Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Summoners Remake Project
inferno8
Tak, to 3 wersje tego samego poziomuWink

WOW! Dzięki Vetch Smile
Edytowane przez inferno8 dnia 26-10-2008 15:55

Vetch
inferno8 napisał/a:
Tak, to 3 wersje tego samego poziomuWink

WOW! Dzięki Vetch Smile

E tam, Dopiero ZaczynamGrinCool.

Jeśli już chodzi o ataki, to pierwszy o wręcz, a drugi na odległość, bo ma takie jasnoniebieskie piersi, że pasują do magiiGrin.
Edytowane przez Vetch dnia 26-10-2008 16:03

http://vetch-dziennik.blogspot.com
inferno8
Mówisz Vetch, że 2. wersja ifryta jest przekrzywiona? Popatrz na to z drugiej strony: taka nienaturalna poza dodaje ifrytowi pewną dawkę szaleństwa i obłędu. Przynajmniej ja tak to widzę.

Sagez
Ten ostatni i najmniejszy jest moim zdaniem najlepszy. I pasuje do poziomu czwartego.

Vetch
masz rację Inferno...

Po za tym trzeba Ifryta zmieścić w hexie.
Edytowane przez Vetch dnia 26-10-2008 16:13

inferno8
Vetch napisał/a:
Jeśli już chodzi o ataki, to pierwszy o wręcz, a drugi na odległość
Zaraz, zaraz. Tu chodzi o wybór tylko jednego. Jeśli masz na myśli pozę to w porządku, ale nie dam kilku różnych obrazków tej samej jednostce, bo jak by to wyglądało? Raz jest w kamizelce, a raz bez? Coś tu nie gra, prawda?

Sagez: Co do czwartego poziomu to zaraz się do niego dobiorę, bo coś mi w nim nie odpowiada, coś nie tak z tą pozą, ale to za czas jakiś.

A tu macie 3. wersję w heksie i zaraz obok ifryta lvl3:
obrazek skasowany
Edytowane przez AxeFighter dnia 08-11-2014 23:19

Vetch
ale to nie wygląda na kamizelkę, raczej na coś magicznego...

inferno8
No to pozwól, że cię oświecę - to kamizelka Wink Przynajmniej taki był zamiar.

Dragon_Warrior
ten z założonymi rekami świetny ...
co do ifryta to rogi sa na tyle kontrastowe ze nadal waidać 'rozne nachylenie rogów' i podniesienie skrajnego piksela lewego (lewy od naszej a nie od ifryciejWink ) o jeden punkcik w górę

edit - dobra pobawilem sie w 'o co mi chodzi'
http://img55.imageshack.us/img55/6821/ifrytsf3.png
http://img219.imageshack.us/img219/9827/ifritlokopiakt1.png
Edytowane przez Dragon_Warrior dnia 26-10-2008 21:43

inferno8
Coś nie działa twój obrazek... Sam teraz to widzę. Wersja poprawiona:
obrazek skasowany
I jeszcze jedno: odpisałem Ci na PW jakiś czas temu. Doszło?

Dragon_Warrior
zmienilem wyzej linkowanie

PW - ostatni mam "inferno8 26/10/2008 13:26" i na niego odpisalem zdaje sie ale nie widze tego co odpisalem a archiwum

barowei
Ładne, co do mnie to ja od początku widziałem kamizelkę więc chyba nie musisz się martwićWink Druga wersja ifryta nieporównywalnie lepsza(ta pierwsza to raczej taki dżin o czerwonej skórze a nie demoniczny ifrytPfft) Co do dżina to waham się pomiędzy drugą a trzecią wersją, bo ta druga też robi wrażenie. Przez chwilę się bałem że porzuciłeś projekt tego złotego dżina, ale jeśli to ten sam level to mogę mieć nadzieję że nieCool Ogólnikowo wszystko rozwija się w dobrym kierunku, oby tak dalej!

inferno8
Ja osobiście jestem za trzecim, najnowszym dżinem. Pamiętajcie, że to obrazek dla poziomu 3. Te poprzednie (lvl1 i 2) się nie zmieniają.

4 poziom, a więc Mistyczny Dżin, zostanie trochę przerobiony. Nie musicie się jednak martwić, bo zmiany dotyczyć będą tylko jego pozy, więc kolor będzie nadal ten sam, czyli złotawy. Zamelduję się z rysunkiem jak tylko go narysuję.

Dragon Warrior: jednak twoja odpowied¼ nie doszła. Możesz wysłać jeszcze raz?

Dragon_Warrior
no ten z założonymi rekami jest najciekawszy...

zaraz odpisze.

inferno8
W takim razie zatwierdzam 3 obrazek jako oficjalna wersja Wspaniałego Dżina (lvl3)
A tu mam wstępny koncept nowej wersji 4-poziomowego dżina (poprzednia się nie liczy):
obrazek skasowany

Sagez
Mam nadzieję, że wstępny. Wygląda jak latający twór szkieletoidalny ze złotego plastiku. Ech, nie wiem co w tamtym było nie tak - może wystarczyłoby podnieść głowę do góry? Ale z drugiej strony to Ty jesteś najbardziej obeznany, więc nowego nie przekreślamWink Ten płomień to mogłeś ze starego zostawić. Ogólnie ten stary wydawał mi się ''boski'', a ten przez tą śmieszną kitkę wygląda jak jakiś Czyngis Chan z dziwnie przechyloną czaszką. Dla mnie jest nieco śmieszny.
Ale poczekamy, zobaczymySmile

Dragon_Warrior
Poza ok prawe ramie (jego prawe) troche opuść - sama reka i jedna i druga ok ... pasek ok tylko jeszcze by coś z niego zwisać mogło ...
najgorzej z konturem głowy bo sie wydaje taki nienaturalny jak by to była maska odstająca od właściwej twarzy ...
o i jak bys sie nudził - to jego lewa reka jest wyciagnieta tak ze az sie prosi zeby jakas magiczna kulka sie kolo niej unosiła ... błękitna powiedzmy (choc nie zmuszam tylko proponuje Wink )

barowei
Moim zdaniem jest to coś, tylko nie do końca wiadomo co...
P prostu makabryczna kreatura, sorki, lecz jak mi się pierwsza wersja spodobała tak druga nie... Tak na oko wydaje mi się, że to właśnie przez jego głowę, która strasznie zniekształca jego sylwetkę, jeśli mowa o reszcie to jeszcze zobaczymy.
Edytowane przez barowei dnia 30-10-2008 08:15

inferno8
Czasami mam takie dni, że wszystko mi się udaje narysować. Miałem problem z tą głową i ogólnie też mi się to nie podoba. Spróbuję w takim razie udoskonalić tą pierwszą wersję.

Sagez
Aha, może mały offtop, ale jak jakiś czas temu podawałem staty dla ifryta na trzecim, to zapomniałem dać mu wysysania wręcz i na odległość. Bez tego jest słaby.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
10,823,865 unikalne wizyty