Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Enlightened Ones Remake Project
Sagez
Teraz wszystko graSmile

kit
W porównaniu ze wcześniejszymi wypasionymi mistrzami ta jednostka wygląda dość skromnie i bardzo niepozornie, a jest to lvl 4. Nie ma w niej nic, co by ją wyróżniało z tłumów innych magów. Ciekawi mnie jeszcze co jej się stało z prawą ręką, wygląda.. dziwnie. Po za tym nie mam innych zastrzeżeń, jednostka jest bardzo ładna. :-)

inferno8
Guru wygląda jeszcze skromniej Pfft Tworząc ją, wykorzystałem elementy ubioru mistrzów żywiołów: pelerynę mistrza powietrza, strój mistrza wody i płonącą dłoń mistrza ognia. Prawa ręka wydaje mi się w porządku. Może ta jednostka nie jest wypasiona, ale zrozum, robię niesamowite jak na BfW rzeczy w Gimpie już od tygodnia i jestem po prostu zmęczony Frown Animacje, które już skończyłem powinny dodać temu mistrzowi troszkę energii Wink

A oto jak wygląda Mistrz Elementów na tle innych ludzkich jednostek 4 poziomu:
/obrazki skasowane/
Edit:
Po pewnym namyśle wydaje mi się, że ta "niepozorność" wśród tłumu innych magów może być śmiertelną pułapką dla przeciwnika Wink
Edytowane przez AxeFighter dnia 08-11-2014 21:01

kit
Mam na myśli prawą od Twojej strony, tą płonącą.

Z niecierpliwością czekam na jej animacje, coś czuję że znów będzie na co popatrzeć. :-)

inferno8
Nie spodziewajcie się rewolucji. Ataki wraz z animacjami są skopiowane z odpowiednich mistrzów. Nowości raczej nie będzie.

@kit: dla mnie jest wszystko w porządku. Może ta czerwona opaska na nadgarstku Ci przeszkadza. Mogę to naprawić, ale zejdzie mi z tym trochę, bo musiałbym przeprawić 10 klatek animacji, a szkoda mi trochę czasu i myślę, że już najwyższy czas kończyć Enlightenesów.

Asheron
Mistrz jest spoko. Ale ta jego płonąca w pewnym momencie twarz jest dziwna. Nie lepsza byłaby na przykład obracająca się ognista aureola?

inferno8
Dobra, mam pomysł! Ognista fala uderzeniowa Smile Ale dziś już robię przerwę. W weekend muszę odpocząć, jeśli chcecie coś extra.

Asheron
Jako atak? Czy w animacji mistrza?

inferno8
Przy rzucaniu kuli ognia będzie w animacji fala uderzeniowa bijąca prosto z mistrza.

Asheron
No ciekawy pomysł. A może jeszcze pękająca ziemia, i wytryskujący z niej gejzer lawy?

inferno8
Nie da rady. To wina silnika gry. Nie można rysować niczego pod spodem.

Asheron
Hmmm... To może... Spadający z góry meteoryt. Albo żeby mistrz zmieniał się w wielkiego ducha ognia i atakował.

inferno8
Meteoryt już mamy. Tu raczej nie ma zbyt wiele do wymyślania. Mistrz Elementów ma 4 ataki w tym 3 na odległość. Wręcz - magiczny dotyk (obuchowy), na odległość - sople lodu (kłująca), kula ognia (ogień) i oko sztormu (astralny). Mogę co najwyżej dorobić coś z chłodem. Ale to już będzie 5 ataków...

Asheron
Zrób lodową łapę atakującą wroga ;P

inferno8
Jak dobrze, że ostatnie zdanie należy do mnie Smile A brzmi ono: Sam się tym zajmę.

Asheron
;PPP
Dobra, dobra Grin

inferno8
@kit: Tu są te filmiki o które prosiłaś:

http://www.mediaf...cbcb9d4c31

Pozdrawiam Smile

kit
Inferno dzięki. Właśnie obejrzałam, ataki są cudowne. Od patrzenia na mistrza ognia, aż robi się gorąco. :-) Totalny odlot! :)

inferno8
Dzięki, kit Smile Takie rzeczy są niestety trudne do zrobienia, ale za to warte wysiłku Wink

Mam tu kolejny filmik. Tym razem zmieniłem atak Guru. Chyba trochę przesadziłem, ale co tam Pfft Sami z resztą oceńcie:
http://www.mediaf...mnnldzjq21

Asheron
Jest naprawdę ekstra. Tylko rzecz w tym, że ta płyta ziemi zachacza o guru kiedy spada. Ja wiem że on ma tą tarczę czy co toto jest. Ae mimo wszystko...

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.18
10,884,717 unikalne wizyty