Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Klany
Dunno
ludzie czytać nie umiecie, ma być z Wesnothem związane -.-
Już czwarty rok bez podpisu!

kdwww
Mam pytanie, bitwy o terytorium czyli będzie jakaś mapka (jak się nie mylę ;D)
Zatem czy będzie to mapka z Wesnoth?
Bo jak tak, to można zrobić nazwę miejsca i rasa, w ten sposób automatycznie dane klany będą w miejscach ze swej nazwy, że tak to powiem.

Guurahk
Ja chcę Przefarconych Grzmotomiotów i nie odpuszczę Grin
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Deidara
axtman, nazwy można przecież zatwierdzać, podobnie jak klany. Jeśli ma to być poważne przedsięwzięcie traktuj graczy jak poważnych ludzi, a nie jak (za przeproszeniem) gimnazjalistów. Gracze powinni sami wymyślić nazwę klanu, która najbardziej odzwierciedla ich klan. Jeśli jakaś nazwa ci się nie spodoba, to po prostu ją odrzucisz.
Decydując się na stworzenie nazw klanów i podając ich "listę", w temacie pojawi się zaraz dwadzieścia postów o treści "axtman, a dodasz nazwę taką i taką?".
Mówisz też o klimatycznej rozgrywce. Pomysł popieram, jednak zastanów się logicznie. Jeśli gracze z niepowstałego jeszcze klanu będą mieli zamiar grać ciągle krasnoludami, a w nazwach klanów pozostaną tylko "Piechota Północnych Elfów" i "Zjednoczone Siły Elfiego Gaju", to gracze będą mogli nawet zrezygnować.

Wspieram twoje projekty zbyt mocno, by patrzeć jak przez upieranie się tracą blask. Przemawiam do twojego rozsądku! Wyjdź z niego Sarumanie! Smile

Axtman
Nie ma dodasz, nie dodasz. Nie tylko ja je będę zatwierdzał.
Chcę podane nazwy mieć przygotowane i wybrane, bo tak czy siak ja muszę zawracać głowę adminom, nie jestem adminem i nie mogę sam tego zrobić, a jak mam pisać co to jedną nową nazwę do Admina to jest to problem.
-Będą cztery klany podstawowe.
-każdy klan może utworzyć nazwy oddziałów( to moja propozycja na wasze opozycje)
-mapa(najprawdopodobniej wesnoth, chyba że dostanę od kogoś lepszą alternatywę), mapy dają sporą przewagę, dzięki podbitemu terytorium (wszystko będzie podane pod koniec).

-Guurahk nie interesuje mnie, że nie odpuścisz, bez urazy oczywiście, ale nie tylko ja tu dowodzę.
-kdww nie można zrobić jak myślisz bo klany będą mogły grać wtedy tylko jedną rasą. Mam co do tego koncepcję. (chociaż zapraszam do rozmowy na priv i na gg, pomoc zawsze mile widziana,choć jeśli mają to być głupie pomysły to nie sądzę. Aczkolwiek mam user'ów tego forum za inteligętnych).
-Adris mówisz o przypadkach, a ja ci dam taką nazwę Stalowa Kohorta ,Imperium Zjednoczenia, czy Adepci Krwi.Znajdź mi do tych nazw opozycje. One nie mają mieć nazw z wesnoth, źle napisałem, mogą a nie muszą, mają po prostu pasować do klimatu gry.

-Richiter Normalnie cię kocham, jesteś jedynym który mnie zrozumiał, nie krytykował i zrobił to o co prosiłem.
Edytowane przez Axtman dnia 07-06-2013 11:40
kontakt:
axtman5@o2.pl

Richiter
Axtman... Proszę nie rzucaj mi tutaj takimi tekstami xD.

Ustalenie nazw nie jest złym pomysłem biorąc pod uwagę to co Ax powiedział. I nawet jeśli będzie tych dwadzieścia postów tak jak mówił Adris, ale przynajmniej będzie z czego wybierać, spójrz na dobre strony, a nie na złe ^^.

Dałbym Lajka jakby to był facebook ^^.
Edytowane przez Axtman dnia 07-06-2013 18:39

Piko
Axtman, totalitaryzm 4eva, co? xD Totalitaryzm z kilkoma dyktatorami... Tego jeszcze nie było. Grin Rządzisz po prostu.

