Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
RPG
kalfat
Ja bardzo chętnie z wami spróbuje tyle że dopiero po tym weekendzie i nie wiem czy już nie macie odpowiedniej ilości osób? Ah, tak właściwie to ja nigdy nie grałem w rpg w wesnothcie Smile
D Y E D M Λ G E N T Λ

Apomaner
Ok, Skajp właśnie założony, a nick to Apo696. I nie myślcie, że będę się wypowiadać, bo wtedy nie można sypać buziaczkami :*, a mówienie do monitora mi nie wychodzi. Wolę posłuchać, ewentualnie popisać na czacie. Wesnoth jest IMHO za mało dynamiczny na Skajpa, ale czasem może usłyszycie mój głos ^^.

Guurahk
Ha, ha. Nieźle, wybory do gry. Pograłbym kiedyś chętnie, ale do dyspozycji mam jedynie piątki po południu i soboty rano >.> Co do Skype'a - tak, posiadam, korzystam.
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Lord Memik
Hejo! Mam skype, wielokrotnie grałem sx rpg i jestem chętny.Smile

Vetch
Memik, ja cię błagam, przestań odgrzebywać stare i nieaktualne tematy. Zamiast tego lepiej już w coś zagraj, porób na drutach, cokolwiek, tylko nie mieszaj już na forum.

http://vetch-dziennik.blogspot.com
ygbut
A czemu nie? Poprzez takich ludzi możemy sobie poprzypominać coś, co może być warte uwagi. Może też być tak, że ktoś zostanie zainspirowany tematem i wypowie się na nim. I to jest jedna z moich wypowiedzi, które graniczą z sensem. xd A tak na serio, to może znajdą się chętni albo starzy gracze, którzy będą znowu w to grać? W przypadku Wesnothańczyków (lubię te nazwę ^^) wszystko może się wydarzyć. Wink

Axtman
Ja tam gram w to codziennie moje gg i skype wszyscy znają jak chcą grać.
kontakt:
axtman5@o2.pl

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.12
10,886,237 unikalne wizyty