Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Władcy Taktyk 2013 - Druga Edycja
Axtman
Zobaczymy.
Mam nadzieję, że dotrwam.Pfft
kontakt:
axtman5@o2.pl

Cerber24
Każdy chyba ma Grin
Kontakt:
e-mail: cerber2424@gmail.com
[img]imageshack.us/a/img10/6536/00ij.png[/img]

misiek10000
Co z turniejem? Bo już 9 sierpnia, od dzisiaj powinny być rozgrywane kolejne mecze a nawet te z poprzedniej rundy nie są potwierdzone. Wie ktoś coś na ten temat?

Piko
Znając Adrisa zapewne poinformuje nas o 23:45. Wink

Guurahk
Zaczekam te 9 minut Wink

EDIT: No, niestety, nie doczekałem się. Widocznie Adris miał męczące wakacje i potrzebuje po nich chwilę odpocząć Wink Bez nerwów, panowie, jeszcze zdążycie przegrać Grin
Edytowane przez Guurahk dnia 10-08-2013 00:47
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Cerber24
Napisał, ze ma go niebyc.
Kontakt:

AxeFighter
Spokojnie panowie, Adris wróci, prędzej czy później.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Axtman
A jak nie wróci w powiedzmy tydzień, to jakoś dokończymy ten turniej.
Dlatego jest kilku organizatorów Smile.
kontakt:
axtman5@o2.pl

maks4444
Dajmy szefowi czas w końcu wróci.
Era Swarm Projekt Zawieszony
Rebirth of the Swarm Rozwijany

Druid
Według mnie axtmam ma racje i powinien działać. Dokonanie wpisu ogłaszam turniej i puszczenie tego na zasadzie jakoś to będzie jest poniżej moich oczekiwań. Shock Skoro Deidara się podjął organizacji to powinien tak sobie rozplanować jego przeprowadzenie żeby żaden z jego uczestników nie czuł się olany, a terminy były dotrzymywane. Ale to tylko moje zdanie i moje odczucie. Wink Wiem, że mogą się przytrafić różne przypadki losowe więc oczekuję wytłumaczenia od Dejdary i dalsze moje uczestnictwo w tym turnieju od tego uzależniam. Swoją drogą brak wyjaśnień to dobry sposób na pozbycie się mnie z turnieju. Grin
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

www.rankinggraczybfw.republika.pl/ranking.html
Piko
Nie rozumiem po co ta cała dyskusja. Adris spóźnia się o 2 dni, no naprawdę... Poza tym przypominacie sobie może czy już nas kiedyś zawiódł? Hrm? Ja nie. No, może poza tym że kilka razy dostał bana...

Edit: No naprawdę, zapomniałem tego posta wcześniej wysłać, a w międzyczasie Adris już zdążył wrócić. Grin
Edytowane przez Piko dnia 11-08-2013 11:59

Deidara
Uff... Te kilka dni nikt nie mógł poczekać? No więc dobrze... Powód był banalny, jednakże prawdziwy. Jeśli chodzi o moje wyjazdy wakacyjne, to odbywają się one bez komputera, internetu, nawet telefony są w większości czasu wyłączone. Rodzice zaś wpadli na genialny pomysł przedłużenia urlopu o kilka dni. Nie miałem was jak powiadomić, więc tego nie zrobiłem.

No cóż... Nawet najlepszym zdarza się nawalić, a ja do najlepszych nie należę Smile Wydaje mi się jednak, że żadną wielką gafą to nie było... Po prostu zagrałem wam nieco na nerwach! *diabelne heheszki Adriska*

Jak już pisałem na Shoucie- dzisiaj pojawi się nowa Tabela Walk. Prócz was zaniedbałem też dwie moje sesje RPG, kilka gier przeglądarkowych i inne sprawy, a tu trzeba się jeszcze rozpakować i posprzątać. Postaram się jednak załatwić to jak najprędzej.

PS. Jeśli ktoś wątpi w moje wytłumaczenia- kto do cholery widział mnie kiedykolwiek tak wcześnie rano na stronie!? Grin Grin Grin

Guurahk
No wreszcie Grin Nie mogliśmy się doczekać, to raczej niecierpliwość, a nie jakieś wyrzuty (no, może z wyjątkiem Druida, który chyba jest po prostu zazdrosny (Wink)). Cieszymy się w każdym razie, że wróciłeś.

