Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Władcy Taktyk 2013 - Druga Edycja
Pan Cernik
Zgłaszam się do turnieju

maks4444
Era tylko z dwoma frakcjami też ma szanse na dostanie się do turnieju? Pytam czysto technicznie.
Era Swarm Projekt Zawieszony
Rebirth of the Swarm Rozwijany

Piko
Z tego co mi wiadomo to tak.
Edytowane przez Piko dnia 09-07-2013 21:40

Deidara
maks4444, oczywiście, że tak.

RoniPoroni
em... Ja też się zgłaszam Smile

maks4444
Od którego do którego mają być rozegrane wszystkie walki. Interesuje mnie to bo od jutra do 5 sierpnia mnie nie ma.

Elensefar
Maks, chyba 25 lipca- 8 sierpnia, więc będziesz miał 3 dni na rozegranie meczu. Pfft

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Deidara
Dokładnie. Na rozegranie Pierwszych, Drugich, Trzecich (i tak dalej) Meczów gracze mają zawsze równe dwa tygodnie.

maks4444
No niestety mój udział jest wykluczony w takim razie. Trzy dni nie da się rozegrać za dużo gier. Krucho u mnie z czasem niestety.

A mogę chociaż zgłosić samą erę?
Jeśli tak to do wieczora albo jutro rano wstawię wersje turniejową.

Deidara
maks4444, jak sobie życzysz. Gdy wprowadzisz wersję turniejową, daj tutaj link do jej pobrania.

To samo tyczy się innych, którzy chcą zgłosić swoje dzieła.

Edit: maks4444, teraz dopiero zaczaiłem, że chyba źle mnie zrozumiałeś. Gracze mają dwa tygodnie na rozegranie i przesłanie powtórki Pierwszych meczy. Gdy dwa tygodnie miną rozpoczynają się Drugie Mecze, na których rozegranie gracze mają następne dwa tygodnie. W uproszczeniu- co dwa tygodnie jedna rozgrywka.
Na razie nie wykluczam cię z listy uczestników. Dam ci kogoś aktywnego, kto zdąży z tobą zagrać przez te trzy dni Wink
Edytowane przez Deidara dnia 20-07-2013 22:41

Piko
Cóż... To myślę że ten turniej potrwa najkrócej do grudnia. Pfft

Tylko tak sobie teraz myślę, że mało osób zgłosiło się do tego turnieju, oraz wiele z nich wydaje się być nieaktywne... Np. użytkownik RoniPoroni ostatnio zalogował się 10 minut po rejestracji... Cerber24 ostatnio wszedł na forum 7 lipca, a misiek10000 dzień później. A więc daje to co najwyżej 7 aktywnych osób... A tak przynajmniej mi się wydaje. A nóż ktoś zaskoczy mnie pozytywne. Smile

Z tego miejsca pragnę też zgłosić erę Forgotten Legends w wersji 0.5.2, gdyż Dingo nie przejawia za bardzo oznak życia, a w 5 dni raczej nie zdąży(my) się wyrobić z nową wersją. Możliwe jest że w trakcie turnieju ją ukończy(my), ale zanim to się stanie gracze muszą zadowolić się tą wersją.

Mecze na niej powinny być rozgrywane na standardowym zestawie map z RBY.

maks4444
Acha jeśli tylko jeden mecz do rozegrania to się zgłaszam. Osoba która mnie dostanie niech się szykuje na 6,7 albo 8 sierpnia w godzinach wieczornych będę na pewno.

Również chciałbym zgłosić moją ere Rebirth of the Swarm do turnieju.
Link dla organizatorów i uczestników.
http://www.sendsp...warm-0-0-2

Dingo
Piko napisał/a:

Z tego miejsca pragnę też zgłosić erę Forgotten Legends w wersji 0.5.2, gdyż Dingo nie przejawia za bardzo oznak życia, a w 5 dni raczej nie zdąży(my) się wyrobić z nową wersją. Możliwe jest że w trakcie turnieju ją ukończy(my), ale zanim to się stanie gracze muszą zadowolić się tą wersją.

Nie zabijesz mnie jeśli sam spróbuje zbalansować? Pfft

Piko
Zabiję. Nie żartuję. ;D

Deidara
Pamiętajcie, że ery zgłoszone do turnieju można aktualizować w trakcie jego trwania. Pierwsze Mecze zagrane na tej wersji nie będą taką straszną tragedią Wink
Pragnę też zgłosić z tego miejsca, że w tym roku zamierzam iść jak najbardziej na rękę wszystkim graczom i twórcom er. Oczywiście, wszystko w granicach jakichś norm moralnych i sprawiedliwości.

kdwww
Niestety, ale muszę zrezygnować z udziału w turnieju. Wolę napisać teraz, kiedy jeszcze się nie zaczęło.
Powodzenia wszystkim grającym. Wink

Sulik
Ja się zgłaszam.

Cerber24
Piko, nie było mnie przez te dwa tygodnie, bo byłem na wakacjach i nie miałem jak wejsc na komputer.
Pzdr

Druid
To może i ja spróbuję szczęścia w turnieju. Proszę o dopisanie mnie do listy uczestników.
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Dingo
Ponieważ Guurahk się nie pojawia, sam to zrobię - zgłaszam Medię Aetas wersję 0.0.2 dostępną tu: http://www.wesnot...post_20012

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.16
10,821,277 unikalne wizyty