Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Rpg
Kopernik
Ok, ale tam będziesz musiał założyć w koszarach chyba że masz range MG (Tak wiem że pewnie to wiesz ale pisze dla porządku). Ja jakby co jestem chętny.

Deidara
Lol, no i dobrze, że główne sesje mogą tworzyć tylko osoby z rangami MG. Nikt nie chciałby, żeby osoby, które nie potrafią prowadzić sesji, były brane za reprezentantów jego strony.

Kopernik
Czy ja się uskarżam?

Deidara
Nie, ale i tak trololuję Patataj
A tak naprawdę: jeśli potrzebujecie sesji, to piszcie tam, bądź gdzieś indziej. Nie ma sensu robić tutaj oddzielnego tematu na sesje. Takie jest moje zdanie.

Kopernik
Tak, ale pewnie i tak na tym forum znajdą się osoby które nawet nie wiedzą co to PBF. Żal mi ich.

PuebloPL
Mówiąć "tym forum", które forum masz na myśli? SSRPG, czy wesnoth.com.pl?
Poza tym PBF, to równie dobrze może być całe forum poświęcone jednej rozgrywce, jak i forumowa sesja RPG.
Nawet na Wikipedii można to znaleźć: http://pl.wikiped...y_by_forumWink
Edytowane przez PuebloPL dnia 13-04-2013 17:25
Ain't a DJ gonna save my soul
I sold it long ago for rock 'n' roll

My Cemical Romance - Party Poison

Zapraszam na bloga: KLIK

My Anime List - moja lista anime obejrzanych/oglądanych/tych, które mam w planach.

Piko
Ktoś szykuje się na konwent Bebok - śląskie dni z grami fabularnymi i planszowymi? Grin A tak przy okazji - Koper, Guru, czemu nie gracie w 3lesie ostatnio?

Guurahk
Ja nie mam ostatnio czasu, już o tym Adrisowi mówiłem. Na Beboka się nie wybieram, niestety :l
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.09
10,884,784 unikalne wizyty