Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Św. Niepodległości
peroox
Więc tak.
O której dziś walczymy?
Jakie są składy drużyn(chciałbym pogadać z tymi co będę miał współpracować)?
Kto dostanie jaką narodowość/rasę(aby poćwiczyć przynajmniej chwilę walkę swoimi oddziałami)?
No i ostatnie. O której zbiórka. I czy wszyscy będą na pewno grać.

Sorry, że niektóre pytania się powtarzają, ale zacząłem pisać zanim krasnoludpogromca napisał swoje, a nie wysłałem przed śniadaniem.
Edytowane przez peroox dnia 11-11-2010 12:26

Elensefar
ja chcę być Rosjanami

Dark__Gunner
No, mi pasuje każda dziś godziny, i oczywiście Polacy.

krasnoludpogromca
Rosjan nie ma. Są tylko szwedzi x4 turcy x3 i polacy x1 . Polaków zaklepa Peroox, a ja jedną armie turecką.
,,Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.''

Elensefar
to ja Szwedzi

kalfat
Ja mogę grać Turkami Grin.
D Y E D M Λ G E N T Λ

krasnoludpogromca
bitwa o 20.00 pierwsza próba za chwile 2 o 18.30. Było już mówione. zostali 3 szwedów 1 turek.
,,Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.''

peroox
Ja pojawię się o 18:20. Nie da się wcześniej bitwy zrobić. Trzeba doliczyć 2-3 godziny walki, a niektórzy idą w piątek do pracy.

kalfat
Nie wiem czy będę mógł być o 18:30 Sad.
D Y E D M Λ G E N T Λ

peroox
O matko 4 Polaków Shock
Zamiast jednego polaka dał bym Kozaków(aby było ciekawiej)
a Turką i tatarom dał więcej golda, bo w końcu to oni mieli przewagę liczebną.
Na 5 min przed główną bitwą chciałbym pogadać z moimi sojusznikami.

Aha, można było by tak zrobić, aby głównemu graczowi(będzie on dowodził siłami swoich sojuszników) Polski i Turcji i jego bohater będzie się odpowiednio nazywał.

Czyli nazwać Generała sił obronnych(musi grać polakami) Jan III Sobieski i Generała dowódcy sił najeżdżających(musi grać turcją) Kara Mustafa.

Było by ciekawiej gdyby np. zadaniem dodatkowym było zabicie właśnie głównego Generała i strona, która je wypełni dostanie ileś tam golda[ale to tylko taki pomysł]

Trzeba ustalić kto będzie Generałem sił obronnych i najeżdżających. Tak, aby nikt sam się nie rządził. Ja proponuje, aby nimi byli pomysłodawcy tej bitwy czyli:
Sylar jako główny pomysłodawca i Kazik jako wykonawca mapy[musicie się tylko podzielić, kto komu przywodzi]
Edytowane przez peroox dnia 11-11-2010 15:39

Elensefar
najlepiej by było gdy by 3 polaków rekrutowało samych litewskich wojowników, ale to by było za dziwne

krasnoludpogromca
Ja moge zostać Mustafą. Kazik ze względu na to że zrobił mapę i ogółem pomógł niezwykle powinien zostać Sobieskim.

peroox
Na próbie mnie nie będzie niestety, ale na grę powinienem zdarzyć. Na jakiej wersji gramy, bo jak na 1.9 to mogę nie zdążyć ściągnąć.

krasnoludpogromca
też mam 1.8

Elensefar
ja 1.8.2

Dark__Gunner
Też mam 1.8.(5)

Kazik, o wiele lepsza ta mapa, mi się podoba, ale nadal bym się sprzeczał o szczegóły Wink

peroox
No. Mapa wymaga lekkiego dopracowania. Gdybym ją wcześniej zobaczył spiął bym się i lekko ulepszył. Husaria, zmiecie 1 dwóch dowódców w kilka turGrin

Kazik zbierz podaj swój GG. Ustalimy taktykę.
Edytowane przez peroox dnia 11-11-2010 20:15

krasnoludpogromca
Startujemy! Szybko logować się!

peroox
Ej. Jaki serwer.

Filar
Gharn zapewne

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.21
10,821,646 unikalne wizyty