Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Warsztat Sulika
medalikarz
Jeśli możesz i masz chęć to brakuje mi 2ch bardzo ważnych grafik Pfft, jedna do średniowieczna katapulta druga to statek z okresu 1890-1920 Smile daj znać czy dasz radę Wink

Sulik
Skrobnięte na próbę w 15 minut. Tak, wiem co jest źle.

[img]http://s26.postimg.org/jianbfied/ahri.jpg[/img] is not a valid Image.
Edytowane przez Sulik dnia 14-12-2014 19:16

mylife55
No nie wiem jakaś mania rysowania portretów czy co?Tak poza tym to przydałoby sie trochę więcej detali.

http://google.pl
Sulik
Przejdźmy do rzeczy.

Zbliżają się wakacje, co oznacza więcej czasu wolnego, który można wykorzystać na robienie tego, co dotychczas odkładało się na później.

Mam kilka niedokończonych projektów, którymi warto byłoby się zająć. Są nimi kolejno:

- krótka recenzja To Lands Unknown
- krótka recenzja Invasion from the Unknown
- projekt Battle Macabre, który ma na celu dodanie wiele nowych tilsetów i dodatkowych elementów do map, aby sprawić, żeby np. mapy zimowe były grywalne MP i ogólnie mapy były ciekawsze
- praca nad erą Races of Irdya
- dopracować Poradnik do Battle for Wesnoth, a także prawdopodobnie dodać nową frakcję do poradnika - Khalifa
- stworzyć nowy ogólny poradnik dotyczący samej gry, zawierający porady i wskazówki (porady z Akademii)
- możliwe, że pojawia się również recenzje jakichś innych dodatków

W związku z tym, że w te wakacje planuję dużo robić rzeczy niezwiązanych z Wesnoth (np. praca nad własnym uniwersum superbohaterów), część z zaplanowanych rzeczy na pewno nie zrobię i należy wyznaczyć priorytety.

Z pewnością wykonanie recenzji nie będzie zbyt wymagające, gdyż łączy przyjemne z pożytecznym. IfTu skończyłem 1 część, a w TLU jestem chyba w scenariuszu 4. Więc to będzie chyba najłatwiejsze z zamierzonych zadań do wykonania.

Nigdy nie grałem Khalifą, a samo pisanie jest dosyć czasochłonne, dlatego praca nad poradnikami zajmie trochę czasu, aczkolwiek będzie to dla mnie łatwiejsze niż praca nad erą i mapkami.

Prawdopodobnie nie będę miał czasu zająć się ostatnimi dwoma, gdyż są to duże projekty i trudne w wykonaniu na moje obecne możliwości.

Mam nadzieję, że uda mi się zrealizować moje zamierzenia i wy również zastanowiliście się nad tym, aby realizować się poprzez pracę nad stroną lub tworzeniem, czy kontynuowaniem swoich projektów do gry.

Piko
Przemyślałbym dwukrotnie
dodać nową frakcję do poradnika - Khalifa

Moim zdaniem nie zakorzeniła się jeszcze w grze wystarczająco głęboko i jest podatna na zmiany. Takie moje przeczucie, że obecna forma nie będzie wersją finalną.

ForPeace
Sulik napisał/a:
Z pewnością wykonanie recenzji nie będzie zbyt wymagające, gdyż łączy przyjemne z pożytecznym.

Myślę, że recenzje ANO i EoMy również by się przydały naszej stronie. Jeśli masz czas i chęci to fajnie byłoby, gdybyś je napisał.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 3.59
10,820,490 unikalne wizyty