Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Nasze imiona
Cerber24
Rafał. Fajne imie, ale i tak wszyscy mówią na mnie Patryk, Paweł albo Piotr Facepalm

szopen
Hehe.. znaczenie imion Smile

Arkadiusz Smile Lubię swoje imię, chociaż tylko moim najbliżsi mogą mi mówic po imieniu. Strasznie mnie wkurza maniera, która się pojawiła jakieś 5-6 lat temu, że byle listonosz mi rypie per "Panie Arkadiuszu".

Mężczyzna o tym imieniu jest romantycznym typem współczesnego błędnego rycerza. Walczyłby z wszelką niesprawiedliwością, krzywdą i dyskryminacją.

Jeżeli jest do jakiejś sprawy przekonany, to wykazuje silną wolę i konsekwencję, by po wypełnieniu swej misji zamknąć się w pustelni i rozmyślać nad losem ludzkości. W działaniu kieruje się nie tyle intuicją, co zmysłem pragmatycznym. W stosunku do rodziny i przyjaciół lubi sobie ponarzekać, poburczeć, ale w rzeczywistości nie żywi żadnej urazy. Od bliskiej osoby wymaga bezwzględnej lojalności i wierności. Sam również jest godnym tego przykładem.

A jego despotyczna i nieraz ślepa moralność wszystko komplikuje, gdyż właśnie w jej imieniu, jak wojownik wyrusza na wyprawę krzyżową. Bywa obrażalski, gderliwy, ale chce być kochany i gotowy jest płakać z rozczulenia przy pierwszej okazji.

Zaraz wyślę tym chamom list protestacyjny, że śmieją tak szkalować moje imię. Za moich czasów to tak nie było. Kurcze, nie mogliby po prostu napisać, że Arki to fajne chłopaki? Aż się płakać chce.

Roges
Moje hmm...niech pomyśle Grin.No wiec Lukasz,ale w domu nie wiem dlaczego mówią na mnie Mateusz,tak to mam na drugie Pfft.

MatemXV
Moje imię to Mateusz i jestem zadowolony ze swojego imienia Smile

szpiczek
Antek jestem Cool
Edytowane przez szpiczek dnia 21-07-2014 18:10

Modrzew
Karol - to jest jedyna rzecz, którą zawdzięczam ojcu z moich najmłodszych lat. Wywalczył to imię zamiast Filipa, o które walczyła moja mama. Nie chciałbym mieć na imię Filip (nie mam nic do innych o tym imieniu, po prostu do mnie zupełnie nie pasuje). Wink

Bravepineapple
Karol Pfft Nwm czemu rodzice wybrali sobie to imie jako pierwsze w dodatku jakbym był dziewczyną to miałbym Karolina wiec nie miałem duzej gamy wyboru Grin

AxeFighter
Sylwester. Oryginalne i jetem często przez ludzi kojarzony z panem Scalonym. Pfft A skąd? Nie mam bladego pojęcia. Na drugie zaś mam Jan, czego pochodzenie jest proste, urodziny mam 24 czerwca (wtedy co Leo Messi, lol). Smile
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.11
10,821,265 unikalne wizyty