Sam nie jestem przekonany do pomysłu i na chwilę obecną zaliczam go jako jeden z tych, które szybko upadają, ale abyś nie narzekał dam nazwę: Gwardia Królewska Haldrica.
Edytowane przez Axtman dnia 08-06-2013 12:43

sordan
- Mam zamiar ustalić bitwy o terytoria

Wyglada na to, ze sam ze soba bedziesz latał po tych terytoriach

- Jak na razie mają powstać tylko cztery klany

To ile powstanie klanow, czy w ogole powstana, jak beda sie nazywac i co beda robic wymysla i zorganizuja sobie indywidualnie zainteresowani w odpowiednim czasie kontaktujac sie miedzy soba, a nie ze ty panie przywodco ustalisz wszystko swoim podwladnym.

- Bo tak i koniec. To jest argument nie do przebicia więc sorka Smile

Bardzo rzeczowy i inteligentny argument. Takim przywodczym i dyktatorskim podejsciem mozesz od razu zamykac ten temat bo nikt tobie uslugiwac nie bedzie.

- Takie nazwy nie będą sugerować powagi : turniejów, bitew o terytorium, czy samej społeczności.

Ty prosisz o powage? Pokazales wszystkim jak slicznie i powaznie zachowales sie startujac, a raczej udajac ze startujesz oraz "wspolorganizujac" ostatni turniej. Mam ci skopiowac twoje tresci w ktorych zapewniales wszystkich uczestnikow, ze bedziesz czuwac nad wysokim poziomem turnieju?

- ponieważ gramy w Wesnoth i chciałbym aby nazwy choć odrobinę się z wesnoth wiązały.

Gramy w Wesnoth? Jeszcze Cie nie widzialem bys zagral w Wesnoth w ciagu ostatnich tygodni/miesiecy. Raz tylko probowales w turnieju zagrac z Ariu, jednak przegrywajac pojedynek postanowiles oznajmic swojemu przeciwnikowi, ze jednak to nie byla gra turniejowa, bo tak sobie wymysliles na szybko by ratowac swoja porazke (nie wspominam juz nawet o tym, ze umyslnie wylaczyles obserwatorow potencjalnie zabezpieczajac sie przed swiadkami w chwili porazki).

Ja sobie za chwile zaloze klan `Dupa` i nie bede sie ciebie pytal o pozwolenie.
Edytowane przez sordan dnia 02-07-2013 19:00

Piko
Sordan hejter mode on. Grin Spójrz na datę ostatniego posta.

sordan
Piko fakt, nie przyjrzalem sie zbytnio dacie postow, po za tym wszystko sie zgadza Smile
Edytowane przez sordan dnia 02-07-2013 20:26

Axtman
Sordan twoja arogancja mnie przeraża i odrzuca.
Nie mam zamiaru wysłuchiwać od kogoś takiego krytyki na mój temat, a także fałszywych oskarżeń.
Jak będą się nazywać klany i ile ich będzie zadecydują gracze , gracze którzy zasługują na chociaż na minimalny szacunek
. A ty do takowych graczy nie należysz i postaram się abyś przez długi czas nie należał.
Jest problem co do twoich świetnych zmian.
Ty rozmawiasz z Sagezem o tym? To twój projekt?
Zrobiłeś cokolwiek dla strony? Może coś wniosłeś do społeczności?
Nie! ZROBIŁEŚ JEDNO WIELKIE GÓWNO !
Wbijanie do czyjegoś projektu, komentowanie tego rozumiem ale obrażanie kogoś i fałszywe oskarżenia ?
Nie interesuje mnie kim ty jesteś, dla mnie po czymś takim jesteś robakiem.

Możesz se być i pierwszy na ladderze, ale tu masz prawa jak każdy inny użytkownik i radzę zapoznać się z regulaminem.
Edytowane przez Axtman dnia 03-07-2013 08:50
kontakt:
axtman5@o2.pl

Dunno
lol
Edytowane przez Dunno dnia 02-07-2013 22:02
Już czwarty rok bez podpisu!

Piko
lol x2

Deidara
A wy może byście się wzięli za dodatki, albo sprawdzili, czy was nie ma na podwórku? Wystarczy nam obserwatorów...

Ehh... Sprawa się pokomplikowała. sordan jest nowy na forum i dość burzliwy, a przy tym popędliwy i lekko arogancki. Niemniej jednak axtman lekko przesadził... Albo inaczej... Odpisał sordanowi tak, jak ja bym mu odpisał, jednak ja zrobiłbym to w bardziej wyrafinowany i perfidny sposób, który znają tylko cynicy Smile

Popieram axtmana, to jego projekt i on będzie decydował w tym temacie o życiu i śmierci, jeśli przyjdzie nam tu o czymś takim decydować... A że mówią na mnie "żywa legenda", a na axtmana "prawie żywa legenda", to nasze zdanie jest najważniejsze i w tej chwili urywają się rozmowy na ten temat, lol Cool

A teraz może pora odświeżyć temat... Jakie mamy postępy?

