Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Nowe buttony i inne propozycje dotyczące linków
Husarz
Nie, ta sygnaturka strasznie mi się nie podoba. Za jaskrawa;(
Edytowane przez Husarz dnia 18-09-2013 21:50

Sulik
Już poprawione.

/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 17-11-2015 20:18

Guurahk
No, no. Znacznie lepsza Smile Zwłaszcza podoba mi się ten pomysł z flagą z boku.
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Elensefar
Sulik, jak już ktoś pisał przy Delfadorze, popraw te przejście między tłem, a flagą, bo to tak trochę dziwnie wygląda, jak tak nagle kolor się zmienia z zielonego na biały, i to w dodatku linią prostą. :/ A poza tym to świetne. W końcu będę miał swoją ulubioną postać z Wesnoth w sygnaturze. Grin

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Guurahk
Nie wiem, mi się właśnie podoba takie normalne, bezpośrednie przejście.
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Druid
Sulik napisał/a:
@Druid Ty lepiej zwieńcz dzieło i zrób tego buttona do laddera. Wink

Posłuchałem Sulika i naprostowałem tego lassera.

[img]http://www.rankinggraczybfw.republika.pl/3t/poprawaladder100x36.png[/img] is not a valid Image.

Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Elensefar
Teraz z kolei te "d" są za grube i zupełnie inaczej wyglądają w porównaniu do innych. Grin

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Guurahk
Dokładnie Grin

Druid
Tak wiem Grin i do kilku innych rzeczy jeszcze też się można doczepić. Grin

Druid napisał/a:
@Sulik nie dorosłem do poprawiania mistrzów z ladder Grin ale z racji, że liczę się z tym co mówisz obiecuję to rozważyć. Wink

Wink
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

Dingo
Laololer. Pfft Zgadzam się z Elenem, że teraz to wygląda jak inna czcionka.

Druid
Dingo napisał/a:
Laololer. Pfft Zgadzam się z Elenem, że teraz to wygląda jak inna czcionka.

I tak jakiś postęp ktoś to uznał za czcionkę, Grin a ja się zabawiłem w malarza pokojowego bo czcionki nie znalazłem w necie. Fak nie specjalnie się przykładałem szukając. Grin
Dingo napisał:

inferno8
Wybaczcie mi chwilową nieobecność w temacie Pfft

@Sulik: Bardzo fajne sygnaturki Grin Wlepiłbym drugiego Super Użytkownika ale się nie da Grin

@Druid: Nie ma sensu kombinować z czcionką, wstawię tego oryginalnego Lassera Pfft

Druid
Witaj inferno8 dobrze że wróciłeś. Pfft Mówisz że lasser może być (dzięki)a ja liczyłem, że jednak Sulik coś malnie. Wink
Dingo napisał:

Dingo
Zrobiłem trzy sygnaturki z TLU. Smile Mają troszkę większe rozmiary niż inne. Były robione na zasadzie kopiuj wklej, więc nie są zbyt wyczynowe, ale te tereny i story za bardzo nadawały się na tło by ich nie użyć. Smile
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
/obrazek skasowany/
Głupie ograniczenia... Grin Trzeba kliknąć na obrazek by pokazał się prawdziwy rozmiar.
Edytowane przez AxeFighter dnia 17-11-2015 20:19

Husarz
1 nie jest najlepsza,
2 super,
3 też super, ale mniej.

Piko
2 sygnaturki z Rashti, a z Mehirem ani jednej, hmm? Pfft Wyszły one bardzo dobre, nie zmienia to jednak faktu że są zbyt szerokie.

Ariu
Piko mylisz się. Rozmiary są odpowiednie. Jak się je zeskaluje np. do wielkości buttona 100x36 wymaganego przez inferno8 łapią wszystkie wymiary. Niestety wtedy takie buttony bardzo tracą i nawet nie ma co marzyć o odczytaniu napisu. Pozostaje jedynie ładna grafika natomiast gubi się przekaz który powinny nieść.
Ariu

Piko
Mój błąd, przeczytałem "sygnaturki" zamiast "buttony".

Dingo
Odświeżam temat: Może te sygnaturki od Sulika wrzucić również do artykułu z bannerami? (http://www.wesnot...icle_id=11) By były bardziej dostępne i zauważalne dla nowych użytkowników. Smile
Edytowane przez Dingo dnia 09-01-2014 18:06

Sagez
Skoro już tu jestem.... Kto usunął banner węgierskiej strony partnerskiej!? Nie róbcie tak. Kar nie przewidujemy.
''I śmieszna impotencja słów wobec życia!'' - Witold Gombrowicz, Dzienniki

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.63
10,822,286 unikalne wizyty