Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
eRepublik - zacznij wszystko od nowa!
peroox
Czy mógłbym poprosić, aby ktoś mnie podgiftował póki jeszcze można??
Pracowałem w firmie Q5 i przy zdolności 4 zarabiam 7PLN. Niestety, reforma zdrowotna zastała mnie gdy miałem 81 wellness, a z kasą krucho(pożyczyłem koledze na domek. Ten ma mi oddać do końca miesiąca moje 20golda i 70PLN) Nie stać mnie teraz na chlebek(za małą produkcję zostałem wydalony z firmy).
Mam jedynie 6 chlebków Q1(na niewiele się zdadzą), 81,55 wellness. Chciałbym dobić przynajmniej do 90wellness(najlepiej 100), wtedy przez 3 dni mógłbym pracować(i zostawać w firmie inaczej jestem uzależniony od sytuacji na rynku) i kupować sobie chlebek Q3(2,30PLN). Będę wdzięczny, a ci co mnie wspomogą też mogą liczyć na pomoc z mojej strony.

ygbut
chleba nie musisz jeść wystarczy że raz we¼miesz udział w bitwie, wtedy klikasz na swój login w lewym górnym rogu i naciskasz swoje województwo a potem obok szpitala wylecz i jesteś uleczony o tyle jaki jest poziom szpitala na 5 to wyleczy cię o 50 wellness

Guurahk
Też w to czasem pykam, ale nie wciąga mnie tak jak BfW czy cokolwiek innego.
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

peroox
JU¯ TAK NIE MA.
Cytuję MON:
"Od dziś (tj. 848 dzień eRepublik) skończy się możliwość wykorzystywania pełnych możliwości szpitala po "kamikaze". Będziecie mogli odzyskać ze szpitala ilość wellnessu równoważną ilości straconego zdrowia podczas walk. Jeśli uderzycie 2 razy, to nawet 5-cio gwiazdkowy szpital odda Wam tylko 20 punktów zdrowia. Więcej w tym: temacie"

Więc widzicie!! Już działa. Teraz będzie kryzys na rynku. Domy już podrożały z 60(kiedyś) do Poziom jakości 1 249.47 PLN za Q1,. Chlebek Q3 też tani nie jest(Poziom jakości 46 2.86 PLN)

Aureliusz777
A to wszystko przez powalonych amerykanów...Dali se odbić teren-mur do Włoch i teraz cerber nie jedzie na Rosję...

kalfat
Peroox jaki masz w erepublik nick? To może lekko ci pomogę. Jeszcze możesz spróbować w ePajacyku.

peroox
No tak zapomniałem.

Master Kedron-(zły e-mail podałem przy moim nicku)
Bardo bym prosił. Na szczęście zarobki poszły w górę(lecz najwięcej dla Q5). Ale nie wiele to mi da. Cena domku to już 350!!(pamiętam jak kosztowały 60). Kolega powiedział, że odda w następnym tygodniu ale wellness spada.

P.S Ceny giftów idą szybko w górę. I znalazłem na chwilę prace z giftami Q1. Bierzcie tylko takie. A chlebki Q1 najlepsze na planowaną dłuższą nieobecność.

Edit:
Dziękuje tym co mnie dogiftowali(Kalfat). Jak co to mogę dogiftować kogoś. Jeżeli kogoś to interesuje, anie ma jeszcze postaci to http://www.erepublik.com/pl/referrer/Master+Kedron
Przy okazji mi pomożecie, a ode mnie możecie liczyć na wsparcie.\

BIJCIE W RHONE ALPS. Jeżeli mur jest BARDZO wysoki to zobaczcie jak w powstaniach.

P.S Modzi nie dawać mi tu podwójnego posta. Potem połączę(Musi być widać, że jest tu nowy post)
Edytowane przez AxeFighter dnia 14-03-2015 12:58

Sagez
Kiedyś se mogłem utrzymać wellness na poziomie 80+, a po tych zmianach w leczeniu mam 63 i mi spada, bo żałuję na lepszy chleb, by nie bankrutować. Beznadzieja...

kalfat
Peroox to ja poproszę dogiftować mnie zawszę się przyda Smile

Aureliusz777
Jestem teraz w grupie bojowej więc teraz parę składek i za kilka tygodni gifty i domki nie będą problemem,moim problemem.Nasz dowódca to istny bankier i z tego co widzę Będzinie broń ,bile ty i gifty a przede wszystkim sława!!!

ps:Sagez daj linka do twojego profilu
„Na współczesnej wojnie… giniesz jak pies, bez szczególnego powodu.”
Ernest Hemingway

Sagez
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2459854 - mój profil.

