|
Władcy Taktyk 2013 - Druga Edycja
|
| Druid |
Dodany dnia 11-10-2013 19:13
|

Opiekun

Data rejestracji: 11/10/2009 10:59
|
Deidara chyba się nie zrozumiemy, ale nie jest moim celem pokazywanie, że jestem kimś lepszym od kogokolwiek.
Deidara napisał/a:
Druid, jesteś kłamcą, głupcem, bądź wypowiadasz się na tematy, o których niczego nie wiesz.
mówisz, cóż przykre ale szanuje prawo do odmienności nawet jak się nie do końca z tym zgadzam. Zauważ tylko, żadne epitety w tym stylu pod Twoim adresem nie padły z mojej strony. Mowa była tylko o pewnych faktach. Że nie wiem wszystkiego na pewno. Nigdy nie byłem blisko z Radarem. Chyba jesteś świadomy, że gdy konto Adrisa zostało usunięte (na pewno bezpodstawnie) cała dokumentacja poszła się paść. Pozostaje zapytać Radara (na pewno wszyscy mu uwierzą) ale skoro
Deidara napisał/a:
Jak dla mnie ta dyskusja jest zakończona.
nie ma sprawy dla mnie też.
Dingo napisał:
Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję.  (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji  )
|
| |
|
|
| Deidara |
Dodany dnia 11-10-2013 19:35
|

Awanturnik

Data rejestracji: 01/04/2013 22:52
|
Przykre, bo przykre. Mi też jest przykro, że robisz ze mnie jakiegoś zdrajcę, bądź syna marnotrawnego. Gdyby była mowa o faktach, nie wpadałbym w gniew, jednak tutaj nie ma żadnych faktów. Konto Adris zostało zbanowane długo po zakończeniu sprawy z Radarem, ponieważ kłóciłem się na Shoutboxie z Sagezem.
Dokumentacja poszła się wtedy paść i raczej nikt nie był z tego powodu zadowolony. Przepadło kilka artykułów, newsów i tematów, w tym trzy turnieje. Tak naprawdę możesz zapytać kogo chcesz, gdyż jestem pewny, że nigdy nie robiłem nic przeciwko tej stronce.
Zrozumieć się nie musimy, podobnie jak kłócić i trwać w waśni. Lepiej będzie, jeśli postaramy się puścić to wszystko w niepamięć i dalej prowadzić nasze "interesy" 
Druid, Ariu, wybaczcie za zbyt ciężkie słowa. |
| |
|
|
| AxeFighter |
Dodany dnia 11-10-2013 19:38
|

Zarządca

Data rejestracji: 31/01/2012 21:33
|
Eh, pewnie po prostu Adrisa poniosły emocje. Panowie, wyluzujcie. Nie patrzmy na przeszłość by się wypominać. Deidara się zresocjalizował, stara się coś robić, dajmy mu szansę. Jakby co to jestem neutralny, mało mnie obchodzą kłótnie Druida/Dinga/Deidary.
Co do turnieju, mogę zagrać dziś późniejszym wieczorem lub jutro koło 19.00.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez
|
| |
|
|
| Druid |
Dodany dnia 12-10-2013 09:20
|

