Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Projekt Naruto New Era.
Piko
No weź, już prawie tydzień czekamy na tę nową pracę. Grin Ale dobra, rozumiem że możesz nie mieć za bardzo czasu. Ale jbc. to pamiętaj że na mnie (a na Dinga pewnie tym bardziej) można liczyć. Wink Jbc. to powoli rysuję nową Kuramę, powoli ale robię. Pfft

Dingo
No, na razie mam tylko najłatwiejszy - czyli Izuny. Pfft Postaram się zrobić wszystkie, rinnegan i byakugan też spróbuję. No i mam też kilka pomysłów na własne sharingany.
/obrazek skasowany/
Edit: Jednak nie będę wygładzał krawędzi. Poprawiłem, a oto MS Kakashiego:
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 18:37

Piko
Hmm... Co myślisz o tym, aby spróbować najpierw skombinować zwykłe oko, a dopiero później nałożyć na nie wzorek sharingana? Wiem, trochę to trudne... ale myślę że da to znacznie lepszy efekt. A poza tym można użyć ikonki gaze z defaulta, więc połowa roboty jest gotowa. Wink

Dingo
No to spróbowałem, nadal Izuna:
/obrazek skasowany/
Rzeczywiście, dało lepszy efekt.

Piko
No, teraz jest znacznie lepiej. Ostatnią rzeczą jaką jeszcze bym doradził jest byś użył lekkiego zoomu (z 20%) aby lepiej było widać gałkę oczną. Ale tak poza tym to już nie mam zastrzeżeń.

Dingo
OK. Potem jeszcze go poprawię, teraz poprawiony Sharingan Kakashiego.
/obrazek skasowany/

Piko
No, teraz to wygląda naprawdę elegancko. Z niecierpliwością czekam na więcej. Smile

Dingo
Zwykły sharingan (2 poziom):
/obrazek skasowany/
MS Itachiego:
/obrazek skasowany/
Edit: MS Shisuiego:
/obrazek skasowany/

Piko
Ten pierwszy jest nieco krzywo, dwa następne są już dobrze. Tylko zauważyłem, że te oczy wyglądają trochę płasko i nierealistycznie... Spróbuj dorysować tęczówkę, rzucić trochę światła itd... Wygoogluj może "jak narysować realistyczne oko" czy cuś.

Guurahk
Piko, ale tyś czepialski ;D Jak dla mnie są spoko. Mało oglądałem Naruto, ale tak właśnie chyba one wyglądały, bez tęczówek.
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Piko
Nie no, to był tylko przykład. Chodzi mi o to, że wyglądają dosyć płasko - a przecież powinny być przestrzenne.

Dingo
Hmm... Ale czy aby na pewno sharingany mają tęczówki? No dobra, czas na rinnegan.
/obrazek skasowany/
I moje własne mangekyou sharingany:
/obrazek skasowany/
Wieczne:
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 18:38

Piko
W rinnenganie są definitywnie zbyt małe odstępy między kreskami. Natomiast twoje MSy wyglądają całkiem dobrze, chociaż trudno będzie znaleźć okazję do ich użycia.

Bakuranoo
Witam po długiej przerwie ,chciałbym skończyć projekt ale utraciłem obecne jednostki muszę zacząć od początku chyba że ktoś je ma na Kompie z góry dziękuję.

Piko
Tia... A mój obrazek z imgura dalej się trzyma. Grin Osobiście nie mam w zwyczaju archiwizowania wszystkiego co zobaczę w internecie (wyjątek stanowią takie perełki jak poradniki franza Grin), ale biorąc pod uwagę udział Dinga w tych grafikach, sądzę że może być on w posiadaniu paru kopii owych na swoim dysku.

Dingo
Piko dobrze sądzi. Smile

[img]http://img.pl/medium/JSgd.png[/img] is not a valid Image.

Bakuranoo
Mam trochę inny pomysł chce zrobić postacie z 4 wojny shinobi teraz zrobiłem jakiegoś zwykłego jounina poziomu 1
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 19:15

Dingo
Ma krzywe nogi. I krawędzie są za jasne (wykluczając włosy i buty) - użyj jakiegoś ciemniejszego koloru.

Richiter
Hmmm... Oprócz tego według mnie ten kunaj... Dobrze mówię, czy to sztylet jakiś? W każdym bądź razie wydaje mi się, że jest troszkę za duży, jakby go w wyobraźni obrócić w stronę ramienia, to będzie sięgał do łokcia, przynajmniej takie mam wrażenie.
Według mnie powinien być nieco krótszy, ale tak minimalnie.
images40.fotosik.pl/479/60c9049eacf8d030.jpg

Bakuranoo
Poprawki kurdę jakoś zapomniałem jak się robi inne pozy ale w następnej postaci już będą inne Grin
A o to Jounin
/obrazek skasowany/

O proszę coś sobie przypominam co do painta ;D
Anbu
/obrazek skasowany/
Edytowane przez AxeFighter dnia 27-11-2014 19:15

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 2.32
10,820,300 unikalne wizyty