Witaj Wesnothańczyku
Zobacz temat
 Drukuj temat
Forgotten Legends
Dingo
Wrzuć tą erę, obczaimy sytuacje. Wink

@Piko: Co ty jakieś nowe zasady ustalasz? Primo ta emotka pochodzi z gg, pozostałe jakie używałem są moje. Secundo to dlaczego zakończyłeś zdanie wykrzyknikiem? Grin Tertio nie zamierzam dyskutować o emotkach, użyłem bo mi się tak podoba, o. Cool

Elensefar
Dingo napisał/a:
Piko napisał/a:
Gdyby tylko tak się dało, Dingo. Grin Ale niestety, będzie trzeba zrobić tłumaczenie z angielskiego na polski. Niestety, jest to minimalnie niewygodne. :/

To.. to się nie da? www.gg.pl/2.20.0/images/emoticons/smutny.gif

Odpowiadając lepiej, niż Piko: Tak się nie da, bo wtedy tylko ludzie grający na Angielskim tłumaczeniu mieliby po Angliku, a jak ktoś ma inne, niż to to by miał po Polsku. Sad A przynajmniej ja tak myślę.
Edytowane przez Elensefar dnia 25-05-2013 11:31

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Dingo
Elensefar napisał/a:
Dingo napisał/a:
Piko napisał/a:
Gdyby tylko tak się dało, Dingo. Grin Ale niestety, będzie trzeba zrobić tłumaczenie z angielskiego na polski. Niestety, jest to minimalnie niewygodne. :/

Odpowiadając lepiej, niż Piko: Tak się nie da, bo wtedy tylko ludzie grający na Angielskim tłumaczeniu mieliby po Angliku, a jak ktoś ma inne, niż to to by miał po Polsku. Sad A przynajmniej ja tak myślę.

Odpowiedziałeś lepiej niż Piko. Grin Understood.

Piko
Dingo napisał/a:
Elensefar napisał/a:
Dingo napisał/a:
Piko napisał/a:

Odpowiedziałeś lepiej niż Piko. Grin Understood.

Co jest niezrozumiałego w tym, co napisałem na początku? Nie da się i kropka. Pfft A jest tak dlatego, gdyż po prostu nie ma czegoś takiego jak angielskie tłumaczenie! Nie zachowujcie się proszę jak małe dzieci.

@maks - sprawdź czy w pliku main jest ścieżka do pliku z ową umiejką. I przydałoby się też abyś wrzucił całą tę erę.

Elensefar
Piko napisał/a:A jest tak dlatego, gdyż po prostu nie ma czegoś takiego jak angielskie tłumaczenie!

A np. Anime to co? Grin Przecież początkowo wszystko jest o japońsku, a dopiero potem Anglicy biorą się za tłumaczenie tego na swój język. Albo gry typu King's Bounty- pierwsza była wersja rosyjska, dopiero potem angielska. Grin

EDIT:
@Down I nawzajem
Edytowane przez Elensefar dnia 23-07-2013 14:46

"Głupota ludzka jest jak wyobraźnia- nie zna granic"

Elensefar

Piko
i.imgflip.com/1nmsp.jpg

maks4444
Chłopaki wasza era świetnie się nadaje do przerobienia posłuży jako szkielet bez obaw Smile można bez przeszkód pisać z polskimi znakami wszystko ładnie działa. Dopisałem kilka tekstów ze znakami polskimi i nic nie musiałem kodować działa pięknie czego chcieć więcej. Do tego umiejętności działają poprawnie. Moja era to taka testowa była jak widać jest niestabilna nie godna publikacji. Jak będę miał dwie frakcje zrobione to na pewno opublikuje ją na forum. Dzięki za pomoc jeśli będę znowu potrzebował rady odezwę się w swoim temacie. Wybaczcie że wam trochę temat zaśmieciłem... ale oczywiście czekam z niecierpliwością na kolejne wersje Forgotten Legends Era Cool
Edytowane przez maks4444 dnia 25-05-2013 18:16
Era Swarm Projekt Zawieszony
Rebirth of the Swarm Rozwijany

Piko
W związku ze zbliżającymi się Władcami Taktyk od Adrisa - kiedy wrzucisz nową wersję FLa, Dingo? Trzeba będzie balansem się zająć. Jeżeli jeszcze nie wyrobiłeś się z całą pracą, byłbym wdzięczny gdybyś wysłał mi na PW erę w obecnym stanie.

