Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
TURNIEJU POSZUKIWACZA - rok 2013 pierwsza edycja
Guurahk
O, zdecydowanie lepsze rozwiązanie.
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Kawira
Tym razem sam chętnie pogram Pfft

www.miastogier.pl
Ariu
Kawira Pfft witaj. Ile to już lat od pamiętnego turnieju zorganizowanego przez miasto gier trzy czy cztery latka ? Dla osób nie będących w temacie informuję, że wtedy to Karwia wykazywał niespożyte pokłady energii przy sędziowaniu w turnieju. Fajnie że zawitałeś w nasze "skromne progi". Wink
Ariu

Cerber24
Zgłaszam się.
Kontakt:
e-mail: cerber2424@gmail.com
[img]imageshack.us/a/img10/6536/00ij.png[/img]

misiek10000
11 uczestnik, więc dochodzą nagrody finansowe po raz pierwszy Smile

Druid
misiek10000 napisał/a:
Moja propozycja punktu 11:
"W przypadku, gdy po zakończeniu rozgrywek grupowych gracze będą posiadali taką samą ilość zdobytych punktów o tym, kto zajmie wyższą pozycje do awansu decyduje wynik bezpośredniego pojedynku rozegranego między tymi graczami w grupie."

Tak, ta propozycja powinna być do przyjęcia dla każdego. Czy ktoś jeszcze ma inne ?
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Husarz
Ze swojej strony, jeśli organizatorzy będą zainteresowani, mógłbym jako nagrodę zafundować kod do gry R.U.S.E na Steama z pewnej gazety;D Profesjonalne to to z pewnością nie jest, ale [small]muszę się tego w końcu pozbyć[/small] chociaż tak wspomóc stronkę;D

AxeFighter
Guurahk napisał/a:
Rene, AF, z zasady nie biorę udziału w turniejach o nagrody pieniężne. Ja rozumiem, chcą dać nagrody, mają do tego prawo. Dla mnie jednak gra to przede wszystkim zabawa. Takie "pro-turnieje" mnie zwyczajnie odrzucają. Ale życzę powodzenia wszystkim uczestnikom Wink

Ale co szkodzi zagrać? Ja na przykład konta w banku jeszcze nie mam i na 100% przekażę nagrodę na utrzymanie strony (jeżeli oczywiście coś wywalczę). Dla mnie jest to zwykły turniej, taki sam jak KPoPZ czy Powiernika.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Guurahk
To w takim razie lepiej, żeby je wygrał ktoś, komu się bardziej przydadzą niż mi Wink (zakładając, że wygrałbym, co nie jest jakoś wielce prawdopodobne).
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Ariu
@piotr0905 spoko nic na siłę i tak wspomagasz nas np. pomagając w dopracowaniu regulaminu. Na Twoim miejscu zastanowiłbym się jednak na wystartowaniem w turnieju. Wink Chociażby po to, żeby sprawdzić czy możesz polubić te emocje turniejowe. Chyba, że już jesteś pewny, że to Ciebie nie kręci.
@AxeFighter z kontem nie ma problemu jak koś jeszcze nie ma można podać mamy, taty, brat, Weriana Smile jak dla mnie to bez różnicy.

misiek10000 napisał/a:
11 uczestnik, więc dochodzą nagrody finansowe po raz pierwszy Smile

@misiek10000 tak dochodzą nagrody finansowe. Z zapisem w pkt 11 jeszcze poczekamy może jeszcze ktoś coś podpowie. Dodatkowo poniżej prezentuję nagrodę rzeczową. Będzie to kubeczek prosto ze świata Wesnoth. Wydaje mi się, że będzie to fajna pamiątka. A jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Oczywiście wysyłka kubeczka do zwycięzcy na mój koszt.

[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/3t/nagroda.jpg[/img] is not a valid Image.

Ariu

Rene
Jak dla mnie super. Smile Nawet bardziej mi się podoba niż kraś z ostatniego turnieju - oczywiście też był fajny. Smile
Brak odbioru.

Sylar
Jak widzę ten kubek to zaczynam się poważnie zastanawiać czy nie wziąć udziału w turnieju Grin

Husarz
Nagroda... po prostu piękna.

Axtman
A tak ogólnie po ile i gdzie dostać taki kubek?
kontakt:
axtman5@o2.pl

Guurahk
Oj Ty... Grin Uwielbiam kubki. Może jednak się skuszę...

Ariu
Fajnie, że nagroda Wam się spodobała. Smile

axtman napisał/a:
A tak ogólnie po ile i gdzie dostać taki kubek?

Jeżeli pytasz gdzie można kupić taki kubeczek to niestety na wolnym rynku nie kupisz. Zostało zrobione tylko kilka sztuk na zamówienie, według mojego projektu. Cena hym dla kolekcjonerów rzecz bezcenna. Wink Gdzie można dostać takie cudo, tu już jest łatwiej, wygrywasz turniej i za darmo trafia do Ciebie.
Ariu

Sulik
No, dobra. Mówiłem, że nie gram w gry hazardowe (nie, nie chodzi o nagrodę pieniężną), ale ponoć BfW to gra strategiczna, dlatego też zgłaszam swoje uczestnictwo w turnieju. Wink
Edytowane przez Sulik dnia 16-10-2013 13:32

Druid
Sulik napisał/a:
... nie gram w gry hazardowe (nie, nie chodzi o nagrodę pieniężną), ...

Sulik nie wiesz co tracisz Grin ale super, że się zdecydowałeś i jesteś na liście uczestników tego turnieju. Wink
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Norbert_xD
Zapiszcie też mnie do tego turniejuPatataj

Ariu
misiek10000 napisał/a:
Moja propozycja punktu 11:
"W przypadku, gdy po zakończeniu rozgrywek grupowych gracze będą posiadali taką samą ilość zdobytych punktów o tym, kto zajmie wyższą pozycje do awansu decyduje wynik bezpośredniego pojedynku rozegranego między tymi graczami w grupie."

Tak się jeszcze zastanawiam czy w tym zapisie jako zawór bezpieczeństwa nie zostawić również, że w przypadku gdy powyższe rozwiązanie nie da rozstrzygnięcia (np. będzie trzech graczy z taką samą ilością punktów i ich bezpośrednie mecze nie pozwalają jasno stwierdzić kto ma mieć którą pozycję) o tym, kto zajmie wyższą pozycje do awansu zadecyduje jego pozycja w rankingu.
Edytowane przez Ariu dnia 17-10-2013 12:25
Ariu

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.68
10,822,458 unikalne wizyty