Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Ulubione i polecane gry
Kopernik
Gothic 1
Gothic 2
Gothic 2: Noc Kruka
The elder scrolls 3 morrowind

Gothic 3 jest wstrętne, a w arkanie nie grałem.

Dingo
Oczywiście klasyk: Elders Scrolls IV: Oblivion. A także Gothic 1,2 Mount & Blade, Diablo II, Titan Quest, Heroes III.

Kopernik
No cóż, ja tam za Diablo nie przepadam, co do Heroesów się zgadzam.

PuebloPL
-Neverwinter Night's 1 i 2
-Arcanum: Przypowieść o maszynach i magyi
-Civilization IV
-Czasoprzestrzeń (moje pierwsze cRPG)
-Tomb Raider: Legenda
Ain't a DJ gonna save my soul
I sold it long ago for rock 'n' roll

My Cemical Romance - Party Poison

Zapraszam na bloga: KLIK

My Anime List - moja lista anime obejrzanych/oglądanych/tych, które mam w planach.

Dingo
Byłbym zapomniał o Age of Wonders - w I część nie grałem, II gorąco polecam. Wg. mnie znacznie lepsza od Heroesów.

Tomb Raider też, i też grałem tylko w legendę. :x

Insip
Diablo (cała seria) - gra legenda Smile

ADOM - pierwszy i jak na razie jedyny rogalik w jaki grałem. Nie widziałem jeszcze tak rozbudowanej i trudnej gry :]

Continent of the ninth - wystarczy zagrać lub przynajmniej obejrzeć filmik, aby się zakochać Grin

Gothic 1, 2 i Noc kruka - tylko te części. Reszta mnie nie urzekła.

Tibia - za starych czasów to była gra! Ta moc odkrywania, stanie w mieście robiąc godzinami UH-y, wspólne wypady na exp, odkrycie, że depo to nie jest zwykła skrzynka i tylko my mamy do niej dostęp (szkoda, że po wyrzuceniu połowy eq, żeby starczyło capa Pfft), pierwszy ubity drag, pierwszy 100 poziom. Szkoda, że to już nie wróci ;(

Valiant.pl - to akurat gra przez przeglądarkę. Spadkobierca vallheru (prowadzonego przez Thindila za czasów 2004-2007 i 2011-2013). Rzadko przy, której grze na przeglądarkę można spędzić tyle czasu i się nie znudzić tym bardziej, że w 100% darmowa (bez żadnego item shopu, czy innych tego typu "dodatków"Wink. Znajdzie się też coś dla fanów RPG Smile

Guurahk
Tibia to gra legenda, kto nigdy nie grał, nie miał dzieciństwa Grin Zawsze ekspiło się, żeby wyjść na majna, wybierało profesję (ja zawsze sorka Grin), a potem się odechciewało grać :l I znowu po pół roku się wracało Grin
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

kuberserk
1.Battle for Weshnot
2.Mount&Blade Warband i Ogniem i Mieczem
3.Terraria
4.Assasin Creed
5.Warcraft 3

Heedal
Spiral Knights, The Elder Scrolls III, IV i V, The Walking Dead, The Wolf Among Us, seria Total War (może bez Rome 2), Saints Row 4 i seria Deponia.
www.wesnoth.com.pl/img/syg3.jpg
Twórca Ery Po Upadku (Prace wstrzymane)
Twórca linii nanokombinezonu

Saurians forever!
Nick na Steam/Uplay/Origin: Heedal

Guurahk
Sauriano, co masz do Rome II?
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Husarz
Ja najbardziej lubię LoLa, Dotę, Allods Online, obie części Guild Warsa, R.U.S.A i Torchlight II. Heroesów osobiście nie lubię (na 5 zawsze net mi wywala, 6 dzięki wstrzymaniu pomocy przestałem lubić, 3... no cóż, na Viście mi po porostu wywala) I Wes, ale to chyba oczywiste;D

Sylar
Jak lubisz Torchlight II to pewnie lubisz albo polubisz też jedynkę Torchlight i Diablo II Grin spoko gry, diablo jakiś rok do tyłu zjadło mi zdecydowanie za dużo czasu :/ LoL też fajny ale poziom intelektualny lwiej części graczy może zniechęcić Wink

Elensefar
Guurahk napisał/a:
Sauriano, co masz do Rome II?

Może to, że twórcy powinni zmienić nazwę gry na Rome II: Total Bug. :/

A tak żeby nie offtopować to polecam grę The Binding of Isaac, chociaż chyba wielu już o niej słyszało. Grin No i dla tych, którzy lubią karcianki Duel of Champions oraz nieźle zapowiadającą się grę Blizzarda, Hearthstone: Heroes of Warcraft. Smile

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Sylar
Zdaje się że lol już szykuje odpowiedź na 'blajzardowską' karciankę ale jednak blizzard to blizzard

Guurahk
Elen, Elen. Większość bugów jest już "spaczowana". Poza tym, ja na żaden dotychczas nie natrafiłem. A tak na marginesie, do 29-go można za darmo pobrać DLC z Nomadami Smile

Heedal
Wiem mały offtop. Oglądałem let's play z Rome II. Gościu prowadzący ten projekt powiedział, że to jest dobra gra dla zaczynających przygodę w Total War, ale weteranom nie daje żadnego wyzwania nawet na Legendarnym. W sumie w żadnego Total War'a nie grałem Pfft.
Edytowane przez Heedal dnia 23-10-2013 09:53
www.wesnoth.com.pl/img/syg3.jpg
Twórca Ery Po Upadku (Prace wstrzymane)
Twórca linii nanokombinezonu

Saurians forever!
Nick na Steam/Uplay/Origin: Heedal

Guurahk
Weterani grają w MP ^^ Sauriano, skoro nie grałeś, to jak możesz powiedzieć, że gra jest dobra czy zła? :l

PS. Kto prowadzi ten projekt? Grin

PS. PS. To jest Hydepark, tu pojęcie "off-top" nie istnieje.

Axtman
A istnieje wyobraź sobie Smile .
kontakt:
axtman5@o2.pl

Guurahk
Masz rację. Właśnie go zademonstrowałeś ^^
Edytowane przez Guurahk dnia 24-10-2013 01:35

AxeFighter
Nie wiem, czy w ogóle tu pisałem, więc się wypowiem. Jestem maniakiem starszych gier, lub nawiązujących do takich. Poza tym mam dosyć ścisły umysł i cenię spokój, więc gustuję w strategiach oraz RPG. Pogrywam dosyć często w:
* Heroes of Might and Magic IV,
* Gothic I i II,
* Baldur's Gate I i II,
* Twierdzę oraz Twierdzę Krzyżowiec,
* Risen,
* Icewind Dale II,
* Planescape Torment,

PS: Czy użytkownik DB to spamer? Wygląda jak reklamo-bot.
Edytowane przez AxeFighter dnia 14-11-2013 01:16
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.47
10,821,763 unikalne wizyty