|
TURNIEJ MOCY UKRYTEJ W KAMIENIACH - rok 2015.
|
| Druid |
Dodany dnia 01-11-2015 20:32
|

Opiekun

Data rejestracji: 11/10/2009 10:59
|
Czyli emocje na całego.
Dingo napisał:
Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję.  (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji  )
|
| |
|
|
| Caritas |
Dodany dnia 01-11-2015 22:21
|

Początkujący

Data rejestracji: 31/08/2015 19:51
|
Finał trzecia gra
Caritas vs Scaramush wygrywa Caritas
Caritas wygrywa 3 gre w finale
http://www.mediaf..._replay.gz
Poczatkowo Scaramush mial przewage i wygladala sytuacja niezbyt ciekawie ale na szczescie udalo mi sie odrobic straty. Dzieki wszystkim za gre, byly super emocje!
Thx all for the games, it was fun!
Uwzględniony (included)
Edytowane przez Druid dnia 01-11-2015 23:54
|
| |
|
|
| Sulik |
Dodany dnia 01-11-2015 22:23
|

Poszukiwacz Przygód

Data rejestracji: 07/08/2010 23:01
|
Gratulacje Caritas. Pewnie przez chwilę pewnie wszyscy mogli mieć wątpliwości, ale pokazałeś z jakiej gliny jesteś ulepiony.
https://www.youtu...H6a1iYQ0GA
Edytowane przez Sulik dnia 01-11-2015 22:23
|
| |
|
|
| Modrzew |
Dodany dnia 01-11-2015 23:13
|

Adept

Data rejestracji: 22/06/2013 17:00
|
No i super, że Caritas wygrał. Na niego postawiłem wszystkie moje pieniądze właśnie  |
| |
|
|
| Druid |
Dodany dnia 01-11-2015 23:31
|

Opiekun

|
[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/3t/1st.gif[/img] is not a valid Image.
Gratuluję Caritas pierwszego miejsca
[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/3t/2nd.gif[/img] is not a valid Image.
i Scaramush drugiego miejsca.
To były piękne pojedynki. Teraz czekamy już tylko na sordana i vandala. Oczywiście na miejscach 1 i 2 już się nic nie zmieni więc proszę prześlijcie mi na PW adresy na jakie wysłać nagrody. Ja powoli zaczynam podliczać dla wszystkich uczestników punkty chwały i zaczynam przyznawać "Czary Zapomnianej Mocy". Z innej beczki, sporo się działo podczas turnieju a i widownia dopisywała. 
[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/2r/obserwatorzy.jpg[/img] is not a valid Image.
Z mową końcowa jednak poczekam na wszystkie mecze.
Edytowane przez Druid dnia 01-11-2015 23:39
Dingo napisał:
Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję.  (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji  )
|
| |
|
|
| Ariu |
Dodany dnia 02-11-2015 14:22
|

Poszukiwacz Przygód

Data rejestracji: 23/02/2011 21:55
|
Scaramush napisał(a):
btw. vandal will not participate more. he refused.
Why ?
Ariu
|
| |
|
|
| Druid |
Dodany dnia 02-11-2015 21:20
|

Opiekun

|
Napisałem do vandala zobaczymy, czy odpisze ? Jak nie to domniemam, że się wystraszył sordana "pogromcy". Szkoda by było w takim przypadku, bo to by mogło być ciekawe widowisko. Obaj reprezentują wysoki poziom. Oczywiście nikogo nie będę zmuszał więc poczekajmy.
Dingo napisał:
|
| |
|
|
| Caritas |
Dodany dnia 07-11-2015 12:18
|

Początkujący

Data rejestracji: 31/08/2015 19:51
|
Muszę się pochwalić, że nagrody już do mnie dotarły. Trofeum wygląda bardzo ładnie, figurka jest starannie wyrzeźbiona i zajmuje honorowe miejsce na półce obok kieliszków. Do tego dochodzi kamień z ukrytą mocą i wesnothowe przypinki, które świetnie prezentują się w całym zestawie. Nie wiem skąd Druid znał mój rozmiar, bo koszulka pasuje idealnie, ale druidzi pewnie mają swoje sposoby.
Wielkie dzięki za pracę włożoną w zorganizowanie turnieju i dzięki jeszcze raz wszystkim za grę! |
| |
|
|
| Druid |
Dodany dnia 09-11-2015 01:03
|

Opiekun

|
Caritas napisał(a):
Muszę się pochwalić, że nagrody już do mnie dotarły. Trofeum wygląda bardzo ładnie, figurka jest starannie wyrzeźbiona i zajmuje honorowe miejsce na półce obok kieliszków. Do tego dochodzi kamień z ukrytą mocą i wesnothowe przypinki, które świetnie prezentują się w całym zestawie. ...
[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/2r/tmuwk-2015-nagroda.JPG[/img] is not a valid Image.
Cieszę się, że nagrody już dotarły i że się spodobały. To oznaka, że czas zakończyć ten turniej a ponieważ Vandal nie daje znaków życia termin zostanie wyznaczony.
Edytowane przez Druid dnia 09-11-2015 01:10
Dingo napisał:
|
| |
|
|
| Druid |
Dodany dnia 10-11-2015 22:14
|

Opiekun

|
Rozgrywka o III miejsce - termin zostaje wyznaczony na czwartek 12.11.2015 r. godz. 21:00.
sordan vs vandal
W przypadku gdy stawi się tylko jedna strona ona wygrywa prze walkower za 2 pkt., nie będzie wyznaczanego kolejnego terminu (uznaję wtedy, że druga strona nie chce brać udziału w turnieju więc nie ma co przeciągać).
Edytowane przez Druid dnia 10-11-2015 22:19
Dingo napisał:
|
| |
|
|
| Druid |
Dodany dnia 12-11-2015 23:00
|

