Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Forgotten Legends
AxeFighter
Minotaur moim zdaniem miodzio, idealne proporcje. Świetna linia rozwoju, tylko mam pytanko: czy pierwszy lvl będzie miał atak pięścią? Co jak co, ale minotaury są silne, nawet ikonkę mogę niedługo zrobić, ok?
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
elektus
Co do ikonki wystarczyloby pewnie przekolorowac piesc trola albo yeti
A do odcinania głowy to powiem tyle:
Głowke odcinami na szyi ale jest to pierusko cieszkie nawet z katana(jedna z najostrzejszych broni po mieczach swietlnych(widzialem projek takiego miecza do reala zasilany paleczkami weglowymi z megnetycznym "ostrzem" ktore utrzymowalo by plazme a nie wysylalo ja na drugi koniec wrzechsiata ktory obecnie liczy 200miloinow galaktych i prawie 2 tyle widm kalaktych no to tyle z ciekawostek Wink ) dlaczego cieszko bo kregoslup jest piekielnie twardy, ale co tam leb tez mozna roz******** Wink

Dingo
AxeFighter: Może mieć, aczkolwiek droga obrońcy będzie raczej walczyć tylko sieczną + jakiś atak na odległość. Musi być tylko nie wiem jaki. Smile Co do ikonki, pewnie, przyda się, zwłaszcza, że twoje poprzednie ikonki, miały bardzo fajną kolorystykę. Wink

Co do odcinania głów: Minotaury to lubią. Smile Leci główka, potem w piłkę grają, jak mają przerwę. Grin Kurde, za dużo tej brutalności. Grin

AxeFighter
No to mam i ikonki (nie czy trochę nie za ciemne, ale wzorowałem się na grafikach Minotaurów):
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 18-11-2015 16:53
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Piko
Pierwsza ikonka zbyt włochata (sam minotaur nie wygląda jakby miał dużo futra), druga wygląda jakby była z kamienia, a trzecia jest zbyt chuda. Mimo wszystko chyba trzecia najlepsza.

Elensefar
Trzecią pogrubić i trochę "ofutrzyć" i gotowe. Smile

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

elektus
Ja proponuje skrucic wlosy na pierwszej bo pogrybiac nie trzeba.

Co do brutalnosci dingo nie widziales mnie w grach z najwyzszej pulki pegi gdy poprostu masakrowalem wszystko jak Blood Ravens w warhammer'ze 40000 dawn of war 2 Wink

Co myslicie o magu dla anubian o wygladzie keltu-za(lisz z warcrafta) chodzi o to ze ubranie i szkielet bylyby widoczne ale miejsca na ciala wypelnialaby dusza ktora ledwie ledwie widac

Elensefar
Jak ci się uda zrobić takiego Kelthuzada to może być. Grin

Elensefar

elektus
W koncu sie musi udac elementy szkieletu mozna wziasc z domyslnej przeciesz kosc to kosc i tak to jedza psy (satyryczny rysunek: licz podgryzany przez Anubisa Wink )

Dingo
Kurde, nie mam pomysłu na kolejne minotaury. Smile Zajmę się więc tubylcami. Ale zrobiłem jednego minotaura, i nie wiem jaki dać awans. Więc macie: Minotaur Strażnik.
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 01-12-2014 18:54

Elensefar
Na kolejny awans powinno starczyć zrobić trochę złotego w zbroi itp. SmileI ten lewy topór wyprostuj bardziej, bo wygląda jakby go upuścił prawie. Smile

Elensefar

Dingo
Dobra. Jeszcze spróbuję. Wink Dać może płaszcz? Tylko to wciąż strażnik. Smile

Piko
A może dorysujesz minotaurowi strażnikowi toporki do rzucania? To raczej najbardziej pasująca do niego broń dystansowa. I popraw wreszcie tą spódniczkę / zastąp ją czymś innym, wygląda naprawdę źle!

Dobra, ptak ognia:
i.imgur.com/JBtGx.gif

Co o nim myślicie?

Dingo
Ptak ognia bardzo fajny, tylko koniecznie popraw tę.. plagę wokół jego skrzydeł. Może niech skrzydła się palą? Wtedy będzie to bardziej ptak ognia.

Kurde... Totalnie nie mam weny. Na żadną jednostkę. Może to dlatego, że całe wakacje nad tą erą sterczałem, i teraz mi się nie chcę. Pfft A może to przez tą pogodę...

Piko
Plagę? Az tak bardzo nie potrafię rysować? Grin Jakby co, to to są płomyki, ewentualnie iskry, lecące z jego skrzydeł. Ognisty strażnik z defaulta ma podobne.

Dingo
Piko napisał/a:
Plagę? Az tak bardzo nie potrafię rysować? Grin Jakby co, to to są płomyki, ewentualnie iskry, lecące z jego skrzydeł. Ognisty strażnik z defaulta ma podobne.

Nie wiedziałem jak to określić. Smile Przecież pisałem, że rysunek bardzo fajny. I mogą być te płomyki.

Ja jak na razie.... Niczego nie zdołam narysować. AngryFrown Powrócę do ery, wprowadzę poprawki itd. ...

Piko
Czwarty poziom wojownika mrocznych elfów (z lewej trzeci, tak dla porównania):
i.imgur.com/IKfaZ.pngi.imgur.com/9OjJY.png

Dingo
Wow. Grin Zdecydowanie lepszy od poprzednich. Tylko ja bym jeszcze jakieś zmiany wsadził. Piraci też muszą mieć drugi 4 lvl. Nie?
Wracam do pracy!! Dokończę piratów, i biorę się za tubylców. Do końca wakacji, ta era musi mieć 3 frakcje. Smile
Edytowane przez Dingo dnia 16-08-2012 20:23

Piko
Dzięki, tylko nie wiem czy mu tych ostrzy nie przekoksowałem (3lvl jednostki trzyma dwa miecze porównywalnej wielkości do ostrza zbrojnego, 4lvl ma te miecze jeszcze większe, więc to trochę dziwne - jeden potrafi unieść tylko jeden taki miecz, a inny dwa większe Pfft). Co do zmian - ma on jeszcze ostrza na naramiennikach, na tym tle ich nie widać.

Nie jestem przekonany czy aby na pewno piraci ten drugi 4lvl potrzebują. Weźmy na przykład defaulta - smoki nie mają żadnego, a buntownicy mają dwa (no, chyba że coś mi się pomyliło Grin).

Co do ery - miło że zapał ci wrócił, ale trzecia frakcja jest na (biorąc pod uwagę czy mówimy o Anubianach, czy o Tubylcach - wczesnym, lub bardzo wczesnym) etapie. Nawet u mrocznych elfów jest jeszcze sporo do zrobienia - minotaury potrzebują drobnych poprawek (naramienniki i sukienka płaska, u strażnika jest ona jakby ucięta), kusznicy większych (^^) oraz trzeba jeszcze zrobić kilka jednostek (m. in. ptak gromu, feniks, 3lvl ciężkiego zbrojnego). Spróbujmy do końca wakacji zrobić 2. frakcję, na następne jeszcze przyjdzie czas. Wink

Dingo
Ostrza rzeczywiście wielkie, ale może zmień mu pozycję? Opuść jedno ostrze na dół. Będzie ładniej.

Co do ery, może dam rade zrobić tubylców do końca wakacji, bo frakcje mam już obmyśloną.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.75
10,823,358 unikalne wizyty