował do dalszej pracy nad nim. Grin
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Guurahk
Czyli jednak osiągnąłem swój cel ;D
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Dunno
Czy potrzebujecie kogoś to popracowania nad CSS, HTML, ewentualnie grafiką? Bo tak jak patrzę, to stronka raczej wygląda tak sobie, a w kodzie źródłowym są użyte przestarzałe tagi... Ja się mogę zgłosić, tylko że nie od razu bo mam maturę za półtora miesiąca. Ale za tydzień-dwa powiniennem mieć już wystarczająco dużo czasu.
Odpiszcie na priv jeżeli jesteście zainteresowani Smile
Już czwarty rok bez podpisu!

Druid
Co za pytania zadajesz Dunno jasne, że tak. Ariu już dawno na ten temat pisał więc jesteśmy otwarci na każdą pomoc i w grafikach i w html i w css. Poczekamy i z góry dzięki. Na PW podaje ci e-maila.
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

Ariu
Ostatnio tutaj trochę spokojnie, ale chcę Was poinformować, że dzięki Dunno szykuje się nowa odsłona rankingu. Nie to jeszcze nie "ELO" ale pod kontem wyglądu i prezentacji to na pewno nowa jakość. Zresztą mam nadzieję, że już niedługo sami zobaczycie. Korzystając z okazji życzę pogodnych świąt a przede wszystkim mokrego ubrania w dniu wielkiego lania. Wink
Ariu

Druid
Już niedługo będzie można ocenić kierunek w którym idziemy dzięki Dunno na stronie rankingu. Jak ktoś ma swoje propozycje to chętnie wysłuchamy.
Edytowane przez Druid dnia 02-04-2013 18:26
Dingo napisał:

Dunno
Wysłałem właśnie Ariu całość dotychczasowej pracy, więc rzeczywiście niedługo Smile

Ariu
Dziękuję Dunno, że poświęcił swój czas i zaproponował zmiany w naszym rankingu. Z jego propozycją można zapoznać się pod adresem :

http://www.rankin...index.html

lub przejść bezpośrednio z naszego rankingu klikając w menu INFORMACJE DODATKOWE. Proszę wyraźcie swoją opinię co się Wam podoba, a nad czym jeszcze by popracować. Z góry dzięki.

[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/2r/ranking2.jpg[/img] is not a valid Image.

Ariu

kdwww
czytelniejszy i bardziej estetyczny niż poprzedni, świetna robota Wink

P.S. może tylko dopowiem, że ten pasek, gdzie wypisane jest Ranking , strona główna itd. u mnie nie wyświetla się do końca strony

Piko
Jw, ale opcje w pasku nie mieszczą mi się w jednym rzędzie (ok. 1300px szerokości) - wyraz "dodatkowe" znajduje się niżej niż reszta.

Dunno
Doh, nie sprawdziłem jak wygląda stronka na innych przeglądarkach >.<
Na safari wygląda tak jak miała wyglądać a na firefox się rozjeżdża. Pewnie dlatego, że nie narzuciłem z góry jakie mają być marginesy i każda przeglądarka dobiera tak jak jej się podoba. Zaraz się tym zajmę Wink

Guurahk
Jak dla mnie bombowy Grin
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Druid
Dunno dobra robota. Popracowałbym jednak nad paskiem z menu :
1. w jednej przeglądarce się rozjeżdża w innej nie dochodzi do końca ale o tym już inni pisali,
2. jego kolor nie gra jak dla mnie z całością - głównie z banerem górnym, możesz spróbować z kolorem jak w wersji 3 czyli biało - czerwonym ?
3. przy zmniejszeniu okna przeglądania nie wyświetla koloru tego menu do końca - narzucił bym stałe rozmiary strony,
4. czcionkę w menu dałbym taką jak w tabelce poniżej i zmienił jej kolor na jaki hym zależy na jaki kolor tego menu ostatecznie się zdecydujemy.
Mam nadzieję że już się przyzwyczaiłeś do moich przytyków przy wcześniejszych wersjach. Wink
Dingo napisał:

Dunno
Żadne przytyki, już właściwie zrobiłem wszystko co wymieniłeś Grin
To był mój błąd, że nie sprawdziłem jak stronka wygląda w innych przeglądarkach i co się dzieje jak się pozmienia rozmiary okna. Praca nad kolorem niestety zajmie mi dłużej, bo nie ma na to lepszej metody niż próby i błędy. Jutro myślę, że nowa wersja będzie gotowa. Albo może zrobię kilka z różnymi kolorami żeby wybrać najlepszy wariant? Zobaczymy Smile

Guurahk
U mnie na Mozilli wygląda normalnie :x

Ariu
Dunno jest pracowity i nowa wersja już jest. Musimy jednak nad nią jeszcze popracować. Jak skończymy to standardowo poproszę o opinię.
Ariu

AxeFighter
Czekamy z niecierpliwością Grin
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Ariu
Właśnie prace nad nowym wyglądem rankingu dobiegają końca, dlatego prośba o ocenę i uwagi . Co byście tam jeszcze chcieli zmienić? Proszę też sprawdźcie czy u was to poprawnie wyświetla, zwłaszcza czy podświetlenia w tabelce i menu się podobają.
Link do strony:
http://www.rankin...nking.html
można tez bezpośrednio ze strony rankingu zakładka ZMIANY PROPOZYCJA.

Dunno odwalił kawał dobrej roboty dlatego korzystając z okazji już mu dziękuję za wykazaną cierpliwość podczas naszej współpracy. Wink
Ariu

Rene
Bardzo ładnie wygląda i widać, że tylko czeka na zaktualizowanie wyników. Smile
Brak odbioru.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.71
10,821,453 unikalne wizyty