Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Manga i Anime
Axtman
Nie ma to jak odpowiadać na orzeczenia.
Uczymy się teraz budowy zdań.
Szpiczek-mario napisał/a:
JA

Ta wypowiedź jest niedopuszczalna w języku polskim, na tej stronie nauczyłem się karcić ludzi za oczywiste błędy i "nabijanie sobie postów".
Więc drogie "dzieci internetów" bądź po ludzku połowiczni internauci,
Na tej stronie używamy pełnych zdań, i kończymy wypowiedzi kropką, zaczynając od dużej litery kończąc na małej, każde zdanie kończymy odpowiednim znakiem interpunkcyjnym jak na przykład kropka ( . ).

Wnoszę o warna dla tego osobnika z racji "nabijania postów" i braku zachowania jakichkolwiek norm pisania w języku polskim.

Z poważaniem axtman.

Szpiczek dostaje bana do poniedziałku za nabijanie postów. - AF
Edytowane przez AxeFighter dnia 02-10-2014 22:29
kontakt:
axtman5@o2.pl

Deidara
Muszę się przyznać, że ostatnio gustuję w klimatach horroru. Obejrzałem Deadman Wonderland i Another. Pierwsze ciekawe i dobrze się ogląda, choć jak dla mnie akcja rozwija się za szybko jak na taką fabułę. Dużo lepiej byłoby według mnie, gdyby zrobili z tego przynajmniej pięćdziesiąt odcinków, w których lepiej wyjaśniliby niektóre wątki i utrudnili życie głównych postaci.
Another zaś to dla mnie dzieło, które już po pierwszych dwóch odcinkach zasłużyło na miejsce w moim "Top 10" najlepszych dzieł (A wliczam tu wszystkie książki, filmy, gry... Wymieszane). Fabuła rozbraja. Kilka razy byłem już pewny, że przejrzałem całe anime na wylot i doskonale znam zakończenie i ciąg dalszy. Za każdym razem się pomyliłem (w ostatnim odcinku nawet trzy razy!).

Teraz zwracam się do was: znacie jakieś tak dobre anime o tematyce horroru, wątkiem tajemnicy, mrocznego romansu? Póki co mam na oku Dead Note i Mirai Nikki, ale po Another mam animowego kaca i jestem niezdolny zacząć coś nowego w tym tygodniu Pfft
Edytowane przez Deidara dnia 02-12-2014 01:17
„Zniszczmy doszczętnie ten żałosny świat i przejdźmy do kolejnego.”
~ Chara

Sylar
Jeżeli chodzi o mroczny romans, to może Sankarea :3 lekkie i przyjemne

kdwww
Może uda mi się odświeżyć ten temat (mało się udzielam, więc od czegoś trzeba zacząć Grin) więc ktoś śledzi na bieżąco ten dział sztuki? Niedawno sezon letni się rozpoczął, niby przez wielu uznawany za zapychacz, ale myślę, że pojawiło się kilka interesujących pozycji. Osobiście póki co Gansta oraz Rokka no Yuusha przypadły mi do gustu pod względem kreski i pierwszych postaci i sprawiają wrażenie, że nudzić nie będą. Wink

JackoWacko
Znowu zrobię grzebaninę. Ogląda ktoś teraz coś ciekawego? Siedzę przy nowym sezonie Higurashi, co to wszyscy myśleli, że robią remake Grin

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.14
10,822,461 unikalne wizyty