Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
TURNIEJ ZAPOMNIANYCH MOCY - rok 2015.
Bjorn
Zgłaszam się.
"Jak się człowiek śpieszy, to się diabeł cieszy."

Ariu
Druid napisał/a:
....Kto nie rozegra przynajmniej jednej gry w pierwszym tygodniu trwania turnieju, zostanie mu już od drugiego tygodnia wyznaczony harmonogram rozgrywek. W przypadku nie dochowania któregoś z wyznaczonych terminów zostanie zdyskwalifikowany". Co wy na to ? Czy jedna gra na tydzień to za wysokie wymagania ? Cool Według mnie pozwoli to wyeliminować osoby, które tylko raz się zalogowały i na tym zakończyły swoją aktywność. A może macie jakieś inne pomysły ?

A może pierwsze informacja ostrzegająca a dopiero potem sankcja. Moja propozycja to :
"Uczestnik który nie rozegra przynajmniej jednej gry w pierwszym tygodniu trwania turnieju, zostanie poproszony o potwierdzenie swojego udziału i rozegranie pierwszej gry w ciągu najbliższych trzech dni. Przy braku reakcji już od 11 dnia trwania turnieju wyznaczony zostanie dla niego harmonogram rozgrywek. Uwaga w tym przypadku nie rozegranie pierwszej gry z wyznaczonego terminu spowoduje dyskwalifikację uczestnika".
Tutaj w przypadku takiej dyskwalifikacji nie przyznawałbym punktów i usunął z harmonogramu jego dalsze mecze. Wtedy nikt nic nie traci i nikt nic nie zyskuje. Natomiast w przypadku gdy rozegra tylko ten jeden pierwszy mecz, resztę z wyznaczonych gier traktowałbym jak opisano w regulaminie rozgrywki z terminu dodatkowego. Żeby nie odbierać innym szansy na punkty z walkowerów. Wink

Organizator Axtman melduje poparcie wniosku.
Edytowane przez Axtman dnia 31-03-2015 15:04
Ariu

ForPeace
Doszedłem do wniosku, że chyba najlepiej byłoby po prostu wykluczyć osoby, które nie rozegrały ani jednego meczu w terminie podstawowym. Nie byłoby zamieszania z terminami, rozpisywaniem meczy, itd.
Mój ladderowy profil

"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar

Druid
Czyli jestem już pewny, że nasz regulamin turniejowy dzięki Wam zyska kolejny punkcik. Pfft Wielkie dzięki za każdą wypowiedź. Podsumowując jego treść wyszła mi tak :

Uczestnik, który nie rozegra przynajmniej jednej gry w pierwszym tygodniu trwania turnieju, zostanie poproszony o potwierdzenie swojego udziału i rozegranie pierwszej gry w ciągu najbliższych trzech dni. Przy braku reakcji zostanie mu wyznaczony termin przez organizatora turnieju. Nie dochowanie wyznaczonego terminu spowoduje dyskwalifikację uczestnika.

Czy ktoś ma jakieś uwagi co do tego zapisu ? Wink
Edytowane przez Druid dnia 01-04-2015 21:16
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
ForPeace
Jako, że nie mamy nic do gadania, proszę tego nie czytać!

Nie, to jest kompletny bezsens / prima aprilis!
Edit
Ale na serio to wolałbym nie kombinować z rozpisywaniem terminów, etc. Upieram się przy swojej propozycji.

Oczywiście akceptuję każdą decyzję ze strony Druida, w końcu on jest organizatorem Wink.
Edytowane przez ForPeace dnia 01-04-2015 19:11
Mój ladderowy profil

"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar

kdwww
Witam. Również zgłaszam chęć udziału w turnieju. Grin

EDIT:
Właśnie przed chwilą zauważyłem, że to konto założyłem dokładnie 2 lata temu. Shock Grin
Edytowane przez kdwww dnia 01-04-2015 20:00

Druid
@kdwww Miło Cie znowu widzieć i gratulacje z powodu takiej pięknej rocznicy. Grin Czyżby "stara gwardia turniejowa" zaczynła budzić się ze snu ? Wink
Edytowane przez Druid dnia 01-04-2015 21:23
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

bpawel10
Ja też się zapisuję.

