Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Era of The Forbidden One's
Poliuks
Linia wojowników ma mieć 5 lvl? Chciałbym zobaczyć statystyki tych jednostek Smile.
Aha, wybacz, że zapomniałem powiedzieć wcześniej, pod otrzami Wojownika mógłbyś dorobić cienie (jak u Mistrza Miecza i Zabójcy).
Edytowane przez Poliuks dnia 28-06-2009 21:42

Asheron
A, racja. Zapomniałem. A powiedz, czy Slayer teraz się podoba? I czy pasuje do reszty?

Poliuks
Na pewno pauje bardziej niż poprzednia wersja, choć ma mało wspólnych elementów z resztą jednostek (broń). Ogólnie jest dobry, nie widzę błędów.

Asheron
Ponieważ broń Slayera to broń specjalna. Tak poza tym to już 4 poziom jest. Gdzie tam się będzie babrał jakimiś pośrednimi mieczykami Wink

Edit:
Ale w porządku "ten' slayer będzię mieć inny. Co wy na to?
/obrazek skasowany/
Poprawiony warrior:
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 21:18

ichan
Teraz slayer wygląda świetnie ! Co do broni lepsza chyba jest wersja nr. 1. W końcu już sword master włada mega super wielkim wypasionym mieczem więc jak awansuje to po co miałby go zamieniać na mniejszy mieczyk ?Smile Ale druga wersja także wygląda spoko tak trzymać. Popraw jeszcze tylko sword mastera i będzie super.

inferno8
Slayer wygląda dla mnie słabiej niż poprzedni jego poziom. Zwróć uwagę, że poziomy wyższe w BfW są większe od poprzedników. Slayer jest drobniejszy od mistrza miecza. Prawdopodobnie przez eliminację kaptura - za mała głowa.

Asheron
Przeskalowałem go trochę.
/obrazek skasowany/
EDIT:
To że wygląda słabiej może być wtopą dla przeciwników nie czytających opisów jednostek które atakują. Pozory mylą Wink
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 21:17

Sagez
Zupełnie nie czuję Slayera. Mistrz miecza wygląda o wiele gro¼niej ; prawdopodobnie nie umiałeś już narysować niczego gro¼niejszego. Ewentualnie średnio pasuje miecz wielkości samochoduPfft A taki by wypadało mieć, żeby przebić mistrza miecza...
Edytowane przez Sagez dnia 29-06-2009 14:34

Asheron
Nie chodzi o to żebym nie umiał. Ale w kampanii będzie taki specjalny slayer i nie chce wykorzystać tego pomysłu tutaj. Podaj jakieś sugestie to się spróbuje do nich zastosować.Wink No i z tym mieczem, masz rację.
Edytowane przez Asheron dnia 29-06-2009 15:39

inferno8
Miecz jest w złej pozycji. Na pierwszy rzut oka Slayer wygląda jakby miał odlecieć na miotle (mieczu?) Pfft

Asheron
To w jakiej byś go dał? Na plecach jak u mistrza?

inferno8
Nie, może za to poziomo?
/obrazek skasowany/

Asheron
I jak zwykle ręce opadają... Shock Ehh... No nic. Świetnie.
Mogę go wykorzystać?
Tylko ja bym mu dodał z tyłu drugi miecz, bo Sagez wspominał, że SM ma taki duży miecz to co ze Slayerem. Więc dostanie 2 duże miecze Grin
Edytowane przez Asheron dnia 29-06-2009 18:12

inferno8
Ja tylko odwzorowałem Twój styl Wink Osobiście słabo się oceniam. Chciałem tak naprawdę odwzorować taki układ rąk i miecza jak poniżej:
/obrazek skasowany/
Nie udało mi się na oryginale. Może spróbujesz? Jeśli uważasz, że dobrze jest jak jest to możesz użyć tego pierwszego.

Edit: to Twoja jednostka. Możesz jej dodać tyle mieczy ile chcesz Wink

Asheron
Podsunałeś mi pewien pomysł. ?eby narysować go w lekkim rozkroku z przygiętymi kolanami, prawą ręką tak jak lewą z Twojego rysunku i lewą kręcącą taką oto bronią:
/obrazek skasowany/
Jest dziwna, nietypowa,(chora Wink ja bym zwiał widząc wariata machającego czymś takim) i łączy w sobie coś z poprzedniej jednostki (wielkie ostrze) i dodaje coś nowego (zmienia się de facto w broń drzewcową o 2 ostrzach)Wink

EDIT: Spróbuję odwzorować postać z Twojego szkicu, ale póki co nie chce mi się, bo trzeba go do zera narysować. Nowa postawa itp. sam wiesz. Nie przerobię go z tego co mam, bo i tak trzeba by go pomazać prawie całego Wink

Sagez
Genialny pomysł z obosieczną bronią, to może świetnie wyglądać i dorównać/przebić SlayeraPfft Trzymam kciuki.

Asheron
Szkic nowego Slayera:
/obrazek skasowany/
Na skanie nie widać, ale z tyłu tam jest taki zarys obracającej się broni.

inferno8
Z chęcią zobaczę to w wersji 72x72 piksele.

Asheron
Myślałem raczej 80x80 Pfft

inferno8
A róbta, co chceta Pfft

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.22
10,820,281 unikalne wizyty