Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
MIĘDZYNARODOWY TURNIEJ "THE BATTLE FOR WESNOTH" - POLSKA EDYCJA 2017 ROK
craken1
Wyprostowałem się na fotelu jak zobaczyłem Sordana barwy wojenne. Grin Z jednej strony (rok młodszy Smile ) kolega jest na tyle dojrzałym człowiekiem, że gdyby miał kaprys to może reprezentować choćby i ,,Dolinę Muminków,, i nikogo to i nikomu nic do tego (w tym miejscu obstaję murem za Sordanem). Druga strona medalu to: @Sordan nie wiedziałem, że z Ciebie taki Patriota Wink Widziałem listę graczy, robi wrażenie to mało powiedziane! Grube armaty się zjechały. Grin
-,, W miarę starzenia się mężczyznom rośnie broda, a kobietom język,, - Pierre Beaumarchais.

ForPeace
Zaktualizowałem dodatek turniejowy do wersji 0.2, dodając mapy Cytadela Arcanclave i Garnizon Tysiąca Żądeł.

Nie zapomnijcie pobrać nowej wersji przed rozpoczęciem turnieju! Jest dostępna na serwerze pod nazwą International Tournament: Polish Edition.
Edytowane przez ForPeace dnia 09-02-2017 17:44
Mój ladderowy profil

"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar

sordan
Wlasnie odpalilem pierwszy raz w zyciu to Cytadela Arcanclave i Garnizon Tysiąca Żądeł. I ze niby te dwie mapy sa na rozgrywki grupowe? To Cytadela Arcanclave jest dluga i szeroka na kilometr i chyba gry beda 8 godzinne na niej, po za tym jest beznadziejna. Garnizon Tysiaca Zadel wyglada w miare ok. To oczywiscie tylko moje skromne zdanie jakby co Smile

Sulik
sordan napisał(a):
Wlasnie odpalilem pierwszy raz w zyciu to Cytadela Arcanclave i Garnizon Tysiąca Żądeł. I ze niby te dwie mapy sa na rozgrywki grupowe? To Cytadela Arcanclave jest dluga i szeroka na kilometr

To rób szybki rush liderem do twierdzy wroga, w międzyczasie bankuj kasę i mnóż swoje jednostki gdzie popadnie na wrogim terytorium. Działa bajecznie.
Edytowane przez Sulik dnia 09-02-2017 22:00

Druid
sordan napisał(a):
... Cytadela Arcanclave jest dluga i szeroka na kilometr i chyba gry beda 8 godzinne na niej,...

@sordan Cieszę się, że się cieszysz. Z timerem Wink najwyżej 7 i pół. Grin
@craken1 Witamy po raz pierwszy na listach turnieju rankingowego.

Hym dwie "marudy" w jednym turnieju, Shock a może i więcej ? Grin Gdzie ta moja selekcja ? Grin
Dobrze przynajmniej, że na Sulika można liczyć. To o czym mówił, jest ciekawym elementem strategii na tej mapie, dlatego właśnie ona się tam znalazła. Będzie co wspominać. Wink
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
craken1
@Druid- tak draghen jest z Włoch, znam ja tego gagatka Wink ,,Będzie co wspominać,, (albo wYpominać i ew. na coś zwalić Grin ), a serio to nie dajmy się zwariować. Mapy są jakie są i trudno. Nie z takich śliwek babcia dżemik robiła, damy radę Wink Już nie mogę się doczekać (marzę, aby Moim pierwszym rywalem był gracz z zagranicy - z Polakiem i z Irlandczykiem może potem...Grin ) Gdybym całego posta miał skwitować jednym słowem, to napisał bym - bałkanica. Grin Pozdro. Cool
Edytowane przez craken1 dnia 10-02-2017 11:02
-,, W miarę starzenia się mężczyznom rośnie broda, a kobietom język,, - Pierre Beaumarchais.

Druid
Do podstawowej listy graczy doszli:
22. Ben24626 - New Zealand,
23. Zap-Zarap - Niemcy,
24. shortcat - Ukraina.

Tak jak pisałem kolejność zgłoszeń ma znaczenie. Wink Myślałem, że więcej osób z listy rezerwowej wejdzie, ale zgłoszeń na 2 grupy było za dużo a na 4 za mało. Może następnym razem. Wink

Koniec zapisów. Składy grup poznacie jeszcze dzisiaj tak po 20:00. Będzie 2 grupy po 12 graczy.

[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/test/medale600.jpg[/img] is not a valid Image.

-----------------------------------------------------------
SKŁADY GRUP TURNIEJOWYCH
-----------------------------------------------------------

GRUPA A
1. Oook,
2. Solymos-HUN,
3. ElderofZion,
4. sordan,
5. Maboul,
6. craken,
7. ForPeace,
8. Scaramush,
9. potyi-HUN,
10. Ben24626,
11. kdww,
12. Zap-Zarap.

Grupa B
1. Danniel_BR,
2. Caritas,
3. Krogen,
4. Dreadnough,
5. Ariu,
6. draghen,
7. MasterBao,
8. jurijuice,
9. bpawel10,
10. kalfat,
11. GLOnek123,
12. shortcat.

Życzę dobrej zabawy i niech wygra najlepszy.