Rene
Jak dla mnie sordan jak to pisał był albo po dobrej imprezie i niechcący włączył komputer albo ktoś mu dzisiaj nadepnął na odcisk. Tak czy owak przynajmniej zwrócił uwagę na temat, który już powoli pokrywał się kurzem. Smile
Brak odbioru.

sordan
lol x3

Guurahk
._. Może sordan przegiął, ale nie sposób nie przyznać mu w pewnych aspektach racji. Niepotrzebnie się tak rządzisz, ponieważ jeśli graczom się to nie spodoba, zostaniesz sam w swoim klimatycznym klanie :l Cóż riposta godna wypowiedzi sordana, więcej się na ten temat nie wypowiem Frown Mam nadzieję, że projekt jednak wypali. Zainteresowanie w końcu jest Grin

A właśnie, NIE SPAMOWAĆ! >:C
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Druid
Chciało by się napisać kto się lubi ten się czubi ale to, to chyba miłość. Grin Sordan wstydź się.
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
sordan
Guurahk napisał/a:
._. Może sordan przegiął, ale nie sposób nie przyznać mu w pewnych aspektach racji. Niepotrzebnie się tak rządzisz, ponieważ jeśli graczom się to nie spodoba, zostaniesz sam w swoim klimatycznym klanie :l Cóż riposta godna wypowiedzi sordana, więcej się na ten temat nie wypowiem Frown Mam nadzieję, że projekt jednak wypali. Zainteresowanie w końcu jest Grin

A właśnie, NIE SPAMOWAĆ! >:C

Tak, przegialem ale juz mu sie zbieralo od dawna i cala moja wypowiedz byla dobrze przemyslana i miala kontekst przeszlosciowy z jego udzialem. Nie wypowiedzialem sie w taki sposob od tak. Dlatego, ze nie ma nic co mnie bardziej irytuje niz wygorowane ego i przywodcze cechy charakteru to pozwolilem sobie na odrobine arogancki komentarz.

Ty Guurahk ujales to idealnie i jest to wersja light co do jego nieprzyzwoitego zachowania, tez bym tak napisal gdyby wczesniej nie popisal sie swoim niezbyt inteligentnym zachowaniem. A, ze to zrobil to dostal wersje hard Smile

Edit:
Deidara napisał/a:
sordan jest nowy na forum i dość burzliwy, a przy tym popędliwy i lekko arogancki

Nowy na forum? Zaraz po Poliuksie jestem najstarszym uzytkownikiem zarejestrowanym juz w 2009 roku wszystkich wypowiadajacych sie w tym watku.

Edit:
Rene napisał/a:
Jak dla mnie sordan jak to pisał był albo po dobrej imprezie i niechcący włączył komputer albo ktoś mu dzisiaj nadepnął na odcisk. Tak czy owak przynajmniej zwrócił uwagę na temat, który już powoli pokrywał się kurzem. Smile

Nie jestem po dobrej imprezie, odciskow tez nie mam. Miewam sie dzisiaj bardzo dobrze. Po prostu przypadkowo natknalem sie na ten watek i nie potrafilem sie powstrzymac widzac to wygorowane ego niejakiego axtman.

Tak swoja droga to jestem w trakcie drukowania koszulek mojego klanu. Zapraszam wszystkich do przylaczenia sie. Nazwa klanu jak wczesniej wspominalem `dupa`. Bedziemy grali, pili piwa i jedli hamburgery. Oczywiscie ja bede wam termin picia, jedzenia i grania ustalal. Na prawde warto sie przylaczyc bo dla pierwszych 3 graczy mam nagrode: status `super wojownika` w klanie.
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 21:38

Deidara
sordan, po pierwsze- wypowiedziałeś się już, dziękujemy. Po drugie- pomysł axtmana ma wiele minusów, jednak nie tak na tej stronie rozwiązywało się takie problemy i nie tak będzie się je rozwiązywać. Nie interesuje nas, czy masz zły dzień, czy nie, czy axtman zachował się dobrze, czy źle- tutaj obowiązuje kultura i klasa wypowiedzi, niestety ją zaniżasz. To nie jest stronka o LoLu, czy innej gierce, gdzie całymi dniami nołlajfią czternastoletnie dzieci emo i gdzie twoje komentarze zostałyby przyjęte z oklaskami. Od kilku lat panuje tutaj jeden z najwyższych poziomów, jakie w ogóle są w internecie, a ci, którzy próbowali to zmieniać, albo zmieniali swoje zachowanie, albo nie posiedzieli tutaj długo. Jestem tego najlepszym przykładem i życzę ci, żebyś był drugim.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.29
10,881,492 unikalne wizyty