Aureliusz, chętnie bym się przyłączył do takiej grupy, daj namiary albo powiedz co i jak. Niby 17 level mam, ale się na grze nie znam za bardzo.

No i przez ten niski wellness wywalają mnie z roboty XD

peroox
To ja podgiftowałem Sageza x 2 i Kalfata x 3. Tyle miałem prezencików. Kolega oddał kasę, więc chlebek Q3 będzie, ale prezencików od niego, na razie nie(też szuka pracy stałej).
Pododawajmy się wszyscy do przyjaciół.

Sagez
Dobry pomysł, dzięki za gifty. Do wszystkich - mój nick to Sargen, miło byłoby, jakbyśmy się wszyscy pododawali i sobie pomagaliWink

peroox
Teraz zrobił się popyt na prezenty. Wzrósł popyt, ale zmalały ceny,bo pojawiła się większa konkurencja na rynku. Pamiętam ceny giftów za 2+PLN. Kto z naszych jeszcze gra to zapraszamy. 1 gift kupić i dać któremuś z nas to nie szkoda kasy, a można liczyć na to samego.

P.S Też mi żal kasy na chlebek Q3, gdzie Q2 jest 2x tańszy. Na razie w niego zainwestuje. A zawsze chleb Q2 + gift = chlebeQ3(może nawet więcej). Cena praktycznie taka sama.

Aureliusz777
http://niedzwiedzie.c0.pl/index.php

złóż podanie tam.Na razie jesteśmy nową grupą ale już walczyliśmy w RA a jak by co to składka JEDNORAZOWA to 5 gold.

EDITGrinlaczego sagez nie jesteś w RA???Chcesz by domki jeszcze bardziej podrożały???
Edytowane przez Aureliusz777 dnia 24-03-2010 09:36
Ernest Hemingway

peroox
Poproszę o kilka prezentów. Chlebki Q3 są drogie a przy Q2 wielkich strat nie ma. Zbieram na domek.

Osoba, która pomogła, może liczyć na to samego.

Edit:
UWAGA POLAKU.
ROSJANIE ZAATAKOWALI NASZE ZIEMIE. KA?DY OBYWATEL MA STAWIć SIę NA WOJNIE.

CapsGrin
Proszę tych co nie są zarejestrowani wykorzystać ten link http://www.erepub...ter+Kedron aby zobaczyć jak wam się gra. Jeżeli nie spodoba się wam wbijcie tylko 6 lvl(nagroda dla mnie, a wy przesyłacie kasę itd i usuwacie konto.
Edytowane przez AxeFighter dnia 14-03-2015 14:29

Aureliusz777
Peroox ty jesteś zwykłym materialistą a nie prawdziwym graczem...Ja zaprosiłem 7 osób,wytłumaczyłem wszystko i dałem 1 zestaw broni q1 i 4 chlebki q3 a Ty co zrobiłeś dla społeczności???
Ernest Hemingway

Apomaner
Whoah! Nie spodziewałem się tylu postów w moim wątku;p. Widzę, że dużo z Was gra w erepaSmile. Trochę chamsko postąpiłem zakładając temat i zostawiając go. Oby gra się Wam spodobałaWink.

Sagez
Kto z Was ciągle gra? Ja gram dalej, mam 23 poziom, 8 skill w tanku, jestem guru harvesterem i gra się całkiem fajnie, poza tym, że golda brakuje xD
Dla mnie Erepublik Rising nie jest takie złe, lubię też nowe bitwy, chod¼ przeważnie walczą tam prawie same fieldmarshale i ciężko czasem coś samemu ubić. Nienawidzę też swojego czołgu - na początku rising kupiłem ten szmelc za prawie 300 pln, niby ma poziom 3, a wali zawsze za 7! I we¼ tu kogoś ustrzelWink
''I śmieszna impotencja słów wobec życia!'' - Witold Gombrowicz, Dzienniki

Aureliusz777
Ja znów zacząłem grać. Zapraszam do grySmile
Ernest Hemingway

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.18
10,890,666 unikalne wizyty