Edytowane przez Druid dnia 10-02-2017 21:31
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

craken1
Nie umniejszając nic kolegom z grupy B, to jednak grupa A jest grupą śmierci. Shock Druid btw: nie dało się, aby ,,dwie marudy,, rozdzielić tak ,,dla balansu,, Wink po grupach A i B? (nie oczekuję odpowiedzi Grin ) Zedytowałem swój profil na stronie o adres e-mail (tak w razie czego) crakenn@interia.pl - jakby ktoś wolał umówić się przez maila. Życzę wszystkim powodzenia. Patataj

Druid
craken1 napisał(a):
... nie dało się, aby ,,dwie marudy,, rozdzielić ...

A ja myślałem, że kto jak kto, ale Ty się ucieszysz. Grin I proszę mi tu nie marudzić, tylko się zabrać za "gromienie" wyspiarzy. Wink Swoją drogą ciekawe czy koledzy z grupy B podzielają Twój pogląd, Grin bo z mojej matematyki wyszło, że wcale tam też nie będzie łatwo. Cool
Dingo napisał:

craken1
,,gromienie,,powiadasz? No już pierwszy pogrom za mną, przegrałem z Ben24624 na delcie ja elfy on smoki. Grin Zaryzykowałem wymianę ciosów (chciałem się zemścić za zabicie mi rybki i niepotrzebnie na flat wyszedłem), clasherami mnie zniszczył, chociaż blisko było, bo miałem jego herosa na patyku z 2hp gdyby mój konik w lesie przeżył na 60% to bym wygrał. Zasłużone zwycięstwo Bena- zagrał lepiej i tyle. Spoko Druid uspokajam- ta porażka to tylko taka zasłona dymna Grin Gramy dalej. Jak mawiał klasyk - raz na wozie raz po wozem..Cool
Edytowane przez craken1 dnia 11-02-2017 12:42

sordan
sordan VS ForPeace - wygral sordan
http://sordan.ie/...nt_2017.gz
Edytowane przez sordan dnia 11-02-2017 14:04

Druid
craken1 napisał(a):
,,gromienie,,powiadasz? No już pierwszy pogrom za mną, przegrałem z Ben24624 ....

Czyli pierwsze koty za płoty. Grin A u sordana klasyka. Wink
Dingo napisał:

Caritas
Druid napisał(a):
craken1 napisał(a):
... nie dało się, aby ,,dwie marudy,, rozdzielić ...

A ja myślałem, że kto jak kto, ale Ty się ucieszysz. Grin I proszę mi tu nie marudzić, tylko się zabrać za "gromienie" wyspiarzy. Wink Swoją drogą ciekawe czy koledzy z grupy B podzielają Twój pogląd, Grin bo z mojej matematyki wyszło, że wcale tam też nie będzie łatwo. Cool

Teoretycznie A mocniejsza ale nie zapominajmy ze w B gra obecny mistrz, wiec się balansuje Grin

Druid
Caritas napisał(a):
... nie zapominajmy ze w B gra obecny mistrz, ...

No jak mogłem o tym nie wspomnieć. Grin
Chyba dobry moment na informację w sprawie dodatkowych nagród. Poniżej przedstawiam logo które będzie na koszulkach (dla wtajemniczonych nie jest to wielkim zaskoczeniem Wink ). Czekałem na zakończenie zapisów aby umieścić w nim flagi uczestników turnieju. Efekt końcowy poniżej. Dziękuję za wszystkie opinie wyrażone podczas jego powstawania. Koszulki otrzymają zdobywcy 3 pierwszych miejsc.

[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/test/koszulka-350.png[/img] is not a valid Image.

Edytowane przez Druid dnia 12-02-2017 09:55
Dingo napisał:

craken1
Są koszulki! A jednak..Grin Fajny pomysł z flagami. Smile @Caritas zakasuj rękawy, bo obrona tytułu będzie trudna. Grin Wygrałem z potyi-HUN. Replay dałem na org.
Edytowane przez craken1 dnia 12-02-2017 17:03

glonstons
glonstons VS kalfat
Wygrał: glonstons
http://uploadfile...-sxhi.html
Patataj Patataj Patataj
Edytowane przez glonstons dnia 12-02-2017 19:19
Mój nick na ladder: GLOnek123.
Kiedyś zmienię awatar.

Druid
Coraz większa matematyka przy tych rachunkach i liczydło się zacina, Grin więc miejcie oko na moje matematyki i jak gdzieś coś namotam dajcie znać. Wink

Dingo napisał:

ForPeace
Daję znać, że tabela na stronie oficjalnej nie jest aktualizowana Smile https://forums.we...p;start=60
Mój ladderowy profil

"10 lat mówisz? Jak ja mówię że gram 10 lat to przychodzą ludzie i mówią że grali 15 i nic się nie znam na tej grze bo nie grałem jak PRAWDZIWI prosi grali. xD" ~Hejnewar

Ariu
GRUPA B - dwie gry.

Ariu vs bpawel10 wygrał Ariu
Powtórka : http://replay.wes...57371).bz2

Ariu vs draghen wygrał Ariu
Powtórka : http://replay.wes...57496).bz2
Edytowane przez Ariu dnia 13-02-2017 09:45
Ariu

craken1
Gratulacje Ariu Patataj Dosłownie przed chwilą oglądałem replay vs draghen. Fajna gra, zdecydowane zwycięstwo, ale największy fun miałem czytając komentarze obserwatorów. Sordan w formie. Grin
Edytowane przez craken1 dnia 13-02-2017 11:36

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 2.02
10,822,327 unikalne wizyty