Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Twórczość Sylara
Dingo
W odpowiedzi na: http://forums.wes...a5#p572572

Głównym problemem są zbyt ciemne i grube krawędzie. Nie trzyma się to wesnothowego stylu, przez co odbiega od reszty. Grafika opisze to lepiej:
[img]http://img.pl/square/JtWf.png[/img] is not a valid Image.
To porównanie kłusownika, nowej wersji (znaleziona gdzieś na czyichś resorcach) i twojej wersji. Jest zbyt ciemny w porównaniu do reszty. Zmieniłbym jego palety na nową i poprawił krawędzie. Oprócz tego:
- W sumie nie zaszkodziłoby również skopiować parę elementów od nowej wersji. Buty, ręce, łuk, w sumie czapkę też... Grin Myślę, że gdybyś przerobił nową wersję dodając mu tors od siebie i kilka drobiazgów upodobniających go do portretu mógłby wejść do mainline'a.
- Całą linię odchudziłbym o jeden piksel.
[img]http://img.pl/KtWf.png[/img] is not a valid Image.
O, stąd to jest. Do twojego drugiego poziomu dałbym te same elementy z trapera co od nowego kłusownika z wyjątkiem czapki. Trzeciego po prostu bym poprawił.
"Wesnoth.com.pl isn't a Polish forum, its something what's preteting to be it, but its not. It's a place where active people who want's to create something are insulted, ridiculed and also by who? Someone who gaves self some nicknames like "super użytkownik" (super user) and more like that and they did nothing for Wesnoth to be the worthy of it." - ChaosRider

Sylar
O.o myślę, że nie mam szans konkurować z autorem tych dwóch jednostek :/ Ciekawe tylko dla czego jeszcze nie są w mainlainie. Wyglądają mi na robotę Zerovirusa- małe stópki, wysoka estetyka. Właśnie drobiazgi z portretu są zaznaczone, nie wiem, czy nie zauważyłeś. Chusta na twarzy, traperska czapka trapera etc. Czy ta wersja alternatywna mojej jednostki (bo nie jest to pierwsza wersja, z resztą czytałeś temat) jest twoim zdaniem odpowiednim wariantem włosów i koloru? Właściwie najlepiej by było gdybyś się wypowiadał w temacie na forum oficjalnym Wink
Edytowane przez Sylar dnia 29-06-2014 20:01

Dingo
Tak, myślę że właśnie ta wersja jest odpowiednia. Tylko czy na pewno nie byłoby lepiej przykryć włosów czapką.Smile

Gdybyś zrobił to co napisałem to twoja wersja byłaby lepsza ponieważ dokładniej odpowiadałaby portretowi. Ale to nie byłoby konkurowanie z tą wersja, bo zmieszałbyś swoją z nią.

Nie będę się wypowiadał na oficjalu bo tam nie egzystuje. Pfft
"Wesnoth.com.pl isn't a Polish forum, its something what's preteting to be it, but its not. It's a place where active people who want's to create something are insulted, ridiculed and also by who? Someone who gaves self some nicknames like "super użytkownik" (super user) and more like that and they did nothing for Wesnoth to be the worthy of it." - ChaosRider

Sylar
Mam do Was takie pytanie, czy posiada ktokolwiek z was ostatnie Evil Faith na swoim komputerze? Link mi wygasł a nie mogę już tego znaleźć na komputerze, chyba przez przypadek usunąłem.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 1.93
10,890,326 unikalne wizyty