Druid
Witam debiutanta i życzę dobrej zabawy podczas turnieju. Wink
Dingo napisał:

Ariu
I jak tam odezwał się może Sordan, czy zajęty wtórnością dnia codziennego na dobre zapomniał o Wesnoth ?
Ariu

ForPeace
Coś powoli idzie z zapisami. Pewnie wszyscy zapiszą się jutro o 18 Wink
http://www.wesnot...post_21416
Edytowane przez ForPeace dnia 04-04-2015 09:47
Mój ladderowy profil

Druid
pe_em napisał/a:
Coś powoli idzie z zapisami. Pewnie wszyscy zapiszą się jutro o 18 Wink
http://www.wesnot...post_21416

Po mojemu liczy się jakość a nie ilość, więc nie oceniałbym dnia przed zachodem słońca. Wink Na to przyjdzie czas po zakończeniu turnieju. Cool Poza tym co za brak wiary w moc magicznego dotknięcia Druida. Grin
Nagroda główna - drewniana, ręcznie robiona figurka krasnala.
Poznajecie na kim wzorowana ? Wink
[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/3t/krasnal500.jpg[/img] is not a valid Image.
w pełnej okazałości
[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/3t/krasnal500t.jpg[/img] is not a valid Image.

Wydaje mi się, że będzie fajna pamiątka. Można ją powiesić na ścianie lub ustawić na półce żeby przypominała zwycięzcy jego sukces. Jest to druga na świecie tego typu figurka. Pierwszą otrzymał zwycięzca "Turnieju Powiernika". Jak się wam podoba ? Wink
Edytowane przez Druid dnia 04-04-2015 21:10
Dingo napisał:

Piko
Hehe, bardzo fajnie wyszła, nie powiem. Cool Trudno nie uczestniczyć w tym turnieju gdy gra toczy się o taką stawkę. Grin Zgłaszam się. Wink
Edytowane przez Piko dnia 04-04-2015 19:08

ForPeace
UUU Sweet! Tylko czemu w pełnej okazałości jest z tyłu?

@Piko wiedziałem, że chcesz trzymać nas w napięciu Wink
Mój ladderowy profil

szpiczek
A ja nawet nie mogę pomarzyć żeby wygrać turniej.
Mam 0,00000 szans że dotrwam do drugiego meczu
Edytowane przez szpiczek dnia 04-04-2015 19:39

Druid
pe_em napisał/a:
... Tylko czemu w pełnej okazałości jest z tyłu? ...

A mi się wydawało, że są 2 fotki Grin i z przodu i z tyłu i to nazwałem w "pełnej okazałości", ale każdy dostrzega to co chce. Wink Ale nie będę zgadywał dlaczego zwróciłeś uwagę na tył. Grin

Szpiczek napisał/a:
A ja nawet nie mogę pomarzyć żeby wygrać turniej.
Mam 0,00000 szans że dotrwam do drugiego meczu

Co za brak wiary we własne możliwości. Facepalm A ja Ci daję 100 % szansy (oczywiście jeżeli tylko będziesz chciał), że do drugiego meczu dotrwasz. Wink W grupach gramy każdy z każdym. Grin Dalej wychodzi po 4 najlepszych z każdej grupy. Patataj Dodam, że na chwilę obecną grupy nie są duże i wszystko jest możliwe. Wink

UWAGA DO REGULAMINU DODANO PUNKT W BRZMIENIU :
Uczestnik, który nie rozegra przynajmniej jednej gry w pierwszym tygodniu trwania turnieju, zostanie poproszony o potwierdzenie swojego udziału i rozegranie pierwszej gry w ciągu najbliższych trzech dni. Przy braku reakcji zostanie mu wyznaczony termin przez organizatora turnieju. Nie dochowanie wyznaczonego terminu może spowodować dyskwalifikację uczestnika. Decyzję podejmie organizator turnieju.
Edytowane przez Druid dnia 04-04-2015 21:05
Dingo napisał:

szpiczek
Druid bardzo dziękuję za zachętę Wink
Postaram się dotrwać

Druid
PiXeL napisał/a:
... Zapisuję się Smile

Jest mi niezwykle przyjemnie. Pfft Tak teraz to już na bank jak Roki zaglądnie do "Gildii wojowników"; to ja będę miał przechlapane. Grin Tam robota czeka a tu elita z projektu RPG toczy boje i mam nadzieję że się dobrze będzie bawiła. Wink
Edytowane przez Druid dnia 04-04-2015 23:25
Dingo napisał:

Rene
Nie ma to jak w porę zajrzeć na starą stronkę. Smile

Zgłaszam się do turnieju.
Brak odbioru.

mylife55
Whoa! Starzy użytkownicy wracają.
Moje Dodatki
Prime Era

http://google.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.49