Opiekun

|
[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/3t/3rd.gif[/img] is not a valid Image.
Gratuluję sordan trzeciego miejsca
Vandal nie stawił się na wyznaczony pojedynek z sordanem, co skutkuje tym, że sordan jest trzecim wojownikiem który staje na pudle. Gratuluję i oficjalnie ogłaszam zakończenie turnieju. Dlatego też tutaj chciałem podziękować tym wszystkim, którzy do końca walczyli i nie odpuszczali. Panowie poprzeczka dla przyszłych zmagań turniejowych powędrowała w górę bardzo wysoko. Teraz nagrody dodatkowe
NAGRODY DODATKOWE DLA UCZESTNIKÓW TURNIEJU.
-----------------------------------------------------------------
Nagrodę za rozegranie wszystkich swoich gier turniejowych w postaci "CZARU ZAPOMNIANEJ MOCY" otrzymują :
Scaramush, pe_em, ElderofZion, Igorbat99, bpawel10.
Gratuluję.
Punkty chwały zdobyte w turnieju:
Caritas - 6 pkt (1 + 1 + 1 + 3 - za rozgrywki grupowe + awans do ćwierćfinału + awans do półfinału + za zajęcie 1 miejsca)
Scaramush - 5 pkt (1 + 1 + 1 + 2 - za rozgrywki grupowe + awans do ćwierćfinału + awans do półfinału + za zajęcie 2 miejsca)
sordan - 4 pkt (1 + 1 + 1 + 1- za rozgrywki grupowe + awans do ćwierćfinału + awans do półfinału + za zajęcie 3 miejsca)
vandal - 3 pkt (1 + 1 + 1 - za rozgrywki grupowe + awans do ćwierćfinału + awans do półfinału)
Ariu - 2 pkt (1 + 1 - za rozgrywki grupowe + awans do ćwierćfinału)
pe_em - 2 pkt (1 + 1 - za rozgrywki grupowe + awans do ćwierćfinału)
Modrzew - 2 pkt (1 + 1 - za rozgrywki grupowe + awans do ćwierćfinału)
Poliuks - 2 pkt (1 + 1 - za rozgrywki grupowe + awans do ćwierćfinału)
Dragon_Blade - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
Sobieski - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
Hejnewar - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
Kuki1537 - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
Dunno - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
ElderofZion - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
MrTree - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
Deidara - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
igorbat99 - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
bpawel10 - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
Jarom - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
MasterBao - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
Mr_Gray - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
Codename - 1 pkt (1 - za rozgrywki grupowe)
Placek070 - 0 pkt (zdyskwalifikowany)
W najbliższym czasie punkty chwały pojawią się w tabeli rankingowej. News na głównej stronie czeka na zatwierdzenie. Dziękuję, również wszystkim tym, którzy wspierali mnie podczas organizacji turnieju i stworzyli niesamowitą atmosferę podczas rozgrywek. 
[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/3t/tmuwk-600x200.jpg[/img] is not a valid Image.
Oficjalnie informuję, że "TURNIEJ MOCY UKRYTEJ W KAMIENIACH” został zakończony. Do wzięcia w nim udziału zgłosiło się 23 graczy, którzy w jego trakcie rozegrali 106 gier turniejowych. Był to pierwszy turniej zorganizowany przy naszym serwisie, w którym wzięli udział nie tylko przedstawiciele Polski ale również Białorusi, Ukrainy, Kazachstanu i Rosji. Podczas walk turniejowych już tradycyjnie nie obyło się bez emocji i niespodzianek, a przy awansie do ćwierćfinału liczył się każdy wywalczony punkcik. Czasem wręcz rozstrzygał bezpośredni wyniki pojedynku w grupie. Po raz pierwszy w naszej historii turniejowej do ostatniej chwili nie było wiadome, kto i z jakiej pozycji awansuje do dalszych gier. Dlatego tutaj chciałem podziękować tym wszystkim, którzy do końca walczyli i nie odpuszczali. Panowie poprzeczka dla przyszłych zmagań turniejowych powędrowała w górę bardzo wysoko. Co do wyników turnieju, najlepszym graczem okazał się Caritas (1 miejsce), który pokonał w rozgrywce finałowej Scaramusha (2 miejsce). Trzecie miejsce zajął sordan. Oczywiście wszystkie rozegrane pojedynki zostały uwzględnione w Polskim Rankingu Graczy BfW . Zostały przyznane również nagrody dodatkowe w postaci punktów chwały oraz czarów zapomnianej mocy (za rozegranie wszystkich gier turniejowych). Więcej informacji na temat spraw związanych z przebiegu turnieju można znaleźć na naszym forum. Na zakończenie specjalne podziękowanie dla pe_em i Sulika (którzy przetłumaczyli regulaminu turnieju na język angielski) oraz Scaramusha (który na forum.wesnothlife.ru informował o przebiegu naszego turnieju). Dziękuję, również wszystkim tym, którzy wspierali mnie podczas organizacji turnieju i stworzyli niesamowitą atmosferę podczas rozgrywek. Tak oto kończy się podążanie ścieżkami Turnieju Mocy Ukrytej w Kamieniach. Życzę Wam powodzenia w przyszłych zmaganiach grając w „The Battle for Wesnoth”.
Druid
Edytowane przez Druid dnia 15-11-2015 00:20
Dingo napisał:
|
| |
|