Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Przeróbki
Richiter
nawet fajny ale ostrze miecza jest nie wyraźne

loki
Mi się podoba.
CoolCoolCoolCoolCoolCoolCool

Richiter
ok nowy smok komentujcie i krytykujcie (właściwie to prawie to samo co poprzedni ale jest to przed ostatnia faza ataku)
Richiter dodał/a następującą grafikę:
weapon_master-s-5.png

Edytowane przez Richiter dnia 21-12-2010 21:34

adriano
Aż mi szczęka opadłaShock. Ja tak nie potrafię rysować. Richiter mógłbym se ustawić tego smoka jako awatar.?
Edytowane przez adriano dnia 22-12-2010 13:28

Elensefar
Rokulcia: extra jednostka, ale on na brzuchu nie jest wcale opancerzony... ogólnie fajnie

Richiter: co ten smok ma na plecach? na miecz który jest jak stoi prosto to, to nie wyglądaShock

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Sylar
Brakuje tylko Śnieżynki i Diadia Mroza Wink

Sylar
Jak na początek nie są złe, ale gałąź maga... jeżeli to magowie zamieci itp, to czemu noszą się w czerwonych szatach (wykluczając powód "bo awansują na Świętego Mikołaja"Wink?

adriano
Rokulcia:fajna jednostka.Tylko to ostrze jest niewyraźne i fajny kaptur ma.Grin

Elensefar
yeti mi tu nie pasuje i jakoś inaczej wygląda trochę dziwacznie...a i dlaczego czarodziej mikołaja ma 2 laski, a św. Mikołaj ma 1?
Edytowane przez Elensefar dnia 22-12-2010 18:52

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Richiter
DawidRycerz: ten miecz nie ma byc prosto, właśnie on miał byc po skosie a jeśli chodzi ci o to że z lewej jest np:wyżej a z prawej niżej to ci się wydaje, bo ja też tak sądziłem na początku ale sprawdziłem kilka razy na maxymalnym przybliżeniu i jest równo Wink

EDIT:
a z tych jednostek można by zrobic jakąś świąteczną ere
Edytowane przez Richiter dnia 22-12-2010 22:11

Kuki1537
a ja chciałbym zrobić (trochę przerobić grafikę BfW) Świąteczną wersję BfW, tylko nie wiem czy mi wolno
Edytowane przez Kuki1537 dnia 23-12-2010 12:05

Kanapka
Wolno Ci - gra jest na licencji GPL.

Kuki1537
Książe Haldrik beta 1 Grin
/obrazek skasowany/
beta 1 to bardzo słaba wersja więc, co w nim dopracować?
Edytowane przez AxeFighter dnia 14-03-2015 16:47

Nelgor
Miecz, cieniowanie, szatę, ręce, włosy. Pytałeś się co poprawić. ^^^
http://nelgor.cba.pl | GG: 2588077, Jabber: nelgor@aqq.eu

http://www.nelgor.blogspot.com/
Kuki1537
włosy tak miały być, a resztę poprawiłem, ale nie będę wrzucać tu każdej wersji. I żeby nie było, że nie piszę na temat
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 14-03-2015 16:48

Kuki1537
dopracowane, pokaże 4 jednostki w tym tego dopracowanego nekro i haldrika beta 2 Cool
/obrazek skasowany/
tylko haldrik do ery nie idzie

Sylar
lepiej by było, gdybyś przedstawił nam te dwie ostatnie jednostki stojące nieruchomo, tak jak np. "nekromantę z kościanym mieczem", a nie w trakcie animacji walki wręcz. Ale wyglądają dobrze, chociaż szczerze mówiąc, nie wiele zmieniłeś te jednostki. Z mieczem Haldrika jest coś nie tak, jest dziwnie poszarpany. Ale wygląda lepiej, niż reszta jednostki. Jednostka stoi niemal wprost do obserwatora, nie tak, jak np. nekromanta (wiem, że to jest jakiś mroczny czarnoksiężnik, czy coś, ale nekromanta się szybciej pisze ^^)

Kanapka
Tak.
Edit: Moja paleta jest lepsza niż Sylara. Ma wszystkie dozwolone kolory różowego. Kiedy mówiłem Sylarowi o przyciemnieniu odcienia, oczywiście chodziło mi o wybranie czegoś ciemniejszego z dozwolonej palety, a nie użycie narzędzia Wypalenie albo poprawianie wartości RGB/HSV.
Kanapka dodał/a następującą grafikę:
magneta.png

Edytowane przez Kanapka dnia 28-12-2010 21:52

Sylar
Oto i one:
/obrazek skasowany/

Pod żadnym pozorem ich NIE ZMIENIAJCIE, inaczej nie będą działać. Najlepiej używajcie wszystkich czterech odcieni. Te kolory wziąłem z domyślnych jednostek i działają.
Edit: Kanapka zdążył mnie wyprzedzić ^^
PS: nie rozjaśniajcie ani nie zaciemniajcie tych czterech barw. Kanapka mi to doradził poprzednio i dla tego nie działało.

Sylar
Akurat tych kolorów nie wypalałem mości Kanapko, tylko wybierałem ciemniejsze z palety, jaka była w edycji kolorów w paint(z tych kolorów co mi kazałeś użyć) Wink Może w wersji 1.9.3 jest inaczej albo z moim komputerem/kartą graficzną (i w tym drugim jest bardzo możliwe bo jest ona do dupy) jest coś nie tak.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.18
10,820,328 unikalne wizyty