Opiekun

|
@Dejdara doceniam fakt iż mimo, że uważasz mnie za głupca i kłamcę potrafisz schować urazy.
Deidara napisał/a:
Zrozumieć się nie musimy, podobnie jak kłócić i trwać w waśni. Lepiej będzie, jeśli postaramy się puścić to wszystko w niepamięć i dalej prowadzić nasze "interesy" 
Druid, Ariu, wybaczcie za zbyt ciężkie słowa.
Zupełnie się z tym zgadzam i uważam, że była by to duża strata dla tego serwisu gdybyś się miał fochnąć z takiego głupiego powodu jak dyskusja z głupcem w Twojej ocenie . W mojej ocenie masz wiele do zaoferowania i wybacz, że chciałem ci delikatnie zasugerować, że można to zrobić inaczej. Wybacz też jeżeli wszystkiego nie wiem i pamiętam jak pamiętam. Człowiek to tylko człowiek.
@AxeFighter uważam, że swojego zdania trzeba bronić i jak ktoś stara się Ciebie opluć to nie udawać, że to deszcz kropi. Tylko jasno mu powiedzieć, że to ci się nie podoba. Poza tym ja tego nie odbieram jako kłótnie tylko dyskusje. Dobrze jak ta dyskusja jest oparta na faktach i argumentach a nie na epitety. Zresztą zobacz, w moim przypadku po takich dyskusjach nie tropie moich oponentów i nie staram się im dokopać przy każdej okazji (chociaż w przypadku Piko ta perspektywa jest bardzo kusząca ). Wręcz przeciwnie z wieloma jestem na dużo lepszej stopie po takiej oczyszczającej polemice.
Lepiej wstawię kilka tych uśmieszków, żeby Piko miał co tropić i znowu komplementa mi przypadkiem nie walną.
Edytowane przez Druid dnia 12-10-2013 09:23
Dingo napisał:
Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję.  (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji  )
|
| |
|
|
| AxeFighter |
Dodany dnia 12-10-2013 14:01
|

Zarządca

|
Dobra, czas zakończyć ten turniej. Pasuje każdemu dziś po południu/wieczorem?
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez
|
| |
|
|
| Sulik |
Dodany dnia 18-10-2013 20:54
|

Poszukiwacz Przygód

Data rejestracji: 07/08/2010 23:01
|
Finał pomiędzy AxeFightere a Sulikem. Zwyciężył Sulik.
replays.wesnoth.o..._(5277).gz
Dziękuję wszystkim za udział w turnieju.
Edytowane przez Sulik dnia 18-10-2013 20:54
|
| |
|
|
| Deidara |
Dodany dnia 22-10-2013 23:27
|

Awanturnik

Data rejestracji: 01/04/2013 22:52
|
Oficjalne Zakończenie Turnieju Władców Taktyk 2013
Ogłaszam, iż tegoroczny turniej Władców Taktyk możemy uznać za zakończony. Jak zawsze, mieliśmy sprzeczki, kłótnie i najlepiej każdy z nas chwyciłby za nóż i poderżnął drugiem gardło, a potem tłumaczył, że tak naprawdę jest za dyplomacją. Nie mówię tego złośliwie, po prostu wiem, jak to wygląda, bo trochę tu już jestem stażem. Podsumowując? Było zarąbiście! Dobra frekwencja, kilka porządnych powtórek, sporo nerwów i analizowanie walk! Udało nam się mimo wszystko i uda się za rok!
Przejdziemy do suchych faktów... Sulik i Druid posiadali po tyle samo wygranych, jednak Sulik zabrał się za walkę finałową, co daję mu jakąś tam przewagę. Przyznaję mu pierwsze miejsce. Drugie oczywiście otrzymuje Driud, a trzecie AxeFighter. Dla tych trojga wielkie gratulację!
Hmm... Rozegraliśmy w tym roku 19 walk, graliśmy na 7 erach, mięliśmy 14 uczestników oraz udało nam się zorganizować podział walk na Pięć Meczy i Finał. Wszystkie powtórki można obejrzeć w Pierwszym Poście, jeśli zaś linki wygasną, każdą z nich mam u siebie.
To chyba wszystko, co można tutaj powiedzieć. Nagrody zostaną dostarczone zwycięzcom przez PW. Postaram się to zrobić jak najszybciej. Temat zostanie przeniesiony do Archiwum i miejmy nadzieję, że tym razem stamtąd nie zniknie. Jeśli chodzi o następne turnieje, to Władcy Taktyk 2014 możemy spodziewać się już na początku wakacji. Do tego czasu na stronie na pewno będzie się wiele działo. Nie wykluczam, że sam także coś zorganizuję, bądź pomogę w jakimś projekcie.
Niech wasze miecze pozostaną ostre!
Edytowane przez Deidara dnia 23-10-2013 16:34
|
| |
|
|
| AxeFighter |
Dodany dnia 22-10-2013 23:48
|

