Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Shoutbox
inferno8
Pytanie ogólne. Czy jest możliwość odzyskiwania usuniętych postów lub tematów?
Usuniętych postów niestety nie da się przywrócić.

Sagez
No niby tak, z drugiej strony mało to miłe robić to bez konsultacji z innymi, prawda?
Strach pomyśleć co może usunąć jak ma moda Cool
''I śmieszna impotencja słów wobec życia!'' - Witold Gombrowicz, Dzienniki

mylife55
A nie ostrzegałem przy wyborze nowego moda że może być bałagan?
Moje Dodatki
Prime Era

http://google.pl
Piko
Nie rozsiewaj mitów.
Magią niczego przez google nie odzyskasz. Bo to tak nie działa.

Czy miał prawo to inna sprawa. Miał taką możliwość i nikt nie zabroni mu tego zrobić.

Ale jeśli z dnia na dzień decyduje sobie usunąć kilkudzisięcio-postowy temat bez rozsądnego powodu, to znaczy że z główką już coś nie tak.

Druid
Sulik napisał/a:
Typowy ty, Druid. ....

Tylko wypada podziękować za komplement. Grin Nie wstydzę się i nie zmieniam swoich poglądów, a jak kogoś uważam za szczerego (a Maksia za takiego uważam), to nie ma dla mnie znaczenia czy jest na fali czy nie. Wink

Sulik napisał/a:
.... Zachowujesz się jakbyś był jego niańką.

No popatrz a ja myślałem, że to jest "Przyjaciół poznajemy w biedzie". Grin

Sulik napisał/a:
.... Ja postuluję o odebranie mu funkcji moderatora już teraz. Skoro Maksiu nie miał skrupułów, aby jakby nigdy nic, usunąć temat zawierający 300 postów, a do tego pisał że może usunąć Tales Erę, to co go powstrzymuje przed usunięciem kolejnych?

Co do Twojego postulatu pozwolisz, że zapytam (nie wchodząc w szczegóły dzielenia przez AF funkcji), dlaczego stanowczo Grin nie protestowałeś w chwili gdy była przyznawana (żeby była jasność, nie popieram takiego usuwania tematów jak zrobiło to Maksiu, zastanawiam się jednak dlaczego tak postąpił). Sulik twoje postępowanie w tej chwili (tzn. jak Maksiu nie ma możliwości obrony) przypomina kopanie leżącego, a to mi się nie podoba. Dodam, że takie zachowanie z Twojej strony nie jest pierwszy raz (typowe ? Grin). Czekasz może, aż się jeszcze komuś noga pośliźnie ? Cool

Cicho mi tutaj być, bo zaczną się bany. I dla Sulika i dla Druida. Bez wyjątku. Ma być spokój - AF

Oj teraz Sulik nie będzie wiedział, które jest napisane z mojej weny a co sam dodałeś. Grin Uważaj Sulik ma przepastne archiwa. Grin
Edytowane przez AxeFighter dnia 17-04-2015 01:05
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Deidara
Usunięcie tematu nie było niczym złym. Skoro zakładam jakiś temat (tym bardziej mój własny warsztat), to mogę go też usunąć bez uzgadniania tego z kimkolwiek. Osobiście bardziej razi mnie kwestia tych burz słownych na shoucie. Moderatorzy powinni pilnować porządku w tematach, nad którymi trzymają pieczę. Gdyby cała ta scena wydarzyła się w dziale, gdzie PiXeL pełnił swoje obowiązki, wówczas musiałoby się to zakończyć odebraniem mu przywilejów moderatora. Teraz jednak sam nie wiem, jak to rozwikłać. Nad Warsztatami czuwa jeszcze Piko, więc nie ma powodu, byśmy posiadali tam dwóch moderatorów.
Osobiście bardzo lubię PiXeLa, jednak takie mam zdanie na ten temat.
„Zniszczmy doszczętnie ten żałosny świat i przejdźmy do kolejnego.”
~ Chara

inferno8
O rodzaju kary i jej formie decydują administratorzy.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.09
10,822,184 unikalne wizyty