PS
Ta wiadomość miała polecieć privem, ale pewna osoba miała zapchaną skrzynkę. Pfft Pozdro.
Edytowane przez Piko dnia 17-06-2013 18:39

Dingo
Cóż.. Na razie jest jak jest, a to co do tej pory zrobiłem nie jest warte publikacji. Planowałem wydać nową wersję za miesiąc, wraz z nową frakcją, kolejną porcją odświeżania grafik, balansu, nowych jednostek itd. Będzie impra, ale niestety nie w najbliższym czasie. Grin Wiesz przecież, że zająłem się Medią Aetas. Poza tym, koniec roku, a co za tym idzie, poprawianie ocen. D: Ale bez obaw, na tych wakacjach FL wszystko nadrobi.

Ile może trwać turniej? Miesiąc? Jeżeli tak, to problemu nie będzie. Jeżeli nie, to.. będzie. Frown Przecież i tak doczekamy się turnieju ery. ;D

RE PS: Ups. Grin
Edytowane przez Dingo dnia 18-06-2013 21:05

Piko
Wypuszczenie nowej frakcja nie jest koniecznością. Ja chcę po prostu zrobić wersję z poprawionym balansem, która nie będzie sprzeczać się z tą, którą masz ty. Dlatego też proszę cię o przesłanie mi ery w obecnym stanie.

Dingo
Nic nie robiłem z obecnym balansem. Weź wersję 0.5.1.2, Ja nie mam nic do przesłania. Pfft

Piko
Wersja 0.5.2 wrzucona. Zachęcam do testów, są potrzebne w dosyć dużym stopniu.

Dingo
Przyda się. Teraz czas na revamp frakcji... >: D

By nie robić spamu w temacie władców: Nie wiem dlaczego się tak ostatnio zachowujesz, ale ni obchodzi mnie to. Mój humor, twój humor. Smile
Edytowane przez Dingo dnia 29-06-2013 22:44

Deidara
Ja tak ogólnie odnośnie projektu: możecie wreszcie zmienić nazwę działu z "Nowa era godna Polaków" na "Forgotten Legends Era"? Troszkę to razi w oczka Sad

Piko
Po pierwsze, to jest "Forgotten Legends", a nie "Forgotten Legends Era". Po drugie - no, przydałoby się...

Dingo
Kurde... Gadałem z Werianem, a o tym zapomniałem. Angry Zobaczy się.

Piko
Doczekaliśmy się - teraz temat nie będzie już raził oczek Adrisa. Pfft

Edit:
Podmień te pliki gdy będziesz wypuszczał nową wersję. Poprawiają działanie 2 umiejętności.

http://speedy.sh/.../pliki.rar
Edytowane przez AxeFighter dnia 01-12-2014 19:10

AxeFighter
Proponuję dać Dinga i Pika na moderatorów działu FL.
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Piko
Nie jestem pewien czy jest to jakoś szczególnie potrzebne. I tak nigdy nie było tutaj potrzeby korzystania ze zdolności moderatorskich.

AxeFighter
Taka propozycja z nudów, jak to mawiają "dla picu". Brak Wesa mi się udziela Frown
Ja zaczynałem jako zwykły, napalony user, pisałem często newsy. Bach! Redaktor! Więc niebywale uradowany, pisałem jeszcze więcej, dodatkowo artykuły. Nie ma co, byłem nadpobudliwy wtedy... A jak zostałem mianowany adminem, to z początku w ogóle nie chciałem nim być! Byłem przestraszony odpowiedzialnością. Bo mnie nie kręciły tytuły, tylko Wesnoth. - Sagez

https://www.youtu...QuObfTx6Cg - link zaktualizowany!

http://wesnoth.com.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.98
10,822,134 unikalne wizyty