Zarządca

|
Będę dobrze wspominać ten turniej z racji jakże wysokiej mojej pozycji Co do kłótni to tak bywa, gdzie gracze MP spotykają się z twórcami dodatków Oby WT 2014 miało lepszą organizację (system pucharowy) i będzie świetnie. Brawa dla organizatora za wspaniały turniej!
|
| |
|
|
| Guurahk |
Dodany dnia 23-10-2013 00:40
|

Awanturnik

Data rejestracji: 10/03/2010 16:30
|
No, miło było, ale się skończyło. Masa sportowych emocji. Pozdrawiam i do usłyszenia - Guru Szpakowski.
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill
|
| |
|
|
| Piko |
Dodany dnia 23-10-2013 16:12
|

Mistrz

Data rejestracji: 26/07/2012 20:00
|
Mięliśmy? Zwycięzcą? Zacznij pisać o wcześniejszych godzinach, kiedy jeszcze nie jesteś na wpół śpiący. Zwycięzcom oczywiście gratuluję. 
-jest tam więcej błędów
Edytowane przez Axtman dnia 23-10-2013 17:58
|
| |
|
|
| AxeFighter |
Dodany dnia 23-10-2013 17:59
|

Zarządca

|
Kiedy rozdanie nagród? Pękam z ciekawości jakie to będą grafiki
|
| |
|
|
| Przebudzony |
Dodany dnia 23-10-2013 18:09
|

Przybysz

Data rejestracji: 22/10/2013 17:03
|
Czy możecie mi wyjaśnić na czym polega przyznawanie zwycięstwa w tym turnieju. Bo nie wszystko łapię. Widzę, że zwycięzca turnieju Sulik przegrał pojedynek z Druidem ale jest wyżej. Natomiast AxeFighter wygrał z Druidem a jest za nim. Dobra liczono wygrane ale w takim wypadku dlaczego nie każdy ma taka samą ilość rozegranych gier ? A jeżeli już to czy przy takiej samej ilości zwycięstw bezpośrednie starcia nie będą lepszym wyznacznikiem? No i jest napisane odnośnie mapy do finału
Deidara napisał/a:
Jeśli chodzi o mapę, na której będziecie grać, może to być jakakolwiek wbudowana w Wesnoth mapa dla trzech graczy.
a tu oglądam finałowy pojedynek na mapie dla 2 graczy to jakieś jaja czy moje pojmowanie jest takie dziwne. Był jakiś zapis na ten temat? Wolę zapytać czy takie same niespodzianki są przewidziane w obecnym turnieju?
Edytowane przez Przebudzony dnia 23-10-2013 18:11
|
| |
|
|
| Druid |
Dodany dnia 23-10-2013 18:56
|

Opiekun

|
@Przebudzony hym jak dla mnie to trudne pytania zadajesz. Jak czytałeś wypowiedzi to się pewnie domyślasz, że ja jestem jednym z ostatnich którzy by się podjęli obiektywnej odpowiedzieć. Dlatego z moich ust wyjaśnień w tym temacie nie usłyszysz. Jak będziesz dociekliwy to proponuje przenieść dyskusje na inne forum. Co do niespodzianek w TURNIEJU POSZUKIWACZA to takich nie przewidujemy ale innych na pewno nie zabraknie. 
Deidara napisał/a:
Sulik i Druid posiadali po tyle samo wygranych, jednak Sulik zabrał się za walkę finałową, co daję mu jakąś tam przewagę. Przyznaję mu pierwsze miejsce. Drugie oczywiście otrzymuje Driud, a trzecie AxeFighter. Dla tych trojga wielkie gratulację!
Pierwsze miejsce zostało przyznane i wszystko jest już jasne kto na której pozycji kończy, więc ja również dziękuję wszystkim z którymi miałem przyjemność rozgrywać pojedynki w trakcie trwania turnieju. Dyskusja na forum tego turnieju zostaje zakończona.
Dingo napisał:
|
| |
|