Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Akademia rankingu BfW
sordan
Dawać mi tu te smocze kwalifikacje Wykrzyknik Patataj

Druid
sordan napisał(a):
Dawać mi tu te smocze kwalifikacje Wykrzyknik Patataj

Shock Szybko, szybko niech ktoś mnie uszczypnie, bo nie wiem, czy to jeszcze sen czy już jawa. Grin Witaj stary "marudo". Smile Dawno już się tak nie cieszyłem na czyjś wpis. Co tam u Ciebie słychać, dalej pijasz te Irlandzkie siuśki ? Bo o Twoje zdanie na temat timera w turnieju pozwolę sobie na razie nie pytać. Grin
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Ariu
Cześć sordan.
Druid napisał(a):
... o Twoje zdanie na temat timera w turnieju pozwolę sobie na razie nie pytać. Grin

Druid musiałeś wspominać o timerze, jeszcze zapisów nie ma, a Ty już wystraszyłeś mi kolegę. Grin
Ariu

Smerfetka BAN
Chciałam się was spytać czy jak wystartuje z turniejem 2vs2 w grudniu (taki miałam zamiar) nie będzie to kolidować z obecnym. Czy lepiej poczekać do końca tego.Nadmienię tylko że w pierwszej fazie nie będzie gier 2vs2.

Druid
Smerfetka napisał(a):
Chciałam się was spytać czy jak wystartuje z turniejem 2vs2 w grudniu (taki miałam zamiar) nie będzie to kolidować z obecnym. Czy lepiej poczekać do końca tego.Nadmienię tylko że w pierwszej fazie nie będzie gier 2vs2.

Nie bardzo wiem co Ci odpowiedzieć na tak postawione pytanie. Jeżeli pytasz czy, mam coś przeciwko temu żebyś zrobiła w grudniu turniej, to nie mam. Nie mogę natomiast pozwolić Ci na coś innego. Sprawa dotyczy właśnie ogłoszonego turnieju. Wiesz, że to nie moje hobby w tropieniu multikont i dopóki nie muszę nic z tym nie robię, ale dokonałaś/eś zgłoszenia do Turniej z 2 swoich kont. U mnie to nie przejdzie. Tyle lat się znamy, a Ty dalej się w to bawisz ? Sad
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.20
10,822,520 unikalne wizyty