Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Era bazowana na MOBA "Champion of Wesnoth"
Richiter
To mogłeś napisać coś przynajmniej xD. A co do obrazka, to ten obrazek nic nie udowadnia, mogli nigdy dziadka nie widzieć, albo jest to zwyczajny cosplay.
[img]http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2013/110/b/6/lol___sona_by_lancer0519-d62g1pp.jpg[/img] is not a valid Image.
(Mógłbym to zlepić w 1, ale mi się nie chciało .__.)
To jest trafniejsze... Jeżeli ktoś nie widzi tutaj podobieństwa, to powinien iść do okulisty Smile.
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 16:01
images40.fotosik.pl/479/60c9049eacf8d030.jpg

Husarz
Ech, ma ktoś jakieś zdjęcia trolla z Doty upuszczającego Divine Rapier z napisem "Cóżem uczynił"? ;P Dobra, z tego wątku robi się super off-top.

Piko
Sona! <3 Tylko czemu obrazek z lewej nie działa? ._.

Richiter
U mnie działa .__. Nie wiem czemu tobie nie, ale jak ci tak bardzo zależy to ci na PW mogę podesłać. xD
No dobra, kończymy ten offtop. Smile

potwierdzam prośbę poniżej i stwierdzam jednocześnie, że to dobry pomysł. Smile
Edytowane przez Richiter dnia 17-09-2013 22:42
images40.fotosik.pl/479/60c9049eacf8d030.jpg

Husarz
Więc można prosić o przeniesienie wątku do Archiwum? Jeśli będę chciał kontynuować projekt, to napiszę staranniej nowy temat, a teraz jest ładne nabijanie postów...

Sylar
Wracając do tematu, na serwerze 1.11 jest "Defense of the Wose" czyli właśnie wesnothowa wersja lola czy też słynnego moda do warcrafta. Jak łatwo przewidzieć, niestety komputer nie umie kupować zdolności.
Gra trzech na trzech graczy, kilka wersji niespecjalnie różniących się od siebie.
Firehusary może to się okazać dla ciebie pomocnym dodatkiem jeśli powrócisz do tworzenia twojej moby i powodzenia mimo że projekt wygasł.

Husarz
Może to kogoś zainteresuje, może nie. TrudnoGrin

Nie pracuję i w najbliższej przyszłości nie będę pracował nad tą erą. Jej poziom skomplikowania uczynił by ją niegrywalną, a bez tego to zwykła era, jakich znależć można na serwie dużo (DotW z postu powyżej np.)

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 1.61
10,821,272 unikalne wizyty