Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Era of The Forbidden One's
Sagez
Asheron, Twoja nuda jest cholernie obiecująca! To jest świetnePfft Masz wielki potencjał, gratulujęSmile Nie wiem, co z tym potencjałem zrobisz, ale nie obrażę się, jeśli będziesz nudził się częściejWink

Asheron
Dziękuję Sagezie. ;P
@ Vetch. Nie, głową nie chce żeby ruszał. Co do szat to próbowałem to zrobić, ale póki co muszę to dopracować bo wygląda jakby wiatr gasł i się nasilał ;P
Edytowane przez Asheron dnia 11-03-2010 21:49
www.wesnoth.com.pl/img/syg1.jpg

inferno8
31 klatek animacji robi swoje. Wszystko wygląda efektywnie, tylko że całość się trzęsie o 1-2 piksele.
Edytowane przez inferno8 dnia 10-05-2010 17:38

Asheron
No akurat w wypadku bloku to chyba nawet w porzadku wyglada.

inferno8
W trakcie przemiany z żółtego w brązowy, całość lekko unosi się do góry (chyba o 1 piksel).

Asheron
Ok. Poprawiłem troszkę.
/obrazek skasowany/
Teraz pytanie jakby to mogło się pojawiać. Próbowałem stworzyć coś co wygląda na wyrwę tworzącą się w powietrzu i wylewającą lawę, ale wygląda to ?le. Jakieś pomysły? ;P To co się trzęsie wynika ze zmiany koloru na inny. Sprawdziłem.

PS.

Inferno, mam prośbę, ogień robiłeś 2 tylko kolorami, a jak elektryczność?
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 21:20

inferno8
Błyskawice robi się prosto:
Rysujesz ołówkiem iskrę (kolor jasnobłękitny), następnie bierzesz spray, pędzel galaxy_small (albo coś w tym stylu), ustawiasz kolor na ciemny błękit i zaczynasz sprejować wzdłuż iskry, ale nie za mocno - musi być ona widoczna. Następnie bierzesz "rozjaśnianie i wypalanie", ustawiasz na światło i ustawiasz pędzel na jakieś rozmyte, średniej wielkości kółko. Rozjaśniasz iskrę i gotowe.

Aureliusz777
Wróciłem a widząc ,że nic ciekawego oprócz twojej ery w warsztatach się nie dzieje postanowiłem się tu wypowiedzieć.

...

Dobra wszystko mi się podobaGrin Proszę tylko o tego nowego slayera bo czekam juz na niego chyba z pół roku...

„Na współczesnej wojnie… giniesz jak pies, bez szczególnego powodu.”
Ernest Hemingway

medalikarz
Witam, mam pytanie do twórcy projekty. Mianowicie, czy mogę użyć grafik:

/obrazek skasowany/ oraz /obrazek skasowany/do Age?
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 21:20
TeamSpeak3:Qfer.net (szukaj: Medalikarz)

Asheron
Tak, bez problemu. Tylko podpisz proszę, że to Asheron robił.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.60
10,820,280 unikalne wizyty