Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Pracownia
AxeFighter
Dingo, jak ty to robisz? Ten golem wygląda BOSKO. Przyczepić się mogę tylko do jego lewego barku, zbytnio odstaje. Powinieneś wytrzeć też ten niby-pas, gdyż psuje fajne efekty cieniowania na całej jednostce.

http://wesnoth.com.pl
Piko
AxeFighter napisał/a:
Ten golem wygląda BOSKO.

/obrazek skasowany/ <- Ci czterej nie zgadzają się z tobą.
Edytowane przez AxeFighter dnia 18-11-2015 16:39

Dingo
Zapomniałem ich pokazać.

Łowca Czaszek i Roztrzaskiwacz Czaszek:
/obrazek skasowany//obrazek skasowany/
Szaman i Przywoływacz Burz:
Iluzjonista i Mistrz Iluzji (kuglarza przypadkowo utraciłem).
Edytowane przez Dingo dnia 19-09-2017 21:18
"Wesnoth.com.pl isn't a Polish forum, its something what's preteting to be it, but its not. It's a place where active people who want's to create something are insulted, ridiculed and also by who? Someone who gaves self some nicknames like "super użytkownik" (super user) and more like that and they did nothing for Wesnoth to be the worthy of it." - ChaosRider

Piko
Bardzo ładnie, zwłaszcza panowie z góry i z dołu, bo szamani szału nie robią - zbyt podobni do siebie, może jakieś efekty wizualne w stylu obłoków czy kulek magii krążących nad nimi załatwiłyby sprawę.

I przy okazji skieruję do ciebie prośbę, bo myślałem nad eksperymentalnym dodaniem paru nowych jednostek do obecnych frakcji, w tym scouta z 8mp dla Tubylców w postaci jakiegoś zwiadowcy czy małpki - i tutaj prośba czy mógłbyś coś sklecić? Jastrzębie są obecnie trochę zbyt mocne dzięki swojej mobilności więc zamierzam obciąć im trochę mobilność a w rolę kawalerii wsadzić kogoś pieszego. Podobnie sprawa ma się z piratami, ale im raczej nie damy nowej jednostki a punkty ruchu przerzucimy na inną (znowu).

Dingo
#dat_background
/obrazek skasowany/
@Piko: Fajno, zrobię go i nazwę go Akrobata!

Edit:
#serpens #tonitrus
/obrazek skasowany/
"Wesnoth.com.pl isn't a Polish forum, its something what's preteting to be it, but its not. It's a place where active people who want's to create something are insulted, ridiculed and also by who? Someone who gaves self some nicknames like "super użytkownik" (super user) and more like that and they did nothing for Wesnoth to be the worthy of it." - ChaosRider

Piko
Szpiczek, staph. Fajnie że zaczynasz zapoznawać się z zasadami forum, ale jeszcze nie do końca rozumiesz ich zastosowanie. Są sytuacje gdy double posty są dozwolone, a upominanie admina jest ostatnim bezsensem.

Swoją drogą, fajowsko wyglądają te wensze. Smile

Usunąłem post Szpiczka i scaliłem te Dinga. Od tego ma on opcję "odśwież temat" jako admin, by z niej korzystać. - AF
Edytowane przez AxeFighter dnia 08-11-2014 15:49

Dingo
Zastanawiam się jeszcze jakie zmiany między poziomami można by zrobić.
/obrazek skasowany/

Piko
Woah. Złoty smok wygląda bosko! Nie jestem tylko do końca przekonany czy pasuje do swojej roli. Stare potwory morskie były mroczne i ponure, a ten to ich zupełne przeciwieństwo. Ale to chyba nie jest wada.

Zmian między nimi jest raczej wystarczająco, a jeśli nie to proponuję dodać jakieś rogi lub łuski w stylu grzbietów dinozaurów. Jestem stosunkowo pewien że w twoim wykonaniu wyglądałyby epicko. Cool
Edytowane przez Piko dnia 09-11-2014 17:20

Dingo
Ej no... Nie wiem jak go awansować!
/obrazek skasowany/
Edit: Władca burz.
/obrazek skasowany/

Piko
Jeśli grafika po prawej to nowa wersja jednostki po lewej - bosko. Natomiast jeśli są to kolejno 2 i 3 lvl... Cóż, przecierpimy. ^^
Edytowane przez Piko dnia 11-11-2014 13:22

Dingo
Reszta linii szamana:
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/

Edit: Tribesman. Smile
/obrazek skasowany/
Jeszcze linia Prowlera i Agile i Tubylcy ukończeni. Wyrzuci się też Gawiala, później wróci z lepszą grafiką, na razie nie ma zbyt dużej potrzeby jego bycia.
Edit2: Prowler:
/obrazek skasowany/
Edytowane przez Dingo dnia 19-09-2017 21:19

Piko
Najs! Smile Aż szkoda że trzecie levele tak rzadko spotyka się w grze. Grin Gawiała jak najbardziej można wywalić jeśli będzie odstawał od reszty.

Jeśli się nie mylę to po tubylcach zostały feniksy do ukończenia (najbardziej hardcorowa rzecz na koniec?) i wszystkie grafiki do Forgotten Legends v1.0 są gotowe? Smile Czas się przygotować na intensywne skryptowanie. Grin
Edytowane przez Piko dnia 15-11-2014 15:47

Dingo
2 lvl?/obrazek skasowany/
Edytowane przez Dingo dnia 19-09-2017 21:19

Piko
Znacznie przyjemniejsza paleta kolorów niż na 1 lvlu. Dla mnie na plus.

Dingo
Yyy, co to
/obrazek skasowany/ /obrazek skasowany/
Edit: A, i jeszcze Great Seeker (nosi tygrysią skórę Smile) i Agile.
/obrazek skasowany/ /obrazek skasowany/
Edytowane przez Dingo dnia 19-09-2017 21:32

Sylar
Dingo, tu nie ma specjalnie co komentować bo poziom cały czas jak najlepszy Grin ... I w sumie serio, nie wiem co mogę jeszcze napisać. Wszystkie nowe jednostki są super, węże na plus, dzikusy na plus, dajesz radę Smile Tak na siłę-na siłę to mógłbyś jeszcze popracować nad wielkim poszukiwaczem (wielkim łowcą?). Muszę przyznać że gdybyś nie napisał, to nie wiedziałbym że to skóra tygrysa, ale to kwestia kosmetyczna. Może powinieneś przypatrzyć się goblińskiemu łucznikowi z EoMy (jak nie 1, to 2 poziom nosi skórę jakiegoś kota). Może wystarczyłyby jakieś czarne cętki czy coś. A reszta naprawdę super. Może czas na animacje? Wink

Dingo
Łoł.
/obrazek skasowany/
Edytowane przez Dingo dnia 19-09-2017 21:32

Piko
Downgrade. Jego szkic nie wyglądał dobrze, ale był o wiele bardziej szczegółowy. Ten jest zbyt prosty, nawet jak na jednostkę 1 poziomu.

Exetes
Dodaj mu pas przez ramię, piraci nosili takie jakby pasy w pasie i przez ramię przez co mieli pistolet u boku który luźno wisiał Smile

AxeFighter
Pirat wyszedł ci za płaski. I ma zbyt czystą koszulę. Pfft Polecam ci mocniej pocieniować wszystko, by upodobnić go do wcześniejszej wersji, która była dużo bardziej klimatyczna. I gdzie jest pistolet? A szabelka wygląda jak nóż do masła, dawny pirat lepszy.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.28
10,821,051 unikalne wizyty