|
Sulik napisał/a:
Typowy ty, Druid. ....
Tylko wypada podziękować za komplement. Nie wstydzę się i nie zmieniam swoich poglądów, a jak kogoś uważam za szczerego (a Maksia za takiego uważam), to nie ma dla mnie znaczenia czy jest na fali czy nie. 
Sulik napisał/a:
.... Zachowujesz się jakbyś był jego niańką.
No popatrz a ja myślałem, że to jest "Przyjaciół poznajemy w biedzie". 
Sulik napisał/a:
.... Ja postuluję o odebranie mu funkcji moderatora już teraz. Skoro Maksiu nie miał skrupułów, aby jakby nigdy nic, usunąć temat zawierający 300 postów, a do tego pisał że może usunąć Tales Erę, to co go powstrzymuje przed usunięciem kolejnych?
Co do Twojego postulatu pozwolisz, że zapytam (nie wchodząc w szczegóły dzielenia przez AF funkcji), dlaczego stanowczo nie protestowałeś w chwili gdy była przyznawana (żeby była jasność, nie popieram takiego usuwania tematów jak zrobiło to Maksiu, zastanawiam się jednak dlaczego tak postąpił). Sulik twoje postępowanie w tej chwili (tzn. jak Maksiu nie ma możliwości obrony) przypomina kopanie leżącego, a to mi się nie podoba. Dodam, że takie zachowanie z Twojej strony nie jest pierwszy raz (typowe ? ). Czekasz może, aż się jeszcze komuś noga pośliźnie ? 
Cicho mi tutaj być, bo zaczną się bany. I dla Sulika i dla Druida. Bez wyjątku. Ma być spokój - AF
Oj teraz Sulik nie będzie wiedział, które jest napisane z mojej weny a co sam dodałeś. Uważaj Sulik ma przepastne archiwa.
Edytowane przez AxeFighter dnia 17-04-2015 01:05
Dingo napisał:
Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję.  (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji  )
|