Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Warsztat Kopernika
Kopernik
Co powiesz na taką mordę?
Kopernik dodał/a następującą grafikę:
socucius_2.png

Edytowane przez Kopernik dnia 01-05-2013 09:54

Dingo
Jest wyraźniej, ale wyraz twarzy gorszy. Pfft Naprawdę, bez gimpa na tym photoshopie nic nie zdołasz.

Kopernik
Poprawiłem woja.

i.imgur.com/UMkpyKx.png

Piko
Nie mówiłem ci żebyś go zostawił bo nic mu już nie pomoże? Pfft Poza tym miecz jest ustawiony prosto w stronę gracza i ma zbyt jasny kontur. Ostrza to minimalnie problematyczna sprawa, trochę czasu trzeba poświęcić aby nauczyć się dobrze je rysować.

Kopernik
Co? A ja mu portret narysowałem, ba nawet dwa do wyboru.
A oto i one.

i.imgur.com/AphXHX7.jpg i.imgur.com/e3xWqih.jpg

PS. Pokazałem je kilku kolegą i pytali się skąd mam w photoshopie takie filtry. To nie są filtry! To gumka odpowiednio ustawiona (chodzi mi o włosy, a nie o kolor Pfft).

Piko
Hmm... Naucz się może rysować zanim weźmiesz się za portrety. Grin Noł ofens of cors. :3 Machnij też sobie lekturę, przyda ci się.

Kopernik
Fuj, angielski. Grin

Dingo
Piko napisał/a:
bo nic mu już nie pomoże? Pfft

Challenge accepted.
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 17:59

Piko
Heh. Grin Dużo lepszy, ale i tak nie uratowałeś go.

Kopernik
PIĘKNY!!!!

Piko Co ci zaś nie pasuje?

Guurahk
Piko's gonna hate. Czego Dingo się nie dotknie od razu zmienia się w cudo Grin (no, może przesadzam, ale jest bardzo dobry Wink).
Edytowane przez Guurahk dnia 09-05-2013 09:37
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Kopernik
Dobra zrobiłem Druidkę.

i.imgur.com/oagOV6x.png

Guurahk
Zacna, zacna, tylko jest cosik nienaturalnie (jak na standardy Wesnoth) wysoka :l
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Richiter
Może ma być wysoka? ;p...
Ale tak poza uwagą Guurahk'a to coś mi lewa noga nie pasuje :/, troszkę mała się wydaje.

Guurahk
Źle się wyraziłem, ma po prostu nieproporcjonalnie długi tułów Pfft

Kopernik
Wiesz ja użyłem tych elementów co Pomidor dał...

Piko
Źle dopasowałeś. Poza tym obracałeś je z anty-aliasingiem...

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 1.24
10,885,466 unikalne wizyty