Chodziło mi z tym kusznikiem ognistym na 2 lvl kiedy awansuje na 3 lvl. Coś w tym stylu.
A jeśli chodzi o chłopa: zostaje on ale jak awansuje to może zostać milicjantem, kusznikiem no i jeszcze jednym takim... No sorry ale takie rozbijanie na drobne jest dziwne.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Granat_r%C4%99czny ---> Granat. Sorry, ze wikipedia ale nie mam czasu na szukanie bardziej wiarygodnych źródeł Edytowane przez Aureliusz777 dnia 19-04-2012 22:44
„Na współczesnej wojnie… giniesz jak pies, bez szczególnego powodu.”
Ernest Hemingway
Mój pomysł na Chiny (dopiero w fazie produkcji, jednostki rekrutowalne na niebiesko, tutaj napiszę po polsku, ale w Erze będzie wszystko zangielszczone):
Grzmotomiot(1) -> Grzmotomiot Weteran(2) Rekrut(0) -> Miecznik(1) -> Gwardzista(2) Włócznik (drugi awans Rekruta, lvl. 1) -> Pikinier(2) -> Halabardzista(3)
Chorąży (drugi awans Włócznika, lvl. 2) Kusznik(1) -> Snajper (2) Oficer (1, pieszy) -> Dowódca (2, konny) -> Generał (3,konny) Grenadier (1) -> Brak pomysłu na nazwę (2)
Fajne ?
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth.- Sagez
Te nazwy są tymczasowe, jeżeli znasz lepsze, to je podaj.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth.- Sagez
Mam teraz zamiar pozamieniać te tymczasowe grafiki na takie, które nie kłóciłyby się z Rzymianami.
Przykład:
/obrazek skasowany/ Stare (bs_groma) /obrazek skasowany/ Nowe (wiem, ze wymaga poprawek, ale czy koncepcja dobra ?)
P.S. co do tych kontrowersyjnych jednostek: snajper to teraz Chu-Ko-Nu, nie ma grenadiera, jest chiński badacz, grzmotomiot zostaje.
Edytowane przez AxeFighter dnia 19-11-2015 21:28
AF, w erze nie może być jednostek używających prochu, same Chiny wprowadziły go do użycia dopiero ok. 900 roku n.e., czyli już w połowie średniowiecza (dokształciłem się ). Obrazki - koncepcja dobra, ale wciąż ten łebek :/ Ładny, ale mało Wesnothowy.
Edytowane przez Guurahk dnia 06-05-2012 10:02
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill
Dzięki za korektę historyczną. Przez usunięcie tych jednostek zostaje miejsce na machinę. Jaką proponujecie ?