Heh, Sulik, czas na Ciebie :l
"Jest niewiele cnót, których Polacy nie posiadają, i niewiele pomyłek, których udało im się uniknąć." - Winston Churchill

Druid
Po co ta dyskusja i to Ty Piko zadajesz takie pytanie? Grin Więc wyjaśniam z dyskusji moim zdaniem coś powinno wynikać a ja wyraziłem swoje oczekiwania. Pobyt nad morze Adrisa nie jest dla mnie wystarczającym wytłumaczeniem, natomiast dalsza części jego wpisu do mnie przemawia. Samo życie. Wink Co do wpisu Guurahka Facepalm to wyjaśniam, staram się trzymać pewne standardy i jeżeli biorę w czymś udział to do chwili gdy uważam, że ma to jakiś sens. W tym przypadku właśnie zaczynało go tracić. Turniej dalej by się odbywał już bez mojej skromnej osoby i jakichkolwiek oczekiwań z mojej strony. Grin Wyznaję zasadę "nic na siłę" i nie widzę w tym nic złego. Wracając do argumentacji Piko, to wcale do mnie nie przemawia. Przykład: drużyna lub organizator spóźnia się na jakiś poważny turniej 2 dni i używa argumentów:

Piko napisał/a:
Nie rozumiem po co ta cała dyskusja. Adris spóźnia się o 2 dni, no naprawdę... Poza tym przypominacie sobie może czy już nas kiedyś zawiódł? Hrm? Ja nie. No, może poza tym że kilka razy dostał bana...

Już widzę to wszechogarniające zrozumienie dla górnolotnych argumentów Piko. Grin
Dingo napisał:

Postaram się ignorować wszelkie możliwości do offtopowej dyskusji, ale może nawet lepiej by w ogóle już nigdy z wami nie wchodzić w dyskusję. Grin (<- pozwoliłem sobie dodać z własnej inwencji Wink)

Piko
Na poważnych turniejach jest więcej niż jeden organizator, Druidzie. Wink

@AF - nołlajfię cały dzień, więc tylko podaj datę i godzinę. Pfft

Druid
Piko napisał/a:
Na poważnych turniejach jest więcej niż jeden organizator, Druidzie. Wink

No dobra więc już widzę to wszechogarniające zrozumienie Grin dla górnolotnych argumentów Piko Grin na tych nie tylko poważnych turniejach. Wink Dodam, że nie uważam żeby nasze turnieje były czymś gorszym od innych i pewne standardy należy trzymać. Wink
Dingo napisał:

AxeFighter
Piko, wersja dla naszej gry: http://chomikuj.p...0.1.81.rar Ja jestem dzisiaj cały czas, mogę zagrać nawet teraz. Po meczu liczę na ocenę dotychczasowego balansu, na razie żadnej nikt nie wystawił.

Edit:
AxeFighter vs. Piko (EotWK) - Wygrał AxeFighter
Powtórka: http://chomikuj.p...._Piko_.gz
Komentarz: Ciekawy mecz, rozgrywka mało zbalansowana (bo nie miał kto ery ze mną testować), gra pełna haxów oraz głupiego farta (mojego). Gra była zabawna, głównie za sprawą imion jednostek oraz ciągłego narzekania Pika na to, że moje jednostki są OP. Ariu koksił XD
Edytowane przez AxeFighter dnia 28-11-2014 15:01
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
misiek10000
1 Cerber rozegrał 1 mecz który przegrał
2 Przechodzi ponieważ w losowaniu dostał wolny los co gwarantuje mu zwycięstwo a zgodnie z regulaminem każdy z przynajmniej 1 zwycięstwem przechodzi do następnej rundy

Cerber24
Wilk napisał/a:
Dlaczego cerber

Imiona i Nicki piszemy z dużej litery.
Wilk napisał/a:
przechodzi do następnej tury skoro nie rozegrał nawet jednego meczu.

Naucz się czytac:
axtman napisał/a:
Axtman vs Cerber24
wygrał Axtman.
http://www.sendsp...31b4dbf039

Edytowane przez Cerber24 dnia 12-08-2013 14:20
Kontakt:

Elensefar
Elensefar vs. Wilk (Media Aetas) - Wygrał Elensefar
http://www.sendsp...36ab09b09a
Wygrałem chyba jedynie dzięki temu, że grałem Mongołami- ich łucznicy przeciwko Arabom=totalna sieczka muzułmanów... Oczywiście, przy grach Elena zawsze jest dużo farta, a jakżeby inaczej. Poza tym, oboje graliśmy pierwszy raz w tą erę, wcześniej wcale nie trenowaliśmy. Grin
Edytowane przez Elensefar dnia 12-08-2013 20:19

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
10,821,594 unikalne wizyty