Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Turniej o tytuł Krasnoludzkiego Powiernika
Druid
Guurahk płytka będzie. Każdy kto ma wartościowe rzeczy, które chce żeby zostały na niej zamieszczone proszę o info na PW. Podam e-maila na który można je przesyłać.
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Axtman
Druid napisał/a:
Ciężko mi się będzie z nią rozstać. Sam bym wystartował w turnieju i zawalczył o nią ale jako organizator chcę uniknąć posądzeń np. o ustawienie grup pod siebie. Pewnie pojawią się też jakieś inne kontrowersyjne sytuacje wymagające bezstronnego podejścia. Czyli znowu nie dostane punktów chwały ale przynajmniej z własnego wyboru.

Od tego jestem ja. Myślisz że nawet jak nie jestem organizatorem to ci na ręce nie patrze?
Startuj, po to jest nas dwóch aby jeden drugiego sprawdzał.
kontakt:
axtman5@o2.pl

Druid
Axtman ty kusicielu. Grin Tym razem sam musisz pokazać klasę. Wierzę w Ciebie. Wink
Edytowane przez Druid dnia 29-04-2013 22:41
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

Piko
Wieżę, co? Wybudujesz wieżę na jego cześć? Pfft Staraj się nie popełniać takich byków, nie zapominaj że jesteś moderatorem.
Edytowane przez Piko dnia 29-04-2013 21:51

Guurahk
Grammar Piko strikes back ;D Jeśli moja opinia się na coś przyda, to uważam, że organizator nie powinien brać udziału w turnieju z nagrodami. Po prostu, jeśli dajesz nagrodę, to oznacza, że chcesz się tym podzielić, komuś oddać, a jeśli wolisz zachować to dla siebie, to po prostu nie robisz z tego nagrody :/ Takie jest przynajmniej moje zdanie.
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Druid
Co ja bym zrobił bez Piko. Grin Co do udziału to już się wypowiedziałem.
Dingo napisał:

Ariu
Sądząc po dokonanych już zgłoszeniach zanosi się na super emocje i niezłą zabawę. Pfft Proszę o dopisanie mnie do listy uczestników.
Ariu

Dark__Gunner
ZAPISUJE SIĘ, WYGRAM, SKOPIE WAM TYŁEK!

Wedle życzenia Wink
Edytowane przez Dark__Gunner dnia 03-05-2013 15:28

Axtman
Chcieć nie znaczy móc.
Można albo się ZAPISAĆ albo nie.
To brzmi jak chciałbym się zapisać ale nie bo się boję.
Chciałbym/chciałabym to słowa dla nie zdecydowanych ludzi .
ZAPISUJE SIĘ, WYGRAM, SKOPIE CI TYŁEK -to są słowa zdecydowanego zwycięzcy.
kontakt:
axtman5@o2.pl

Guurahk
Axtman >.> Wpisz go, a nie filozofuj...
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Sulik
Ja również proszę o dopisanie mnie do listy uczestników, choć fazę grupową grać będę mógł dopiero od 15 maja po maturach. Wink

sordan
Rowniez chcialbym zagrac w tym wypasionym turnieju.

Sulik
Niestety nie mogę jednak uczestniczyć w turnieju. Proszę o wypisanie.

Codename
Poproszę o dopisanie do listy chętnych

Druid
Pytanko ja będzie mniej niż 16 uczestników planuję 2 grupy i czy z nich wychodzi po 4 graczy i gramy ćwierćfinały, czy po 2 i przechodzimy do fazy półfinałowej ? Jestem za 1 wariantem ale ciekawi mnie Wasze zdanie. Wink
Dingo napisał:

Rene
Pierwszy wariant lepszy. Smile
Brak odbioru.

Piko
Pierwszy wariant. Chociaż i tak sądzę, że 4 grupy to lepsza opcja...

Guurahk
Im więcej ludu, tym dalej od krasnala ;_; Ale, znając życie trafię do grupy śmierci, tak więc, niech będzie opcja numbah 1. Mam większe szanse Grin

Deidara
Zgłaszam sprzeciw jako w imieniu wszystkich biskupów świata! Powiernik może być tylko jeden, a ten, komu przeznaczony jest Święty Krasnal, musi być sam.

Axtman
Pierwszy wariant lepszy ale tak jak Piko mówi dalej uważam, że 4 grupy to lepsza Opcja.
kontakt:
axtman5@o2.pl

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.33
10,821,495 unikalne wizyty